Каменован ауто Икардијеве супруге, Ванде Наре!

Тензије око нападача Маура Икардија у Интеру достижу кулминацију. У суботу ујутро забележен је нови инцидент.  Каменована Ванда Нара! Срећом, без тежих последица, иако су са њом у аутомобилу била и деца.

Фудбал 16.02.2019 | 18:45
Каменован ауто Икардијеве супруге, Ванде Наре!
Каменован аутомобил с Икардијевом женом и децом! Ужасан инцидент испред "Ђузепе Меаце" овог јутра где су умало повређена деца која су се нашла у аутомобилу супруге и агента Маура Икардија.

Како су пренели медији у Италији, аутомобил његове супруге Ванде, која је уједно и његов менаџер, засут је каменицама у близини стадиона.

Ванда је у том моменту у ауту била са децом и само пуком срећом нико није повређен.

Навијачи Интера су у правом рату са Икардијем, а његову супругу криве за прекид преговора између аргентинског нападача и управе клуба око продужетка уговора. 

Ванда је више пута дала изјеве из којих се може закључити да она жели да њен супрух напусти неро-азуре. 

Икарди је пре неколико дана остао и без капитенске траке, а потом је одбио да буде део тима за утакмицу Лиге Европе са бечким Рапидом. 

Такође, медији преносе како је Реал управо због Ванде, одустао од тога да ангажује Икардија што отвара врата Челсију који је такође показао интересовање.

Враг је однео шалу. Ванда Нара, супруга Интеровог доскорашњег капитена Маура Икардија и тренутно вероватно најомраженија личност међу навијачима Неазура, нашла се на мети хулигана који су каменовали њен аутомобил у току вожње. У возилу су у том тренутку била и деца брачног пара Икарди, али су срећом сви прошли без повреда.

Аутомобил је нападнут у Брењану, близу монденског Кома. Газета дело Спорт пише да је Нара већ пријавила инцидент надлежнима.

Да ли је напад у вези са тензијама око Интерових преговора са Вандом о новом уговору за Икардија нико не може са сигурношћу да тврди – не још барем – али су сви уверени је баш Нарино инаћење било повод за овакав немио догађај.

Неке ствари се једноставно не раде, а каменовање аутомобила са фудбалеровом породицом свакако спада у категорији: никако! Интер и Икарди – никад ближи растанку. Ово је већ прешло границу фудбалске афере. Осим ако полиције експресно не реагује и не утврди да је напад на Нарин аутомобиле само – случајност. Епилог у који би сада сви најрадије поверовали.

Навијачи Интера су бесни на Маура Икардија и његову супругу Ванду Нару!

Доскорашњи капитен Интера, ком је "одузета" трака због проблема око обнове уговора и недисциплине, одбио је да путује са екипом у Беч на меч против Рапида у Лиги Европе, а "неразури" сматрају да иза свега стоји Ванда Нара, која му је уједно и агент.

Жена која се брине о његовој каријери је од "скидања траке" добила много претњи путем друштвених мрежа, а незадовољство је добило и "физички" наставак...

Како преноси "Газета дело Спорт", ове суботе ујутру испред стадиона "Ђузепе Меаца" каменован је аутомобил у ком је била Ванда Нара, а у коме су се налазила и мала деца која су седела на задњем седишту!

На срећу, нико од њих није повређен, али је јасно да проблеми између Икардија и Интера превазилазе нормалне околности због којих је могло да буде и трагичног исхода.

Аргенентинска манекенка, која је ушла и у "фудбалски бизнис" када је Икарди одлучио да је након венчања ангажује и као агента, има двоје деце са нападачем Интера (Франческу и Изабелу), док још троје има из првог брака са Максијем Лопезом.

О њеном негативном утицају на каријеру Маура Икардија говори се много у последње време, а у Интеру не желе да прихвате услове које је поставила када је у питању нови уговор.

Тражи дупло више новца, што Марота не жели да прихвати...

Извор: Б92/моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар