Bogdanović: Uživanje u košarci bez pritisaka!

Srpski košarkaš zadovoljan nastupom na Ol star vikendu drugu godinu zaredom, ali ističe da je "ono glavno" meč svih zvijezda NBA lige. "Boriću se za to sljedeće sezone, i svake sljedeće".

Košarka 16.02.2019 | 21:55
Bogdanović: Uživanje u košarci bez pritisaka!
Bogdan Bogdanović drugu godinu zaredom učestvovao je na meču "Zvijezda u usponu" na NBA Ol staru.

Poslije osvajanja MVP nagrade prošle sezone, i u Šarlotu je ostavio dobar utisak, uprkos tome što je njegov Tim svijeta poražen od Tima SAD (161:144). Na atraktivnoj utakmici Bogdan je upisao 15 poena, i to sve van linije za tri poena.

"Lijepo je bilo ponovo učestvovati na ovom meču. Bila je to prilika da jedan dan uživaš u košarci bez pritiska i da pokažeš ono što znaš",izjavio je Bogdan za RTS poslije utakmice u Šarlotu.

"To je drugačiji NBA, igraš protiv najboljih mladih igrača iz lige koji će jednog dana biti glavni akteri svojih ekipa".

Bogdanović je rekao da je Tim SAD malo agresivnije počeo duel, dok je njegova ekipa bila opuštenija, ali je izvjesno da je publika uživala.

Tokom meča Bogdan se pozdravio sa Nikolom Jokićem, koji je bio pored terena, a koji će učestvovati na Ol staru u košarkaškim veštinama, takmičenju "Skills challenge", a potom i na glavnom događaju, utakmici najvećih zvijezda NBA lige.

"Uvek je ljepše kad nas ima više", prokomentarisao je Bogdan.

On je rekao da mu znači to što je nastupao na utakmici "Zvijezda u usponu", ali da je ipak mnogo važnija utakmica koja će biti odigrana u noći između nedjelje i ponedjeljka.

"Nastupao sam drugu godinu zaredom u tom meču, ali mislim da to nije toliko bitno, važnija je utakmica svih zvijezda, a za to mora mnogo da se radi. Boriću se za to sljedeće sezone, i svake sljedeće", poručio je Bogdanović.

On se osvrnuo i na ono što ga čeka poslije Ol star spektakla.

"Borba Sakramenta za plej-of traje. Svi smo napredovali u svakom segmentu, individualno i timski. Pred nama je veliki cilj i mislim da možemo da ga ispunimo. Treba da se poklopile i kockice, treba dobiti i neke od najboljih ekipa u ligi da bi se zaslužio taj plej-of", rekao je srpski košarkaš.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar