Нисам безбједан, тражим заштиту

Посланик ПДП-а Драшко Станивуковић тражи физичку заштиту од МУП-а Републике Српске јер се не осјећа безбједно.

Република Српска 15.02.2019 | 13:58
Нисам безбједан, тражим заштиту
Станивуковић је на конференцији за новинаре рекао да већ од сутра неће бити доступан медијима, јер ће се из безбједносних разлога "склонити" на неколико дана. Он није открио друге детаље у вези са тим.

Поновио је да је и данас имао "посјету" полиције испред породичне куће и да му је најављен претрес куће, уколико се не одазове њиховом позиву. 

Потврдио је да је и данас објавио нове снимке на којима се чује како полицијски службеник пријети, не само његовом пријатељу Ивану Бегићу, него и њему и посланици ПДП-а у НС Републике Српске Јелени Тривић.

Каже да су изјаве "Гдје год те видимо, згазићемо те", "ишамараћу те гдје год те видим у граду”, заправо, "директна пријетња не само Бегићу, него и мени и Јелени Тривић".

"То није за дисциплински поступак", казао је Станивуковић, реагујући на саопштење МУП-а Републике Српске да су покренули дисциплински поступак против лица чији глас је регистрован на ранијем аудио снимку, на коме су такође регистроване пријетеће поруке током испитивања Ивана Бегића.

Станивуковић је рекао да има још снимака, чак и видео записа који му се достављају чак из, како је рекао, Полиције.

"Уколико дође до претреса моје куће. То могу урадити само у присуству медија", рекао је Станивуковић и оцијенио да су он, његови пријатељи и породица изложени полицијском притиску како би заташкали најновију аферу, коју је открио у вези са увозом пелена из Албаније.

Станивуковић је рекао да је затражено и засједање скупштинског одбора за безбједност, који треба да надгледа законитост рада полиције.

Станивуковић је добио и подршку партије, ПДП-а, из које су такође упутили захтјев за физичко обезбјеђење њиховог посланика, а Клуб посланика је упутио захтјев за засједање скупштинског Одбора за безбједност.



Нови аудио снимак, који је Станивуковић објавио на свом "Фејсбук" профилу: 

Коментари / 128

Оставите коментар
Name

Боки

15.02.2019 13:02

Мајмун. Развалите га. Нико нема право да блати своју земљу. Поготово не народни посланик. Хитно му одузмите имунитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

15.02.2019 13:30

Боки. Поздрави маму.

Name

САЛЕ СЛОВЕНАЦ

15.02.2019 13:32

ЗИВИЈО ДОДИК , ЗИВИЈО СНСДЕ, ЗИВЛА СРБСКА НАРОДНА МИЛИЦИЈА ! СВИЦЕ,СВИЦЕ,СВИЦЕ !

Name

тина

15.02.2019 13:41

Боки ваљда ми сви требамо са Драском да оцистимо институције од овакви олоса као сто су неки инспектори.Камо среце да је висе Станивуковица у насој дрзави да се ово све оцисти ,криминал,корупција злоупотреба полозаја,да нама обицном народу свану .Ово је дно дн а од ове дрзаве .Залим и плацем сваки дан гдје ми 2 брата остависе кости и засто су се борили .Стварали су Српску али додјосе олоси на власт све унистисе ,покрадосе ,убијају нас .Нико не блати насу Републику него се прозивају криминалци и убице који су на целу те насе Републике Српске

Name

Ре

15.02.2019 13:43

Тако је боки,ал то је опозиција,исфрустрирани сто их нема на власт 15 и висе година.. Па погледај у Србији ста раде,лудница..У Хрватској се у сабору хватају за вратове. Мали је само циркусант

Name

Странац

15.02.2019 13:43

Гдје ли ти добијаш плату за нерад,чим толико љубиш убице и лоповлук.

Name

Ре

15.02.2019 13:45

Оде он за Бец,мало код Давора..Да крцкају лову

Name

ре Боки

15.02.2019 13:48

У реду, нико нема право да блати своју земљу али нико нема право ни да пријети народном посланику и не само њему него ни свим грађанима те како ти казес земље.

Name

БЛЕСС

15.02.2019 13:57

БОКИ ЈЕСИ ТИ НЕСТО - СВАСТА ПРОПУСТИО ИЛИ СИ......

Name

НОРМАЛАН

15.02.2019 13:57

Колико видим СНСД коментатори су добили наредбу да се јављају са коментарима и све ово да коментаришу за њихов рачун. Срам вас било плаћеници, ухљеби. Драшко, није ти лако на вјетрењаче, шта шути остала опозиција на скупштини и дали је опозиција.

Name

Израелац

15.02.2019 14:03

Ре Боки који си ти ретард па нису ти политицари земља нит од земље... мозда си ти од земље ал политицари су од Срба и Устава српског, закона српског, рода српског.. бар би требали бити.. Боки је доказ мрзње срба према србима унутар народа нације. боки је доказ јавног кретенизма ... Станивуковиц има подрску интелектуалне мањине

Name

Езох

15.02.2019 14:09

Циркусант дајте му јос кавез. Посто је мајмун вец јос му кавез динесите па да буде у комплету.

Name

крле

15.02.2019 14:16

Храбри момце после овога позови народ на улице заједно са опозицијом па цес видјети храброст СРБА посто се бусају у прса како су храбри.,а у ствару су кукавице гдје их пар криминалаца заједно са ИНЦКОМ вец 20 год дрзи у ропству .Псто овдје нема БОРАЦКЕ-СИНДИКАТА-пензио--ОПОЗИЦИЈЕ.Овдје нема демократије ,ово се рјесава само са говниљом МОТКАЦОМ друг ниста не преостаје.

Name

МИРКО

15.02.2019 14:17

Ти сто се потписујес као Боки треба најхитније да се јавис на психијатријско вјестацање. Имас озбиљне проблеме. Ово ти је најдобронамјернији савјет. ХИТНО КОД ПСИХИЈАТРА!!!

Name

ре ре Боки Сале Словенац и остали

15.02.2019 14:20

Тешко нама, ко нам кроји судбину. Не зна се ко је неписменији.

Name

ВАЛТЕР

15.02.2019 14:37

Дабогда вам свима који сте против Драшкове инцијативе требале ове албанке пелене. Па јесте ли нормални, он се бори за вас и вашу дјецу, а против оних који се богате на нашој муци. Замислите да сте у позицији оних којима ове пелене значе помоћ. Драшко чувај се и свако добро.

Name

Градиска!!!

15.02.2019 14:44

Драско нека те драги бог цува, и сами господ те послао да спасис ову насу земљу ,која је натопљена крвљу наси кцери и синова!!! Данас владају многи који нису видијели пуску, ни цули мирис барута!!! Данас су неки присвојили РС у своју прцију, и мисле да це НАС који мислимо својом главом натијерати силом у њихов ТОР ,и да постанемо климоглавци, ееее то нецете моци и запамтите да Драска Станивуковица има пуна РС!!! Уз тебе је сав постен народ РС и да си зив и здрав својим родитељима и нама свима!!!

Name

@Роки

15.02.2019 15:45

Е мој Боки , и теби испрали мозак. Нисам пожалио, глас сам дао Станивуковићу на изборима .

Name

Мрвица

15.02.2019 16:12

Драшко би заштиту од оних по којима свакодневно пљује, провоцира и омета у обављању дужности за коју су плаћени.Превише је мали надободан.

Name

киза

15.02.2019 16:33

Боки сваким даном ме све висе и весе изненадјујес. Да си г.вно то знам одавно. Погресио сам само у једном а то је да си ти ЦРВЕНО говно и да немас образа и када цовек мисли да си дотакао дно грдно се тај цовек преварио јер код црвене секте нема дна.

Name

Зло

15.02.2019 16:40

еј,блоки,ено тразе кадар у мупу,смјеста се јави,па да те сви видимо како разваљујес буље по граду,ајде,јунааациноооо!!!!

Name

РЕ БОКИ И ОСТАЛИ ПРАЗНОГЛАВЦИ

15.02.2019 19:14

ЈА МИСЛИМ ДА БИ НАУЦНИЦИ ОТКРИЛИ МНОГО ТОГА КАД БИ АНАЛИЗИРАЛИ РАД ВАСЕГ МОЗГА. КАКО МОЗЕ НЕКО НАПАДАТИ ЦОВЈЕКА КОЈИ СЕ БОРИ ЗА ПРАВДУ, ИСТИНУ, ПРОТИВ КРИМИНАЛА. КАКАВ ЈЕ ТО МОЗАК. ТО ЈЕ МОЗАК СОТОНЕ. СОТОНА ВОЛИ ЛАЗ, НЕПРАВДУ, СВАКО ЗЛО .. ПА ВИ ВИДИТЕ ГДЈЕ СТЕ. ЗАПИТАТЕ ЛИ СЕ ИКАД ,СТА ВАМА БОГ СПРЕМА? СТА ВАС ЦЕКА??? НЕБИХ ВАМ НИПОСТО БИО У КОЗИ.

Name

Ре

16.02.2019 01:01

Драско нека те Бог цува.. борис се за обицан народ а види ове мозгове колико су отровани мрзњом и болесни кад овакве коментаре могу остављати..

Name

Ре

16.02.2019 10:20

Какви заститу трази а лаје КО пас говно пребити да ВУ висе никад наун непадне пљували по ономе сто су крвљу стекли други а то је РС

Name

Кондић

16.02.2019 10:31

Боки је типичан примјер ботине Додикове који највјероватније из топле канцеларије нпр. Шумског газдинства, електродистрибуције, посте или неке друге установе гдје је ухљебљен на измишљеном радном мјесту које мора да оправда тако сто спинује и лаже за вријеме радног времена у корист секте. Па удри по Мектицу, Босицу, Станивуковицу људима који ништа нису украли за разлику од ових његових а шта ћемо болан с овог инспектора кркана неотесаног припадника партијске Додикове милиције, који брука униформу која треба да буде светиња и да се њом поносимо. Понизио ти је Додик и заставу и химну и референдум а сада и МУП који слузи само да прикрива њихов криминал! Ее мој Боки тако плату зарадјујес

Name

БЛ

16.02.2019 15:23

Прије свега да се разјасјасне неке ствари као сто су криминал и корупција и без монтиранога процеса ста су умислили инспектори да су ред и закон е па варају се има увјек неко јаци и треба их све разоткрити тоје тотални безобразлук треба инспектору забранити да ради такву функцију јер је дотакао дно дна друго Драско Станивуковиц је једина особа која је на страни правде а ови остали противници су за мито и корупцију ста треба да се догоде јос убистава и пријетњи да би била правда задовољена пробуди се Бања Луко и стани на Драскову страну да је нама висе њих попут њега све би се промјенуло али народ идаље сути зато сте и гласове дали за овакав резим па кукате како немозете склопити крај са крајем дог год буде те паметовали тако це вам и бити

Name

ЗА БОКИЈА

18.02.2019 06:56

ТИ НИСИ НИ МАЈМУН, КАД БИХ ТО РЕКАО УВРИЈЕДИО БИХ ЈАДНУ ЖИВОТИЊУ. ТИ СИ ЈЕДАН ОБИЧНИ МОНСТРУМ. ШТА БЛАТИ, КОЈУ ЗЕМЉУ, ЗЕМЉУ У КОЈОЈ МУ СЕ ПРИЈЕТИ БАШ СМИЈЕШНО. ОВОЈ ЗЕМЉИ ТРЕБА ЈОШ ОВАКВИХ БАР НЕКОЛИКО СТАНИВУКОВИЋА А НЕ ОНИХ КОЈИ ПРИЈЕТЕ А ЊИХ ЈЕ ВЕЋИНА БРУКА И СРАМОТА. ЖИВИО ТИ СТАНИВУКОВИЋУ ТАКАВ МЛАД, ПАМЕТАН И ПЕРСПЕКТИВАН И НЕ ДАО БОГ ДА СМО ИСТОГ МИШЉЕЊА КАО БОКИ И ТАКВИ КАО ОН СУ САМО ЈЕДАН ОБИЧНИ ШЉАМ И ДНО ДНА.

Name

ЗА РЕ

18.02.2019 08:06

КОЈИ СТЕ ОЛОШИ ТИ И БОКИ ДА ТАКАВ СЕ ОЛОШ СЛАБО МОЖЕ НАЋИ. КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА БОЈИШ ЛИ СЕ БОГА ОВДЈЕ СЕ ЈАДО НЕ РАДИ О ДАВОРУ, ОСТАВИ ЧОВЈЕКА НА МИРУ НЕМОЈ ДА СПОМИЊЕШ ЊЕГОВО ИМЕ ТИМ СВОЈИМ ПРЉАВИМ ГУБИЧЕТИНАМА. ДАВОР ЈЕ ЗА ТЕБЕ И ТАКВЕ КАО ТИ СВИЈЕТ ИЗМИСЛИО, ЧОВЈЕК КОЈИ ТРАЖИ САМО ЈЕДНО А ТО ЈЕ БИЈЕДО КО МУ ЈЕ УБИО ДИЈЕТЕ. ТИ СИ ИЗГЛЕДА УБИЦА ИЛИ САУЧЕСНИК ДРУГО НЕ МОЖЕШ БИТИ МОНСТРУМЕ ЈЕДАН. ЈАДНИ ТИ ТВОЈИ РОДИТЕЉИ КАД СУ ТАКВУ БИЈЕДУ НАПРАВИЛИ. ДАО ТИ ДРАГИ БОГ ИСТО КАО ДАВОРУ ПА ДА ОНДА ИДЕШ ТИ У БЕЧ И КРЦКАШ БИЈЕДО ТАКВУ ЛОВУ. ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ ДАВОРУ НИЈЕ ПОТРЕБНА ЛОВА КАО ТЕБИ И ТАКВИМ КАО ШТО СИ ТИ ЊЕМУ ЈЕ ПОТРЕБНО САМО ЈЕДНО А ТО ЈЕ КО МУ ЈЕ УБИО ДИЈЕТЕ, МАНИЈАЧЕ ЈЕДАН. ШТА СЕ МОЖЕ ПОРЕДИТИ СА ДЈЕТЕТОМ АКО ТИ МАЛОУМНИЧЕ УОПШТЕ И ЗНАШ ШТА ЈЕ ДИЈЕТЕ. ЗА НОРМАЛНОГ ЧОВЈЕКА ТО ЈЕ СВЕТИЊА И НИКО ГА НЕ СМИЈЕ ДИРАТИ А НЕ УБИТИ. ПРЕМА ТОМЕ КАД СТЕ МУ УБИЛИ ДИЈЕТЕ САМИМ ТИМ УБИЛИ СТЕ И ЊЕГА, ЈАДАН ЧОВЈЕК КАКО МОЖЕ СА ТАКВИМ МОНСТРУМИМА ДА ИЗДРЖИ НЕКА МУ САМО ДРАГИ БОГ ДА ДА САЗНА ИСТИНУ КО СУ УБИЦЕ И САУЧЕСНИЦИ И ВЕЛИКА ПОДРШКА ДАВОРУ А ТЕБИ И ТВОЈИМ ИСТОМИШЉЕНИЦИМА СВЕ НАЈГОРЕ ПА ДА СЕ МАЛО О СВОМ ЈАДУ ЗАБАВИТЕ.

Name

БАЊАЛУЧАНИН

15.02.2019 13:04

Бањалуко Гром у тебе Пуко! У тебе се велики Шљам довуко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора ДЕ

15.02.2019 14:00

Срамота за главни град РС-а, ко у њему регира и каква влада регира ентитет БиХ! Ја тамо висе не долазим, ни да родбину посјетим. Срамота! *еби те се Ви заједно са Васим аутопутевима, фабрикама, инвеститорима и осталим. Криминал Ви тјерате ниста друго!

Name

дусанцули

15.02.2019 14:15

Добра ти ова, мајке ми, али има и до нас. Постали смо говна односно гости у властитом граду баш зато што смо бескичмењаци. 25-ог на Тргу у оној шачици људи која је протествовала и добијала преко ледја је било најмање Бањалучана и то зато што своје поподновно глуварење и блејање радије потроше у кафићима или шетајући или играјући шах у парку. Зато не окривљујмо друге за свој неактивизам. Народски, ћути и п*ши!

Name

Ре Бањалуцанин

15.02.2019 19:43

И ја о том сваки дан размисљам, али се не изјасњавам.Управо тако!

Name

Дијаспора А

15.02.2019 22:26

Ја сам прије годину и пар мјесеци ријесио доле да не идем.А прије двије три године када сам исао доле на задњој пумпи у Хрватској натоцим пун резервоар тако да могу да се вратим поново на ту пумпу.Знаци доле улагање нула недам багри висе ни еура.

Name

Јадранка

16.02.2019 00:18

Нисам из Бањалуке али не могу да не пратим скорија десавања: од убиства Давида до насилног понасања полиције на тргу, а сада и ово? Не могу да верујем да се ово десава и да цовек или боље рецено нецовек запослен у мупу РС казе да би и ти радио ово да си у мојој могуцности, тј квалификује своје понасање као несто нормално за некога у његовој позицији??? Далеко било! Оволика колицина примитивизма, осионости, бахатости, па цекајте бре људи како ово мозете да трпите? ОВО НИЈЕ НОРМАЛНО! Ово је потпун поремецај система вредности. Па у ста сте се претворили? У звери? Убиство младица Давида је сасвим оцекивано у оваквом окрузењу и сви треба да сносите одговорност јер сте им својим цутањем ово допустили. Млади, безите из РС сто даље мозете!

Name

МИКИЦА

16.02.2019 13:57

ВИДЈЕЛА КОЗА ДА СЕ КОЊ ПОТКИВА ПА И ОНА ДИГЛА НОГУ.ДРАГИ ДЈЕЦКО КАД ИМАС ТОЛИКО ПАРА А ТИ ДОНИРАЈ ТИМ ЈАДНИЦИМА СТО ИХ ХУСКАС .УЗМИ ЛОПАТУ ТРИ ДАНА У РУКЕ И ДОКАИ ДА СЕ НЕ БОЈИС ПОСЛА.АКО СЕ ТАТИЦА НАРАДИО ТИ ДОКАЗИ ДА И ТИ ТО МОЗЕС.ОВАКО ЛАДИС М. УЗАЛУД.

Name

ПРИЈЕДОР

15.02.2019 13:05

Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доко

15.02.2019 13:46

Боки да И теби не буде требала полицијска заштита

Name

Боки

15.02.2019 14:05

Не брини за мене. Цувај своју гузу.

Name

За Боки

15.02.2019 16:43

Живио ти нама Драско,нас будуци градонацелник и председник Реп.Српске. А ко треба само зови ми долазимо,вецина смо,пусти ове сто бране Додика,Лукаца,мањина су знас и сам да на власти не би били да нису покрали изборе. Среца се окреце,горе си али вец слиједеци секунд мозес бити доле.зато цувај те се пада!!! Драско људино,пуно нас је само зови,уз тебе смо!

Name

Правда

15.02.2019 17:45

Драско ста је са ПДП и СДС . Ста они цекају засто неизведу народ на улице.Ово је пресло сваку меру само велики мировни протест мозе променити неке ствари у овој дрзави .

Name

Дзоо

16.02.2019 05:15

Ниста то није ста би вам ја Радио.Прво Боки то није дрзава то је кокосињац заградјен од секте.Тразили смо и добили смо зато ниста ме не цуди.Сви који дигну уси ја би то одма у апсану.А веруј те никад нисам гласао ни за једну странку нити цу .Док овакви владају а имамо опозицију која би радије вјецно била у опозицији а народ гурала а они бенефите убирали.Иваниц ми се смуцију својом дволицносцу исто као и говедарица и сви остали опозиционари,а ове на власти и не слусам.

Name

Име

15.02.2019 13:05

Оде мало на Јамајку, док све ово не прође.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Бомбардер

15.02.2019 16:52

боли те уво гдје це,него ми остадосмо,ста цемо сад?!

Name

борац

15.02.2019 13:07

Ово је страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марио

15.02.2019 13:08

Људи Моји до кад це овај народ цутати.Хоцемо ли дати обезбедење свим посланицима. ПА ко то да плаце висе.Овај је Сам себи створио опасности ако их вец има,јер сее са овим народом поиграва јос ис оних блокада саобрацаја,контроле кола хитне,сетњи по пјесацким прелазима И незнам којецега јос. И сад да мy се додијели обезбедење И то плаце народ кога он такинг орезрени потцјењује И сматра га лудум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

15.02.2019 13:50

Марио, ти си -с дузним постовањем, један идиот!

Name

Гаги

16.02.2019 06:14

И то велики:-)

Name

МГ

15.02.2019 13:09

Па докле висе досадни створу,ово је за неиздрзати колико је момак напоран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛЕСС

15.02.2019 14:01

ОСУДЈИВАТИ ЈЕДИНОГ МОМКА КОЈИ ИМА ПЕТЉУ И ИМА САМО 25 ГОДИНА МОЗЕ САМО БОТИНА

Name

Ре мг

15.02.2019 14:07

Ти си дебил, велика вероватноћа је да те родио дебил. Надати се да ће се еволуција постарати да се не множиш.

Name

Ајде

15.02.2019 13:10

Мало на скијање у аустрију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Ајде

15.02.2019 14:05

Благо теби кад ти је мозак испран

Name

Т

15.02.2019 13:10

Млад си паметан и бјежи из ове земље ако хоћеш помоћ овоме народу то ради из Њемацке, овдје убијају сваког КО истину каже и ко хоће добро НАПРАВИТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

15.02.2019 13:10

Момак имаш xуда до пода свака част

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

15.02.2019 13:15

Отворена претња по живот и тело је кривично дело. То се не кажњава дисциплински. Станивуковић треба да поднесе кривичну пријаву, мада је то до сад требало бити покренуто по службеној дужности. Господо СНСД-овци, не правите СС одреде од наше полиције. Прекинуте да нам ударате на темеље друштва ради својих мафијашких интереса. Десиће вам се народ, а онда ће ту да лови у мутном и ко треба и ко не треба. Не играјте се институцијама које смо ми стварали, јер сви знају да ви нисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

15.02.2019 13:30

Ста си створио ти? То су вам све Амери дали.

Name

Са стране

15.02.2019 13:46

Не, само су верификовали стање на терену. Уз обавезу да неке делове које смо држали, као изгубимо. Но, ти си тад вероватно гледао цртане. Кад ти пустимо струју.

Name

Бранка Рациц

15.02.2019 13:16

То је претња свим градјанима РС.ко зна колико је тај психопата људи убио,премлатио,муцио кријуци се иза полицијске униформе и знацке.Не мозе полиција да пребија и муци људе па није ово средњи вјек а полиција РС није инквизиција.Срамота је да се ово десава у Европи 21 вијека.Полицију РС треба оцистити од садиста и психопата,полицијске станице су претворили у муцилиста људи,премлацују,убијају,раде за зеленасе и криминалце.Има ли краја овом хорору у РС.Полицајац треба да је цивилизована и културана особа а не овакви лудаци и сировине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Те Бранка

15.02.2019 16:24

Кажу учио занат у задњем рату .А зна се које и ста радио у том несретном догадјају.Е сад мало дошао ред да то своје знање примјени над својима,посто они други знамо гдје су.

Name

Бакица

15.02.2019 13:17

Ма ко диро, ко диро? Не да бакааа своја..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БАКИЦА

15.02.2019 13:36

Радојичић је рекао 2013.Долази доба 1948.и дошло је

Name

Србуј макар сламу јео!

15.02.2019 13:19

Тривицка плакала! Плаци мала плаци... Ха бу па на крају расплацу се.... Онда госп. Посланици не играјте се са Полицијом! Сто би рекли Рокери " Немој мила ниста политици мозес опет добити... Певај несто сто никог не вредја! Ајд воздра раја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука

15.02.2019 13:41

Бас бих те волио лицно упознати. Али без застите наводне полиције наводне републике српске.

Name

децко

15.02.2019 13:53

Проблем је у томе сто се висе ником нормалном не пјева... Напротив... ово је за Богу плакати!

Name

Разум

15.02.2019 13:57

за србуј па макар сламу једи ти си брате или сестро тукан и тупан .најбоље кад би вас додо све код себе куци позво и никад пустио.а сви добри људи би конацно одахнули

Name

БЛ комуниста

15.02.2019 13:20

Бојим се за тебе, противници су ти спремни на све. Боже шта урадише од моје Бањалуке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Догодине у Призрену!

15.02.2019 13:26

Мафија жели да га убије! Знамо ко је одговоран ако га дирнете! Не бојте те се, стићи ће вас бјес народа исто тако пред кућом или гдје год се ондак скривали! Смрт мафији, слобода народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуго

15.02.2019 13:26

И вама ће доћи крај па нећете бити лишени слободе 24 сата већ 24 године. Плакаћете ви више него Тривићка. Сила сте над нејачи. Гдје су вам убице дјеце? Не бавите се својим послом, заштитом грађана који вас плаћају. Ви штитите мафију. Неће дуго проћи попадаћете ви к'о зреле крушке. Накуповали смо вам аута, униформи, пиштоља, пендрека а ви по свом народу биједо нељудска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле козарац

15.02.2019 13:28

У рс висе нико неце еур улозити.тоје догурало на дно дна.ово је гестапо не полиција.имал јос омладине да зиви у рс

ОДГОВОРИТЕ
Name

М (иле)

15.02.2019 13:42

Путуј Бисерка и не нагињи се кроз прозор!?

Name

Мирослав

15.02.2019 14:29

Људи немојте то радити неће нико од инвеститора доћи , чак ће и Мишковић поштењачина побјећи.

Name

правда

15.02.2019 13:29

драско и вукановиц су два најбоља посланика без длаке на језику свакаим цаст самосе цувајте и некавас бог и свети василије цува зелим вам пуно среце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

15.02.2019 13:39

Судећи према великом броју коментара режимског народа јасно је да је Драшко развалио осињак па су убице одлучиле да около круже Дастерима. Коме још није јасно да убице убијају некажњено? Склони се Драшко, режим је изгубио компас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.02.2019 13:40

Маму ти јебем сад добра полиција...протјерај то г..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зло

15.02.2019 16:48

лози их брате Драско,види како си се попалиле,пиц*е пандурске!!!

Name

Ре ре

15.02.2019 21:34

Ко је рекао да је добра. Момак само трази од полиције да поцне радити ста јој је посао.

Name

Ово

15.02.2019 13:40

је већ отворена диктатура. Шта чекају остали тзв. опозиционари. Треба да бојкотују скупштину и поведу протесте попут оних у Србији. Докле ће бити икебана у скупштини?

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

15.02.2019 13:46

Овом дјечку је потребан добар психијатар. Напада полицију на сваком кораку и тражи од исте да га заштити јер се не осјећа сигурно? Мали је очигледно "пролупо".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Признаћеш уз звуке ломљаве костију

15.02.2019 13:46

Мајмунчину малоумног треба покршити од батина. Тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сРБИН

15.02.2019 14:16

Ви би само убијали и пребијали све оне који мисле и говоре другације од главног БАЈЕ - то је срамно да се он и ви кријете иза некаквог СРПСТВА или Српских интереса а уствари само пљацкате ову ЗЕМЉУ И НАРОД који овдје зивотари ?

Name

Јој

15.02.2019 21:30

Ух, ух јеси опасан! А уживо си сигурно 40 кг, али са креветом.

Name

инспектор

15.02.2019 13:51

Послије овог звуцног снимка из полицијске станице ста реци.Ниста.Све је рецено.Безакоње,сељацлук,непостовање закона,непостовање цовјека као цовјека.Станивуковицу бјези из Бањалуке,убице те.Пустите на радио бн снимке ,па нека народ слуса кога је бирао.Зло и наопако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Европа

15.02.2019 14:03

Драско одлази из тог ентитета убице и тебе и фамилију.Њима се не мозе стати у крај ста раде и Како се понасају . Сретно драго дијете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћелави

15.02.2019 14:06

Два Срђана, Перишић и Мазалица пишу коментаре против Драшка, мало под својим мало под лажним именом. Подрстрекачи зла, за ситне паре Образ ђон... Политичка оријентација - Бајина башта/ентитет Сексуална оријентација - истополна љубав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгас

15.02.2019 14:06

Па млади господине и заслузио си да не будес безбједан. Како неко горе реце зар сопствени народ сматрас стварно лудим па да ти јос и полицијску заститу плаца. А сам си дипринио својој несигурности. Тако умисљену и препотентну а уједно и безобразну особу у зивоту нисам видио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тзв. Мир

15.02.2019 23:29

Рат је завршен '95., међутим тада смо се осјећали слободније и сигурније него у данашње вријеме. Онда смо имали тамо неке непријатеље, важно је било границу очувати. Данас смо неслободни, незаштићени, угрожени, на разне начине, изнутра, по оној "ко ће коме, ко свој своме",.., дјеца нам бјеже, остали чекају визе или сањај, бар мало мира и слободе у овом, за већину "мучном" животу...

Name

ре

16.02.2019 05:37

Драгас не сери

Name

♤♡◇♧

15.02.2019 14:14

ДРАСКО СИНЕ....Узми свој новац који имас поридицни иди у иностраство и зиви као цовјек у ПРАВНИЈ ДРЗАВИ..Не брани БАГРУ ОД НАРИДА РС нису заслузили воле овај КТИМИНАЛ И РИАЛИТИ ОД РС и Додика висе од твојих и Јеленини и Вуканивицевих ИСТИНА..ПУСТИ СИНЕ РС нека оде у п.м.ОПАМЕТИСЕ НАРОД ВОЛИ ОВО..Да сам мјесто тебе са тим новцем никада се небих овде вратила..А РС је дотакла ПОНОР..Гоније у п.м. нека пропадне .ШУГАВИ НАРОД НЕЦЕ ТО ДА СХВАТИ..Видис да до олупина крезави недопире ниста .Пyсти нека МИЛЕ ПРОДА СВЕ..НАРОД ЈЕ ТО И ЗАСЛУЗИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗАПАД - ИСТОК

15.02.2019 14:25

СВАКА ТИ ЈЕ РИЈЕЦ -ЗЛАТНА : овај крезави и сугави народ није боље ни заслузио - народ вјерује да додо воли СРБСТВО !

Name

Ја за Бокија

15.02.2019 14:17

Ма ста ти знас дјубре једно,не видис даље од носа.Ста лијепо ти овдјр у РС у оваквој каква јесте,убиј се цовјеце немас разлог да зивис кад немас потребу да се борис да ста промјенимо.Дао ти Додо коју маркицу и које празно обецање па одмах добар. Све говна и јади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Езох

15.02.2019 14:23

Циркусант? Да ли си гледао Телеринг? Можда и јеси, али не можеш ти то разумјети. ТИ и такви нисте Драшку ни до кољена. Нажалост оста само шљам у овој држави који гласа за владајућу структуру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

15.02.2019 14:29

Нема ниста док сто неказе бора цорба.Док на својој кози не осете ста знаци беда страх и БОЛ.Народје крив знас које и ето како он теби тако тињему. Мозда они имају моц али народ има ноц.Па ком обојци ком опанци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еxит

15.02.2019 14:37

Јужна Кореја .Полицијска држава на дјелу.Слобода изражавања ,не постоји .Миле контролисе све поре друштва од комуналног до здравства.Лаку ноц РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ким Дзонг Ун

16.02.2019 06:39

Јузна??? Хахахааа...ал си информисан

Name

Е

15.02.2019 14:47

Искрен да будем мени овдје ништа није јасно. Прије подне оговара полицију а од подне тражи од исте да га заштити и обезбјеђује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зло

15.02.2019 16:45

опет,апел овима цији је иq испод 50,да се не труде,молим вас,да схвате.мајсторе,лози их,па за ста су корумпирани пандури него за лозење!

Name

ре е

16.02.2019 05:39

Ти си глуп Драско наравно декларативно трази заститу од полиције РС нагласавајуци да ради свој посао

Name

гаги

15.02.2019 15:23

Досадан и напоран и веома лос глумац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАВИЦА

15.02.2019 16:03

ОВАЈ МАЛИ ЈЕ КРИТИЦАН НЕ ЗНА ЈЕЛ ПОСО ИЛ ЈЕ ДОСО НЕКА ИДЕ МАЛО НА ИНСТРУКЦИЈЕ ДА СЕ МАЛО ОДМОРИМО,БРАТЕ НАПОРАН ЈЕ

Name

Цица

15.02.2019 16:42

Како те није срамота од бога да нападас Драска. Момак се од срца бори за правду,али дзаба овом народу прицати. Недај бозе да добијемо самосталност,видите да смо дно дна . Ниста добро нисмо заслузили. Нека драги бог цува Драска,Јелену и Вукановица. Идите из ове земље. Овај народ није заслузио да се борите за њега.

Name

Свајцарска

15.02.2019 16:03

Еееее Драско Андјеле нас ако се заиста одлуцис да се макнес од злотвора имас мјесто код нас, цувамо те као кап воде на длану, а сви који сте против Драска да вас стигне лицно моја клетва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вица

15.02.2019 16:06

Станко свака ти је на мјесту.Банда хара,осиромасавају свој властити народ.Украдосе бога оца све сто видјесе оцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан н

15.02.2019 16:14

Све исто ради као Сојиц, ја не могу да вјерујем коме сам дао глас...Станивуковицу, уозбиљи се и оправдај своје гласове а ово није прави нацин...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пакипаки

15.02.2019 16:32

Има мјеста у Војковићима за свачију безбедност, па и зма мјеста и за овог момка... само треба напокон отворити државни затвор...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јааа

15.02.2019 16:34

Мали, ко с ђаволом тикве сади...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Златко

15.02.2019 16:53

Јел господину неко рекао да су избори прошли?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инспецтор Савјетује Станивуковицу

15.02.2019 17:28

Поремецени Инспецтор даје себи за право да он паметњаковиц савјетује Станивуковица којим темема у политици да се Станивуковиц бави. Лоповски МУП РС-а неби ни малтретирао Станивуковица да овај постени децко није јавно открио МУП И незаконито крсење права Градјана од МУП-а РС. Да се небоје Драска у МУП-у, неби Драска И његове сараднике против правно малтретирали стално. Подрска правној, слободној И градјанској Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

15.02.2019 19:41

ДРАСКО СВАКА ТИ ЦАСТ. ВОЛИО БИХ ДА САМ НА ТВОМ МЈЕСТУ ДА СЕ ТАКО МОГУ БОРИТ ЗА ПРАВДУ. ИМА ЛИ ИСТА СЛАДЈЕ НА СВИЈЕТУ НЕГО БОРИТ СЕ И СТРАДАТ ЗА ПРАВДУ, ТО ЈЕ ПРАВО УЗИВАЊЕ. ЦЕМУ СЕ РАДУЈУ ОВИ СТО СЕ БОРЕ ПРОТИВ ПРАВДЕ И ИСТИНЕ МЕНИ НИКАД НЕЦЕ БИТИ ЈАСНО. ЈЕ ЛИ ТО ТАЈ ДОЛАЗАК АНТИХРИСТА, ЈЕЛИ ОВО ТО ПОСЉЕДЊЕ ВРИЈЕМЕ? НАДАМ СЕ ДА ЈЕСТЕ, ДА ЈЕ ЗЕМЉИ ОТЕЗАЛА НЕПРАВДА И БЕЗАКОЊЕ И ДА СЕ ПРИБЛИЗИО СУДЊИ ДАН. КРИМИНАЛЦИ, БОГАТАСИ .. ТОГА ДАНА НЕЦЕ ВАМ ВРИЈЕДИТИ ВАСЕ БОГАТСТВО. И ПРИЈЕ СУ БОГАТАСИ ЛЕЗАЛИ МРТВИ ПО ЗЛАТНИМ СТЕПЕНИЦАМА И ТЕРАСАМА И ТУ ТРУНУЛИ И УСМРДИЛИ СЕ. БОЗЕ, МОЛИМО ТЕ МИ СТО СЕ У ТЕБЕ УЗДАМО ,ДА СТО ПРИЈЕ ОЦИСТИС ОВУ ЗЕМЉУ ОД ОВОГ ЗЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

15.02.2019 20:30

Хоћеш ли и ти за Аустрију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.02.2019 21:33

А је ли се ти то из Лакташа јављаш??? Подршка Драшку!

Name

синип

16.02.2019 00:07

Треба да будеш добро уских схватања да мислиш да ко год се не слаже с тобом да је из Лакташа. А још ужих да даш подршку таквој сподоби као што је Драшко. Па Небојша Вукановић је појам политичара за овог малог фолиранта.

Name

Борац ВРС

15.02.2019 21:38

Да ми је неко 1992. рекао ста цу доцекати од сопственог народа не бих провео ни дана у војсци. Зали бозе пропалих година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.02.2019 22:05

Подршка Драшку, младом, паметном и поштеном!!! Драго дијете, Бог драги нека те чува!!!Народ је уз тебе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.02.2019 22:08

Зар су за ово дјеца гинула? Туга до неба!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

15.02.2019 22:36

Ови сто бране власт и СНСД су толико неписмени, да ме је срамота док цитам коментаре. Јасно ми је о каквим се менталним профилима ради, па ме онда и не цуди сто су покрадени избири, јер ми је јасно да је било и физицке силе и крадје на изборима. Све кркан до кркана!!!!. У овој дрзави су на власти само силедјије и мафијаси. Колико цовјек мора бити безобразан и без трунке морала да би бранио несто сто је неодбранљиво. Овде људи тразе да раде институције, да закон буде исти за све, да цовјек има слибоду. Са овима нам нема зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

16.02.2019 01:14

Е мој Драшко, ти од лопова, криминалаца и убица тражиш заштиту, узми одријеши кесу и плати профије да порокају ту гамад па да дођу нови, бољи и млађи људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

синип

16.02.2019 10:07

Нисам знао да ћу за кратко да постанем тако "популаран" да ће људи почети да се представљају као ја... :-)))

Name

Моменат

16.02.2019 03:19

Ма дајте, маните се ви Станивуковића, момак покушава да постигне нешто (за разлику од остатка политичке масе). Једино његово име виђам (често) испрозивано. Опозиција или не, овакви или онакви, ако рационално резонујемо све што се дешавало последњих неколико мјесеци, једино Драшко покушава да промијени дугогодишњу патњу, и једино он покушава да врати народу кришку хљеба за којом плаче, и која је народу је дужна тренутна власт. И мање-више, једино Драшко прихвата све ударце, са свих страна. А тешки су. Срби су (можда) покушали нешто да мијењају у овом тужном, чемерном току, и није им ишло. Нажалост. Али господин Станивуковић покушава. Свим снагама, он покушава, да се бори за народ. Јер видим да вјерује у Српску, у род, у насљедство. Зар није то оно што смо тражили од представника? Оставите га. И његово ауто, и колеге, и истомишљенике, и пријатеље, а и противнике. Маните му се и насљедства. Саслушајте само њега. Колико ја чујем, један је од ријетких и паметних који има нешто да каже. Паметно да каже, за разлику од "хипнотисане гомиле". Један од ријетких, квалификованих и образованих кадрова, који покушавају народу да покажу да није све тако сјајно као што се можда чини. Пустите га, да за народ, проговара.Зна момак што говори. Риједак је, да се за народ труди. Република је давно остала без браниоца, без светих, без драгих. Република је давно постала приватна. Хтјели ви то видјети, драги народе, или не. Пустите Станивуковића да проговори, да се бори, дајте му шансу, и подршку. Сматрам да је један од ријетких који пушта свој глас (и труди се) да се заиста чује. Нити сам аналитичар, нити политичар, ја сам само пуки студент, који увиђа да народ пати. А народ не треба да пати, него треба да се чује, да се глас његов ори. Јер држава треба да је у служби народа. Неком (неодрживом) логиком, сад је обрнуто. А болно је кад је тако обрнуто. Народ гласно да се ори. А толико је епова, од мајке Југовића, Марка Краљевића, силног царства Немањића, и ти српски народе пустиш да те обавије облак црвенкастог дима. Пробуди се, српски народе, вјечна ти слава. Пробуди се, народе српски. Можда млади ипак имају нешто паметно да кажу. Мани се амова, тежине , страхова. Сад је сад. И сад је вријеме да се нешто деси. Нешто (коначно) промијени. Вријеме је. Амин. И помаже Бог, свом народу Српскоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

16.02.2019 04:19

Комплет опозиција би требала напустити земљу. Сви у Беч.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

16.02.2019 11:06

Ста да траде у Аустрији?

Name

синип

16.02.2019 23:20

Гдје си ти видио наше политичаре да раде?!? :-)

Name

Јасно

16.02.2019 10:20

Драшко чувај се "размјене ватре",Лукач је експерт за то!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаго

16.02.2019 11:07

Он је зрео за"преко Врбаса" ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

16.02.2019 11:24

Ниси СЕ ти дзаба борио за пелене изгледа да су ти вец потребне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амке

16.02.2019 11:42

Драско ти си трацак свјетлости који уноси наду да цес несто урадити да се ова влас у цијелој БиХ конацно уруси да пробудис све успаване народе и да кренемо са тобом и људима слицмим теби у боље сутра за све.Са тобом до конацне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

16.02.2019 14:49

Дзабољебојевици латите се каквог посла,и богу и народу сте досадили.

Name

Викторија

17.02.2019 20:55

"А ја што ћу, али са киме ћу? Мало руках, малена и снага, једна сламка међу вихорове, сирак тужни без нигђе никога… Моје племе сном мртвијем спава, суза моја нема родитеља, нада мном је небо затворено, не прима ми ни плача ни молитве; у ад ми се свијет претворио, а сви људи паклени духови." Чувај се мој Драшко са оваквим народом ниси далеко догурао.

Name

Лане

18.02.2019 00:09

Драско сине драги Паметан си, то си показао свима. Ја ти се дивим, долазити у ону јазбину, трошити енергију, сљепцима отварати оци је чиста утопија.борба са вјетрењацама. Иди сине што даље, не дозволи више оним мумијама што сједе у скупштини и блиједо зјевају док ти причаш, да дијеле простор с тобом. Нису вриједни да ти име спомену, а не да ти реплицирају. Ти си заслужио да живиш у културној држави, гдје се полицајац пење на дрво да би спасио нечију малу мачку, а наси су показали цијелом свијету гдје и како је завршио Давид.