Vijest iz Francuske: Saša Obradović preuzima Monako?

Srpski trener izgleda na pragu novog angažmana.

Košarka 16.02.2019 | 14:45
Vijest iz Francuske: Saša Obradović preuzima Monako?
Saša Obradović bi u najskorije vreme mogao da postane novi trener Monaka, javlja dobro pouzdani radioMonte Karlo. 

Nekadašnji strateg Lokomotive bez angažmana je već četiri meseca, otkako je napustio Krasnodar, a prema saznanjima novinara Davida Kozeta, zameniće Saša Filipovskog na klupi tima iz Kneževine. 

Monako ove sezone nema kontinuitet dobrih igara, zbog čega trenutno deli tek šestu poziciju u francuskom prvenstvu, uz pobedu manje od trećeplasiranog Dižona. Monako je takođe ostao bez plasmana u četvrtfinale Evrokupa, uprkos solidnim ulaganjima kluba. 

Ne treba ipak zaboraviti da je Obradović poslednjih meseci figurirao kao kandidat za klupe nekoliko evropskih klubova, pre svih Panatinaikosa, Himkija i Budućnosti. U ranijim neformalnim razgovorima moglo se čuti da Saša Obradović neće žuriti sa izborom novog tima i da će čekati projekat u kojem će moći da ima višegodišnji angažman. Da li je to baš Monako, ostaje da vidimo... Zanimljivo je da je Saša Obradović već sarađivao sa trenutnim generalnim menadžerom i predsednikom Monaka dok su zajedno bili u Kijevu i Donjecku. To bi mogla da bude možda i ključna tačka eventualnog dolaska u Kneževinu. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar