Кошаркаш погинуо у тешкој несрећи

У стравичној несрећи након излијетања аутобуса с ауто-пута у Македонији погинуло је 15 особа, а број повријеђених је већи од 30. Пет особа је у критичном стању.

Регион 15.02.2019 | 21:35
Кошаркаш погинуо у тешкој несрећи
Један од погинулих је кошаркаш Јовица Трпевски, кошаркаш Гостивара, екипе која је требала овог викенда играти завршницу купа Сјеверне Македоније.

Због трагедије и смрти младог кошаркаша турнир је одгођен. Кошаркашки савез Македоније саопштио је да ће датум одржавања купа бити накнадно одређен, а неки медији су јавили да ће се турнир одиграти у априлу. 

Подсјетимо, аутобус који је превозио 50 путника из Скопља у Гостивар пробио је у сриједу послијеподне заштитну ограду, прешао на супротну страну ауто-пута и излетио с пута те се преврнуо.

Према тврдњама свједока, како преносе медији с лица мјеста, до несреће је дошло када је на аутобусу пукла гума, због чега је возач изгубио контролу и прешао на супротну страну ауто-пута, пробио заштитну ограду и преврнуо се у провалију. Међу погинулима су и Албанци и Македонци.

(СБ)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Н.Н

16.02.2019 05:46

Међу погинулима су људи, а на Албанци и Македонци!!!! Е на којем смо ми нивоу развоја, мајко мила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

професор

16.02.2019 08:58

И док год тако мислимо и писемо нема помака ни развоја за улазак медју цивилизовани свијет. У Босни све сами Неандерталци остадосе. Они сто мисле и пису су вец одавно медју људима у свијету.