Kamenovan auto Ikardijeve supruge, Vande Nare!

Tenzije oko napadača Maura Ikardija u Interu dostižu kulminaciju. U subotu ujutro zabeležen je novi incident.  Kamenovana Vanda Nara! Srećom, bez težih posledica, iako su sa njom u automobilu bila i deca.

Fudbal 16.02.2019 | 18:45
Kamenovan auto Ikardijeve supruge, Vande Nare!
Kamenovan automobil s Ikardijevom ženom i decom! Užasan incident ispred "Đuzepe Meace" ovog jutra gde su umalo povređena deca koja su se našla u automobilu supruge i agenta Maura Ikardija.

Kako su preneli mediji u Italiji, automobil njegove supruge Vande, koja je ujedno i njegov menadžer, zasut je kamenicama u blizini stadiona.

Vanda je u tom momentu u autu bila sa decom i samo pukom srećom niko nije povređen.

Navijači Intera su u pravom ratu sa Ikardijem, a njegovu suprugu krive za prekid pregovora između argentinskog napadača i uprave kluba oko produžetka ugovora. 

Vanda je više puta dala izjeve iz kojih se može zaključiti da ona želi da njen supruh napusti nero-azure. 

Ikardi je pre nekoliko dana ostao i bez kapitenske trake, a potom je odbio da bude deo tima za utakmicu Lige Evrope sa bečkim Rapidom. 

Takođe, mediji prenose kako je Real upravo zbog Vande, odustao od toga da angažuje Ikardija što otvara vrata Čelsiju koji je takođe pokazao interesovanje.

Vrag je odneo šalu. Vanda Nara, supruga Interovog doskorašnjeg kapitena Maura Ikardija i trenutno verovatno najomraženija ličnost među navijačima Neazura, našla se na meti huligana koji su kamenovali njen automobil u toku vožnje. U vozilu su u tom trenutku bila i deca bračnog para Ikardi, ali su srećom svi prošli bez povreda.

Automobil je napadnut u Brenjanu, blizu mondenskog Koma. Gazeta delo Sport piše da je Nara već prijavila incident nadležnima.

Da li je napad u vezi sa tenzijama oko Interovih pregovora sa Vandom o novom ugovoru za Ikardija niko ne može sa sigurnošću da tvrdi – ne još barem – ali su svi uvereni je baš Narino inaćenje bilo povod za ovakav nemio događaj.

Neke stvari se jednostavno ne rade, a kamenovanje automobila sa fudbalerovom porodicom svakako spada u kategoriji: nikako! Inter i Ikardi – nikad bliži rastanku. Ovo je već prešlo granicu fudbalske afere. Osim ako policije ekspresno ne reaguje i ne utvrdi da je napad na Narin automobile samo – slučajnost. Epilog u koji bi sada svi najradije poverovali.

Navijači Intera su besni na Maura Ikardija i njegovu suprugu Vandu Naru!

Doskorašnji kapiten Intera, kom je "oduzeta" traka zbog problema oko obnove ugovora i nediscipline, odbio je da putuje sa ekipom u Beč na meč protiv Rapida u Ligi Evrope, a "nerazuri" smatraju da iza svega stoji Vanda Nara, koja mu je ujedno i agent.

Žena koja se brine o njegovoj karijeri je od "skidanja trake" dobila mnogo pretnji putem društvenih mreža, a nezadovoljstvo je dobilo i "fizički" nastavak...

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", ove subote ujutru ispred stadiona "Đuzepe Meaca" kamenovan je automobil u kom je bila Vanda Nara, a u kome su se nalazila i mala deca koja su sedela na zadnjem sedištu!

Na sreću, niko od njih nije povređen, ali je jasno da problemi između Ikardija i Intera prevazilaze normalne okolnosti zbog kojih je moglo da bude i tragičnog ishoda.

Argenentinska manekenka, koja je ušla i u "fudbalski biznis" kada je Ikardi odlučio da je nakon venčanja angažuje i kao agenta, ima dvoje dece sa napadačem Intera (Frančesku i Izabelu), dok još troje ima iz prvog braka sa Maksijem Lopezom.

O njenom negativnom uticaju na karijeru Maura Ikardija govori se mnogo u poslednje vreme, a u Interu ne žele da prihvate uslove koje je postavila kada je u pitanju novi ugovor.

Traži duplo više novca, što Marota ne želi da prihvati...

Izvor: B92/mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar