Tuzla: Pucao na sugrađana

Tridesetdvogodišnji T. A. iz Tuzle uhapšen je nakon kraće potjere, zbog sumnje da je pucao na sugrađanina, javljaju lokalni mediji.

 

Bosna i Hercegovina 16.02.2019 | 08:02
Tuzla: Pucao na sugrađana
Dvadesetsedmogodišnji muškarac prijavio je u 19:55 policiji da je nepoznati muškarac pucao iz pištolja u njegovom pravcu u ulici 1. inžinjerijske brigade.

"Nedugo nakon prijave, osumnjičeni je priveden i nad njim će biti obavljena kriminalistička obrada", rekao je za "Tuzlanski.ba" dežurni operativni MUP-a TK.

"Avaz.ba" piše da je muškarac koritom rijeke Jale pokušao da pobjegne od policije, te da je tom prilikom odbacio pištolj, međutim za to nema zvanične potvrde.

Sarajevski portal "Faktor.ba", navodeći inicijale uhapšenog muškarca, piše da su pripadnici policije obezbijedili mjesto događaja i da tragaju za oružjem.

Uviđaj je u toku, obavljaju ga službenici OKP Tuzla.

(Nezavisne)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ckd

16.02.2019 08:03

ZATVOR.I.NEUROPSIHIJATRIJA

ODGOVORITE
Name

Terorizam

16.02.2019 09:44

Sad bi RTS trebala u studio da pozove plaćenog š.... Galijaševića i onog plaćenika iz Beograda da kao sinoć analiziraju i ovog kao Bakirovog teroristu i opasnost za RS.Gebelsvizija je u punom kapacitetu sinoć isprepadala narod da su mnogi jutros spakovali kofere za bježaniju odopasnih komšija.

ODGOVORITE
Name

Sa strane

16.02.2019 11:05

Ne preskači terapiju, šetaj, vežbaj, zdravo se hrani. Pa za par godina, možda, ćeš biti malo normalniji.