Богдановић: Уживање у кошарци без притисака!

Српски кошаркаш задовољан наступом на Ол стар викенду другу годину заредом, али истиче да је "оно главно" меч свих звијезда НБА лиге. "Борићу се за то сљедеће сезоне, и сваке сљедеће".

Кошарка 16.02.2019 | 21:55
Богдановић: Уживање у кошарци без притисака!
Богдан Богдановић другу годину заредом учествовао је на мечу "Звијезда у успону" на НБА Ол стару.

Послије освајања МВП награде прошле сезоне, и у Шарлоту је оставио добар утисак, упркос томе што је његов Тим свијета поражен од Тима САД (161:144). На атрактивној утакмици Богдан је уписао 15 поена, и то све ван линије за три поена.

"Лијепо је било поново учествовати на овом мечу. Била је то прилика да један дан уживаш у кошарци без притиска и да покажеш оно што знаш",изјавио је Богдан за РТС послије утакмице у Шарлоту.

"То је другачији НБА, играш против најбољих младих играча из лиге који ће једног дана бити главни актери својих екипа".

Богдановић је рекао да је Тим САД мало агресивније почео дуел, док је његова екипа била опуштенија, али је извјесно да је публика уживала.

Током меча Богдан се поздравио са Николом Јокићем, који је био поред терена, а који ће учествовати на Ол стару у кошаркашким вештинама, такмичењу "Скиллс цхалленге", а потом и на главном догађају, утакмици највећих звијезда НБА лиге.

"Увек је љепше кад нас има више", прокоментарисао је Богдан.

Он је рекао да му значи то што је наступао на утакмици "Звијезда у успону", али да је ипак много важнија утакмица која ће бити одиграна у ноћи између недјеље и понедјељка.

"Наступао сам другу годину заредом у том мечу, али мислим да то није толико битно, важнија је утакмица свих звијезда, а за то мора много да се ради. Борићу се за то сљедеће сезоне, и сваке сљедеће", поручио је Богдановић.

Он се осврнуо и на оно што га чека послије Ол стар спектакла.

"Борба Сакрамента за плеј-оф траје. Сви смо напредовали у сваком сегменту, индивидуално и тимски. Пред нама је велики циљ и мислим да можемо да га испунимо. Треба да се поклопиле и коцкице, треба добити и неке од најбољих екипа у лиги да би се заслужио тај плеј-оф", рекао је српски кошаркаш.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар