Вијест из Француске: Саша Обрадовић преузима Монако?

Српски тренер изгледа на прагу новог ангажмана.

Кошарка 16.02.2019 | 14:45
Вијест из Француске: Саша Обрадовић преузима Монако?
Саша Обрадовић би у најскорије време могао да постане нови тренер Монака, јавља добро поуздани радиоМонте Карло. 

Некадашњи стратег Локомотиве без ангажмана је већ четири месеца, откако је напустио Краснодар, а према сазнањима новинара Давида Козета, замениће Саша Филиповског на клупи тима из Кнежевине. 

Монако ове сезоне нема континуитет добрих игара, због чега тренутно дели тек шесту позицију у француском првенству, уз победу мање од трећепласираног Дижона. Монако је такође остао без пласмана у четвртфинале Еврокупа, упркос солидним улагањима клуба. 

Не треба ипак заборавити да је Обрадовић последњих месеци фигурирао као кандидат за клупе неколико европских клубова, пре свих Панатинаикоса, Химкија и Будућности. У ранијим неформалним разговорима могло се чути да Саша Обрадовић неће журити са избором новог тима и да ће чекати пројекат у којем ће моћи да има вишегодишњи ангажман. Да ли је то баш Монако, остаје да видимо... Занимљиво је да је Саша Обрадовић већ сарађивао са тренутним генералним менаџером и председником Монака док су заједно били у Кијеву и Доњецку. То би могла да буде можда и кључна тачка евентуалног доласка у Кнежевину. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар