Видео: Кад шут заврши тамо где не треба...!

Стравично болан крај судара тешкаша Харитонова и Митрионеа на Белатору 215.

Остали спортови 20.02.2019 | 19:30
Видео: Кад шут заврши тамо где не треба...!
Све популарније "мешовите борилачке вештине" илити ММА које на рачун опадајућег интересовања за бокс полако преузимају иницијативу, понекад заиста умеју да буду бизарне.

И ту не мислимо само на понашање бораца пре свега током промоција које више личе на клиначко прозивање него на део спортске представе, већ и на саме окршаје. Тако се синоћ у Конектикату главни меч 15. представе друге најјаче ММА организације на свету, Белатора (највећи је УФЦ) претворио у лакрдију. Нарочито за гледаоце у хали или оне које су платили ТВ преносе јер је главни меч вечери завршен за само 15 секунди. А да нико није победио.

Јер судар тешкаша Мета Митрионеа и Сергеја Харитонова је "решен" тако што је овај први овог другог отерао у болницу. И то снажним шутем право у препоне! Нарвно случајним. Очајни Рус је завршио у агонији на поду октагона након само 15 секунди окршаја, а вече је провео у болници где мун је дијакностификован хематом. Митрионе је одмах признао грешку, извинио се и публици и супарнику рекавши да му се овако нешто догодило први пут у животу. Белатор је одлучио да меч остане недоречен, то јест да нема ни победника ни пораженог већ се рачуна као да није ни одржан, те ваља очекивати репризу.

Харитонов се полако опоравља од ударца који, надамо се неће му оставити озбиљније последице.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар