Њих двоје важе за складан пар

Док је играо у иностранству, био је оријентисан на породицу и тренинге, а у Београду је друга прича

 

Забава 16.02.2019 | 07:54
Њих двоје важе за складан пар
Глумицу Мирку Васиљевић срели смо у проводу са супругом, фудбалером Вујадином Савићем, а она је открила за "Ало!" да се, иако јој се муж вратио у Београд, где игра за Фудбалски клуб Црвена звезда, њих двоје ређе виђају него када је био у иностранству.

- Нико ми не верује када кажем да сам га много више виђала и проводила време са њим док је радио у иностранству. Тада се знало како функционишемо, деца и ја одемо код њега на два месеца и то време максимално искористимо. Он зна да ћемо бити ту одређено време и посвети се само нама. Тренинг-кућа, тренинг-кућа. А кад је у Београду, потпуно је другачија прича - каже Мирка, којој ипак није свеједно што муж све мање времена проводи код куће када је у Србији.

- Ово је његов град, овде је одрастао и има много пријатеља, па после тренинга увек оде на пиће с другарима. Ако има слободан дан, онда увече иде у излазак, тако да смо га деца и много више виђали док није играо за наш клуб. Вујадин је у иностранству само оријентисан на кућу, а у Београду није баш тако - искрена је била Мирка и додала да је деца често питају када ће добити бату или секу.

 - Деца ме често питају када ће мама да буде трудна, а ја бих веома волела још једно дете. Међутим, достаобавеза имам око њих троје... Школа, вртић, тренинзи, једва успевамо све да изгурамо, па мислим да још није време. Деца се такође често шале када ме виде после јела са надувеним стомаком да мама поново носи бебу. После таквих прича се играју и нагађају да ли ће бити бата или сека, а ја тада схватим да бих баш волела да опет будем трудна - рекла је глумица за "Ало!".

С обзиром на то да је њен муж Вујадин веома активан на друштвеним мрежама, а да Мирка није претерани љубитељ, каже да нема намеру да отвара налог на Инстаграму.

- Вујадин обожава све друштвене мреже, мислим да је имао све које су постојале. Мене такав контакт са људима није никада интересовао, а исто тако никада нисам ушла на Вујадинов Инстаграм налог и нешто чепркала, ко тражи, тај ће нешто увек наћи, а ја нисам у том фазону - открила је Васиљевићева.

Увек поклањам гардеробу

Догађај на којем смо срели супружнике била је хуманитарна ревија која је имала за циљ да пробуди свест да гардеробу коју не носимо не бацамо, него да је поклањамо, те нас је интересовало да ли Мирка чува све своје крпице или воли да поклања ствари.

- Када имамо времена, Вујадин и ја се увек одазивамо на хуманитарне догађаје. Овај ми је био посебно интересантан јер обожавам да дајем ствари које не носим, мада некада пролазим кроз фазе да ми све крпице требају и да се мода враћа, па ми је тако некада тешко да дам неку одећу из основне школе, али онда схватим колико босе и голе деце има и увек поклањам - рекла је Мирка за "Ало!".

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Марко

16.02.2019 08:41

Он татин син и пун пара који никад не би играо за Звезду да није син Дуле Савића. Она глумицс у покушају чим је уловила овог са парама од каријере дигла руке са 23 године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

16.02.2019 10:39

Сто ти је цудо код насег народа? Интересантно је то цим неко успије у зивоту он буде осудјиван да то није заслузио итд. Ми смо много завидни људи, завидност је нама хоби.

Name

БЛ ДЕЛИЈА

16.02.2019 09:51

Браво за млади брачни пар, али АЛО јој мајко са говњиву мотку како каже Шојић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

16.02.2019 11:55

Веома лијеп и складан пар зивјели јос дуго година.