Тузла: Пуцао на суграђана

Тридесетдвогодишњи Т. А. из Тузле ухапшен је након краће потјере, због сумње да је пуцао на суграђанина, јављају локални медији.

 

Босна и Херцеговина 16.02.2019 | 08:02
Тузла: Пуцао на суграђана
Двадесетседмогодишњи мушкарац пријавио је у 19:55 полицији да је непознати мушкарац пуцао из пиштоља у његовом правцу у улици 1. инжињеријске бригаде.

"Недуго након пријаве, осумњичени је приведен и над њим ће бити обављена криминалистичка обрада", рекао је за "Тузлански.ба" дежурни оперативни МУП-а ТК.

"Аваз.ба" пише да је мушкарац коритом ријеке Јале покушао да побјегне од полиције, те да је том приликом одбацио пиштољ, међутим за то нема званичне потврде.

Сарајевски портал "Фактор.ба", наводећи иницијале ухапшеног мушкарца, пише да су припадници полиције обезбиједили мјесто догађаја и да трагају за оружјем.

Увиђај је у току, обављају га службеници ОКП Тузла.

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цкд

16.02.2019 08:03

ЗАТВОР.И.НЕУРОПСИХИЈАТРИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тероризам

16.02.2019 09:44

Сад би РТС требала у студио да позове плаћеног ш.... Галијашевића и оног плаћеника из Београда да као синоћ анализирају и овог као Бакировог терористу и опасност за РС.Гебелсвизија је у пуном капацитету синоћ испрепадала народ да су многи јутрос спаковали кофере за бјежанију одопасних комшија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

16.02.2019 11:05

Не прескачи терапију, шетај, вежбај, здраво се храни. Па за пар година, можда, ћеш бити мало нормалнији.