Nisam bezbjedan, tražim zaštitu

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković traži fizičku zaštitu od MUP-a Republike Srpske jer se ne osjeća bezbjedno.

Republika Srpska 15.02.2019 | 13:58
Nisam bezbjedan, tražim zaštitu
Stanivuković je na konferenciji za novinare rekao da već od sutra neće biti dostupan medijima, jer će se iz bezbjednosnih razloga "skloniti" na nekoliko dana. On nije otkrio druge detalje u vezi sa tim.

Ponovio je da je i danas imao "posjetu" policije ispred porodične kuće i da mu je najavljen pretres kuće, ukoliko se ne odazove njihovom pozivu. 

Potvrdio je da je i danas objavio nove snimke na kojima se čuje kako policijski službenik prijeti, ne samo njegovom prijatelju Ivanu Begiću, nego i njemu i poslanici PDP-a u NS Republike Srpske Jeleni Trivić.

Kaže da su izjave "Gdje god te vidimo, zgazićemo te", "išamaraću te gdje god te vidim u gradu”, zapravo, "direktna prijetnja ne samo Begiću, nego i meni i Jeleni Trivić".

"To nije za disciplinski postupak", kazao je Stanivuković, reagujući na saopštenje MUP-a Republike Srpske da su pokrenuli disciplinski postupak protiv lica čiji glas je registrovan na ranijem audio snimku, na kome su takođe registrovane prijeteće poruke tokom ispitivanja Ivana Begića.

Stanivuković je rekao da ima još snimaka, čak i video zapisa koji mu se dostavljaju čak iz, kako je rekao, Policije.

"Ukoliko dođe do pretresa moje kuće. To mogu uraditi samo u prisustvu medija", rekao je Stanivuković i ocijenio da su on, njegovi prijatelji i porodica izloženi policijskom pritisku kako bi zataškali najnoviju aferu, koju je otkrio u vezi sa uvozom pelena iz Albanije.

Stanivuković je rekao da je zatraženo i zasjedanje skupštinskog odbora za bezbjednost, koji treba da nadgleda zakonitost rada policije.

Stanivuković je dobio i podršku partije, PDP-a, iz koje su takođe uputili zahtjev za fizičko obezbjeđenje njihovog poslanika, a Klub poslanika je uputio zahtjev za zasjedanje skupštinskog Odbora za bezbjednost.



Novi audio snimak, koji je Stanivuković objavio na svom "Fejsbuk" profilu: 

Komentari / 128

Ostavite komentar
Name

Boki

15.02.2019 13:02

Majmun. Razvalite ga. Niko nema pravo da blati svoju zemlju. Pogotovo ne narodni poslanik. Hitno mu oduzmite imunitet.

ODGOVORITE
Name

Simo

15.02.2019 13:30

Boki. Pozdravi mamu.

Name

SALE SLOVENAC

15.02.2019 13:32

ZIVIJO DODIK , ZIVIJO SNSDE, ZIVLA SRBSKA NARODNA MILICIJA ! SVICE,SVICE,SVICE !

Name

tina

15.02.2019 13:41

Boki valjda mi svi trebamo sa Draskom da ocistimo institucije od ovakvi olosa kao sto su neki inspektori.Kamo srece da je vise Stanivukovica u nasoj drzavi da se ovo sve ocisti ,kriminal,korupcija zloupotreba polozaja,da nama obicnom narodu svanu .Ovo je dno dn a od ove drzave .Zalim i placem svaki dan gdje mi 2 brata ostavise kosti i zasto su se borili .Stvarali su Srpsku ali dodjose olosi na vlast sve unistise ,pokradose ,ubijaju nas .Niko ne blati nasu Republiku nego se prozivaju kriminalci i ubice koji su na celu te nase Republike Srpske

Name

Re

15.02.2019 13:43

Tako je boki,al to je opozicija,isfrustrirani sto ih nema na vlast 15 i vise godina.. Pa pogledaj u Srbiji sta rade,ludnica..U Hrvatskoj se u saboru hvataju za vratove. Mali je samo cirkusant

Name

Странац

15.02.2019 13:43

Гдје ли ти добијаш плату за нерад,чим толико љубиш убице и лоповлук.

Name

Re

15.02.2019 13:45

Ode on za Bec,malo kod Davora..Da krckaju lovu

Name

re Boki

15.02.2019 13:48

U redu, niko nema pravo da blati svoju zemlju ali niko nema pravo ni da prijeti narodnom poslaniku i ne samo njemu nego ni svim građanima te kako ti kazes zemlje.

Name

BLESS

15.02.2019 13:57

BOKI JESI TI NESTO - SVASTA PROPUSTIO ILI SI......

Name

NORMALAN

15.02.2019 13:57

Koliko vidim SNSD komentatori su dobili naredbu da se javljaju sa komentarima i sve ovo da komentarišu za njihov račun. Sram vas bilo plaćenici, uhljebi. Draško, nije ti lako na vjetrenjače, šta šuti ostala opozicija na skupštini i dali je opozicija.

Name

Izraelac

15.02.2019 14:03

Re Boki koji si ti retard pa nisu ti politicari zemlja nit od zemlje... mozda si ti od zemlje al politicari su od Srba i Ustava srpskog, zakona srpskog, roda srpskog.. bar bi trebali biti.. Boki je dokaz mrznje srba prema srbima unutar naroda nacije. boki je dokaz javnog kretenizma ... Stanivukovic ima podrsku intelektualne manjine

Name

Ezoh

15.02.2019 14:09

Cirkusant dajte mu jos kavez. Posto je majmun vec jos mu kavez dinesite pa da bude u kompletu.

Name

krle

15.02.2019 14:16

Hrabri momce posle ovoga pozovi narod na ulice zajedno sa opozicijom pa ces vidjeti hrabrost SRBA posto se busaju u prsa kako su hrabri.,a u stvaru su kukavice gdje ih par kriminalaca zajedno sa INCKOM vec 20 god drzi u ropstvu .Psto ovdje nema BORACKE-SINDIKATA-penzio--OPOZICIJE.Ovdje nema demokratije ,ovo se rjesava samo sa govniljom MOTKACOM drug nista ne preostaje.

Name

MIRKO

15.02.2019 14:17

Ti sto se potpisujes kao Boki treba najhitnije da se javis na psihijatrijsko vjestacanje. Imas ozbiljne probleme. Ovo ti je najdobronamjerniji savjet. HITNO KOD PSIHIJATRA!!!

Name

re re Boki Sale Slovenac i ostali

15.02.2019 14:20

Teško nama, ko nam kroji sudbinu. Ne zna se ko je nepismeniji.

Name

VALTER

15.02.2019 14:37

Dabogda vam svima koji ste protiv Draškove incijative trebale ove albanke pelene. Pa jeste li normalni, on se bori za vas i vašu djecu, a protiv onih koji se bogate na našoj muci. Zamislite da ste u poziciji onih kojima ove pelene znače pomoć. Draško čuvaj se i svako dobro.

Name

Gradiska!!!

15.02.2019 14:44

Drasko neka te dragi bog cuva, i sami gospod te poslao da spasis ovu nasu zemlju ,koja je natopljena krvlju nasi kceri i sinova!!! Danas vladaju mnogi koji nisu vidijeli pusku, ni culi miris baruta!!! Danas su neki prisvojili RS u svoju prciju, i misle da ce NAS koji mislimo svojom glavom natijerati silom u njihov TOR ,i da postanemo klimoglavci, eeee to necete moci i zapamtite da Draska Stanivukovica ima puna RS!!! Uz tebe je sav posten narod RS i da si ziv i zdrav svojim roditeljima i nama svima!!!

Name

@Роки

15.02.2019 15:45

Е мој Боки , и теби испрали мозак. Нисам пожалио, глас сам дао Станивуковићу на изборима .

Name

Mrvica

15.02.2019 16:12

Draško bi zaštitu od onih po kojima svakodnevno pljuje, provocira i ometa u obavljanju dužnosti za koju su plaćeni.Previše je mali nadobodan.

Name

kiza

15.02.2019 16:33

Boki svakim danom me sve vise i vese iznenadjujes. Da si g.vno to znam odavno. Pogresio sam samo u jednom a to je da si ti CRVENO govno i da nemas obraza i kada covek misli da si dotakao dno grdno se taj covek prevario jer kod crvene sekte nema dna.

Name

Zlo

15.02.2019 16:40

ej,bloki,eno traze kadar u mupu,smjesta se javi,pa da te svi vidimo kako razvaljujes bulje po gradu,ajde,junaaacinoooo!!!!

Name

RE BOKI I OSTALI PRAZNOGLAVCI

15.02.2019 19:14

JA MISLIM DA BI NAUCNICI OTKRILI MNOGO TOGA KAD BI ANALIZIRALI RAD VASEG MOZGA. KAKO MOZE NEKO NAPADATI COVJEKA KOJI SE BORI ZA PRAVDU, ISTINU, PROTIV KRIMINALA. KAKAV JE TO MOZAK. TO JE MOZAK SOTONE. SOTONA VOLI LAZ, NEPRAVDU, SVAKO ZLO .. PA VI VIDITE GDJE STE. ZAPITATE LI SE IKAD ,STA VAMA BOG SPREMA? STA VAS CEKA??? NEBIH VAM NIPOSTO BIO U KOZI.

Name

Re

16.02.2019 01:01

Drasko neka te Bog cuva.. boris se za obican narod a vidi ove mozgove koliko su otrovani mrznjom i bolesni kad ovakve komentare mogu ostavljati..

Name

Re

16.02.2019 10:20

Kakvi zastitu trazi a laje KO pas govno prebiti da VU vise nikad naun nepadne pljuvali po onome sto su krvlju stekli drugi a to je RS

Name

Kondić

16.02.2019 10:31

Boki je tipičan primjer botine Dodikove koji najvjerovatnije iz tople kancelarije npr. Šumskog gazdinstva, elektrodistribucije, poste ili neke druge ustanove gdje je uhljebljen na izmišljenom radnom mjestu koje mora da opravda tako sto spinuje i laže za vrijeme radnog vremena u korist sekte. Pa udri po Mekticu, Bosicu, Stanivukovicu ljudima koji ništa nisu ukrali za razliku od ovih njegovih a šta ćemo bolan s ovog inspektora krkana neotesanog pripadnika partijske Dodikove milicije, koji bruka uniformu koja treba da bude svetinja i da se njom ponosimo. Ponizio ti je Dodik i zastavu i himnu i referendum a sada i MUP koji sluzi samo da prikriva njihov kriminal! Ee moj Boki tako platu zaradjujes

Name

BL

16.02.2019 15:23

Prije svega da se razjasjasne neke stvari kao sto su kriminal i korupcija i bez montiranoga procesa sta su umislili inspektori da su red i zakon e pa varaju se ima uvjek neko jaci i treba ih sve razotkriti toje totalni bezobrazluk treba inspektoru zabraniti da radi takvu funkciju jer je dotakao dno dna drugo Drasko Stanivukovic je jedina osoba koja je na strani pravde a ovi ostali protivnici su za mito i korupciju sta treba da se dogode jos ubistava i prijetnji da bi bila pravda zadovoljena probudi se Banja Luko i stani na Draskovu stranu da je nama vise njih poput njega sve bi se promjenulo ali narod idalje suti zato ste i glasove dali za ovakav rezim pa kukate kako nemozete sklopiti kraj sa krajem dog god bude te pametovali tako ce vam i biti

Name

ZA BOKIJA

18.02.2019 06:56

TI NISI NI MAJMUN, KAD BIH TO REKAO UVRIJEDIO BIH JADNU ŽIVOTINJU. TI SI JEDAN OBIČNI MONSTRUM. ŠTA BLATI, KOJU ZEMLJU, ZEMLJU U KOJOJ MU SE PRIJETI BAŠ SMIJEŠNO. OVOJ ZEMLJI TREBA JOŠ OVAKVIH BAR NEKOLIKO STANIVUKOVIĆA A NE ONIH KOJI PRIJETE A NJIH JE VEĆINA BRUKA I SRAMOTA. ŽIVIO TI STANIVUKOVIĆU TAKAV MLAD, PAMETAN I PERSPEKTIVAN I NE DAO BOG DA SMO ISTOG MIŠLJENJA KAO BOKI I TAKVI KAO ON SU SAMO JEDAN OBIČNI ŠLJAM I DNO DNA.

Name

ZA RE

18.02.2019 08:06

KOJI STE OLOŠI TI I BOKI DA TAKAV SE OLOŠ SLABO MOŽE NAĆI. KAKO TE NIJE SRAMOTA BOJIŠ LI SE BOGA OVDJE SE JADO NE RADI O DAVORU, OSTAVI ČOVJEKA NA MIRU NEMOJ DA SPOMINJEŠ NJEGOVO IME TIM SVOJIM PRLJAVIM GUBIČETINAMA. DAVOR JE ZA TEBE I TAKVE KAO TI SVIJET IZMISLIO, ČOVJEK KOJI TRAŽI SAMO JEDNO A TO JE BIJEDO KO MU JE UBIO DIJETE. TI SI IZGLEDA UBICA ILI SAUČESNIK DRUGO NE MOŽEŠ BITI MONSTRUME JEDAN. JADNI TI TVOJI RODITELJI KAD SU TAKVU BIJEDU NAPRAVILI. DAO TI DRAGI BOG ISTO KAO DAVORU PA DA ONDA IDEŠ TI U BEČ I KRCKAŠ BIJEDO TAKVU LOVU. ZA RAZLIKU OD TEBE DAVORU NIJE POTREBNA LOVA KAO TEBI I TAKVIM KAO ŠTO SI TI NJEMU JE POTREBNO SAMO JEDNO A TO JE KO MU JE UBIO DIJETE, MANIJAČE JEDAN. ŠTA SE MOŽE POREDITI SA DJETETOM AKO TI MALOUMNIČE UOPŠTE I ZNAŠ ŠTA JE DIJETE. ZA NORMALNOG ČOVJEKA TO JE SVETINJA I NIKO GA NE SMIJE DIRATI A NE UBITI. PREMA TOME KAD STE MU UBILI DIJETE SAMIM TIM UBILI STE I NJEGA, JADAN ČOVJEK KAKO MOŽE SA TAKVIM MONSTRUMIMA DA IZDRŽI NEKA MU SAMO DRAGI BOG DA DA SAZNA ISTINU KO SU UBICE I SAUČESNICI I VELIKA PODRŠKA DAVORU A TEBI I TVOJIM ISTOMIŠLJENICIMA SVE NAJGORE PA DA SE MALO O SVOM JADU ZABAVITE.

Name

BANJALUČANIN

15.02.2019 13:04

Banjaluko Grom u tebe Puko! U tebe se veliki Šljam dovuko!

ODGOVORITE
Name

dijaspora DE

15.02.2019 14:00

Sramota za glavni grad RS-a, ko u njemu regira i kakva vlada regira entitet BiH! Ja tamo vise ne dolazim, ni da rodbinu posjetim. Sramota! *ebi te se Vi zajedno sa Vasim autoputevima, fabrikama, investitorima i ostalim. Kriminal Vi tjerate nista drugo!

Name

dusanculi

15.02.2019 14:15

Dobra ti ova, majke mi, ali ima i do nas. Postali smo govna odnosno gosti u vlastitom gradu baš zato što smo beskičmenjaci. 25-og na Trgu u onoj šačici ljudi koja je protestvovala i dobijala preko ledja je bilo najmanje Banjalučana i to zato što svoje popodnovno gluvarenje i blejanje radije potroše u kafićima ili šetajući ili igrajući šah u parku. Zato ne okrivljujmo druge za svoj neaktivizam. Narodski, ćuti i p*ši!

Name

Re Banjalucanin

15.02.2019 19:43

I ja o tom svaki dan razmisljam, ali se ne izjasnjavam.Upravo tako!

Name

Dijaspora A

15.02.2019 22:26

Ja sam prije godinu i par mjeseci rijesio dole da ne idem.A prije dvije tri godine kada sam isao dole na zadnjoj pumpi u Hrvatskoj natocim pun rezervoar tako da mogu da se vratim ponovo na tu pumpu.Znaci dole ulaganje nula nedam bagri vise ni eura.

Name

Jadranka

16.02.2019 00:18

Nisam iz Banjaluke ali ne mogu da ne pratim skorija desavanja: od ubistva Davida do nasilnog ponasanja policije na trgu, a sada i ovo? Ne mogu da verujem da se ovo desava i da covek ili bolje receno necovek zaposlen u mupu RS kaze da bi i ti radio ovo da si u mojoj mogucnosti, tj kvalifikuje svoje ponasanje kao nesto normalno za nekoga u njegovoj poziciji??? Daleko bilo! Ovolika kolicina primitivizma, osionosti, bahatosti, pa cekajte bre ljudi kako ovo mozete da trpite? OVO NIJE NORMALNO! Ovo je potpun poremecaj sistema vrednosti. Pa u sta ste se pretvorili? U zveri? Ubistvo mladica Davida je sasvim ocekivano u ovakvom okruzenju i svi treba da snosite odgovornost jer ste im svojim cutanjem ovo dopustili. Mladi, bezite iz RS sto dalje mozete!

Name

MIKICA

16.02.2019 13:57

VIDJELA KOZA DA SE KONJ POTKIVA PA I ONA DIGLA NOGU.DRAGI DJECKO KAD IMAS TOLIKO PARA A TI DONIRAJ TIM JADNICIMA STO IH HUSKAS .UZMI LOPATU TRI DANA U RUKE I DOKAI DA SE NE BOJIS POSLA.AKO SE TATICA NARADIO TI DOKAZI DA I TI TO MOZES.OVAKO LADIS M. UZALUD.

Name

PRIJEDOR

15.02.2019 13:05

Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

Doko

15.02.2019 13:46

Boki da I tebi ne bude trebala policijska zaštita

Name

Boki

15.02.2019 14:05

Ne brini za mene. Cuvaj svoju guzu.

Name

Za Boki

15.02.2019 16:43

Živio ti nama Drasko,nas buduci gradonacelnik i predsednik Rep.Srpske. A ko treba samo zovi mi dolazimo,vecina smo,pusti ove sto brane Dodika,Lukaca,manjina su znas i sam da na vlasti ne bi bili da nisu pokrali izbore. Sreca se okrece,gore si ali vec slijedeci sekund mozes biti dole.zato cuvaj te se pada!!! Drasko ljudino,puno nas je samo zovi,uz tebe smo!

Name

Pravda

15.02.2019 17:45

Drasko sta je sa PDP i SDS . Sta oni cekaju zasto neizvedu narod na ulice.Ovo je preslo svaku meru samo veliki mirovni protest moze promeniti neke stvari u ovoj drzavi .

Name

Dzoo

16.02.2019 05:15

Nista to nije sta bi vam ja Radio.Prvo Boki to nije drzava to je kokosinjac zagradjen od sekte.Trazili smo i dobili smo zato nista me ne cudi.Svi koji dignu usi ja bi to odma u apsanu.A veruj te nikad nisam glasao ni za jednu stranku niti cu .Dok ovakvi vladaju a imamo opoziciju koja bi radije vjecno bila u opoziciji a narod gurala a oni benefite ubirali.Ivanic mi se smuciju svojom dvolicnoscu isto kao i govedarica i svi ostali opozicionari,a ove na vlasti i ne slusam.

Name

Име

15.02.2019 13:05

Оде мало на Јамајку, док све ово не прође.

ODGOVORITE
Name

Crni Bombarder

15.02.2019 16:52

boli te uvo gdje ce,nego mi ostadosmo,sta cemo sad?!

Name

borac

15.02.2019 13:07

Ovo je strašno

ODGOVORITE
Name

Mario

15.02.2019 13:08

Ljudi Moji do kad ce ovaj narod cutati.Hocemo li dati obezbedenje svim poslanicima. PA ko to da place vise.Ovaj je Sam sebi stvorio opasnosti ako ih vec ima,jer see sa ovim narodom poigrava jos is onih blokada saobracaja,kontrole kola hitne,setnji po pjesackim prelazima I neznam kojecega jos. I sad da my se dodijeli obezbedenje I to place narod koga on taking orezreni potcjenjuje I smatra ga ludum.

ODGOVORITE
Name

decko

15.02.2019 13:50

Mario, ti si -s duznim postovanjem, jedan idiot!

Name

Gagi

16.02.2019 06:14

I to veliki:-)

Name

MG

15.02.2019 13:09

Pa dokle vise dosadni stvoru,ovo je za neizdrzati koliko je momak naporan.

ODGOVORITE
Name

BLESS

15.02.2019 14:01

OSUDJIVATI JEDINOG MOMKA KOJI IMA PETLJU I IMA SAMO 25 GODINA MOZE SAMO BOTINA

Name

Re mg

15.02.2019 14:07

Ti si debil, velika verovatnoća je da te rodio debil. Nadati se da će se evolucija postarati da se ne množiš.

Name

Ajde

15.02.2019 13:10

Malo na skijanje u austriju.

ODGOVORITE
Name

Za Ajde

15.02.2019 14:05

Blago tebi kad ti je mozak ispran

Name

T

15.02.2019 13:10

Mlad si pametan i bježi iz ove zemlje ako hoćeš pomoć ovome narodu to radi iz Njemacke, ovdje ubijaju svakog KO istinu kaže i ko hoće dobro NAPRAVIT.

ODGOVORITE
Name

Hare

15.02.2019 13:10

Momak imaš xuda do poda svaka čast

ODGOVORITE
Name

Sa strane

15.02.2019 13:15

Otvorena pretnja po život i telo je krivično delo. To se ne kažnjava disciplinski. Stanivuković treba da podnese krivičnu prijavu, mada je to do sad trebalo biti pokrenuto po službenoj dužnosti. Gospodo SNSD-ovci, ne pravite SS odrede od naše policije. Prekinute da nam udarate na temelje društva radi svojih mafijaških interesa. Desiće vam se narod, a onda će tu da lovi u mutnom i ko treba i ko ne treba. Ne igrajte se institucijama koje smo mi stvarali, jer svi znaju da vi niste.

ODGOVORITE
Name

Sasa

15.02.2019 13:30

Sta si stvorio ti? To su vam sve Ameri dali.

Name

Sa strane

15.02.2019 13:46

Ne, samo su verifikovali stanje na terenu. Uz obavezu da neke delove koje smo držali, kao izgubimo. No, ti si tad verovatno gledao crtane. Kad ti pustimo struju.

Name

Branka Racic

15.02.2019 13:16

To je pretnja svim gradjanima RS.ko zna koliko je taj psihopata ljudi ubio,premlatio,mucio krijuci se iza policijske uniforme i znacke.Ne moze policija da prebija i muci ljude pa nije ovo srednji vjek a policija RS nije inkvizicija.Sramota je da se ovo desava u Evropi 21 vijeka.Policiju RS treba ocistiti od sadista i psihopata,policijske stanice su pretvorili u mucilista ljudi,premlacuju,ubijaju,rade za zelenase i kriminalce.Ima li kraja ovom hororu u RS.Policajac treba da je civilizovana i kulturana osoba a ne ovakvi ludaci i sirovine

ODGOVORITE
Name

Te Branka

15.02.2019 16:24

Kažu učio zanat u zadnjem ratu .A zna se koje i sta radio u tom nesretnom dogadjaju.E sad malo došao red da to svoje znanje primjeni nad svojima,posto oni drugi znamo gdje su.

Name

Bakica

15.02.2019 13:17

Ma ko diro, ko diro? Ne da bakaaa svoja..

ODGOVORITE
Name

ZA BAKICA

15.02.2019 13:36

Radojičić je rekao 2013.Dolazi doba 1948.i došlo je

Name

Srbuj makar slamu jeo!

15.02.2019 13:19

Trivicka plakala! Placi mala placi... Ha bu pa na kraju rasplacu se.... Onda gosp. Poslanici ne igrajte se sa Policijom! Sto bi rekli Rokeri " Nemoj mila nista politici mozes opet dobiti... Pevaj nesto sto nikog ne vredja! Ajd vozdra raja!

ODGOVORITE
Name

Poruka

15.02.2019 13:41

Bas bih te volio licno upoznati. Ali bez zastite navodne policije navodne republike srpske.

Name

decko

15.02.2019 13:53

Problem je u tome sto se vise nikom normalnom ne pjeva... Naprotiv... ovo je za Bogu plakati!

Name

Razum

15.02.2019 13:57

za srbuj pa makar slamu jedi ti si brate ili sestro tukan i tupan .najbolje kad bi vas dodo sve kod sebe kuci pozvo i nikad pustio.a svi dobri ljudi bi konacno odahnuli

Name

BL komunista

15.02.2019 13:20

Bojim se za tebe, protivnici su ti spremni na sve. Bože šta uradiše od moje Banjaluke.

ODGOVORITE
Name

Догодине у Призрену!

15.02.2019 13:26

Мафија жели да га убије! Знамо ко је одговоран ако га дирнете! Не бојте те се, стићи ће вас бјес народа исто тако пред кућом или гдје год се ондак скривали! Смрт мафији, слобода народу!

ODGOVORITE
Name

hugo

15.02.2019 13:26

I vama će doći kraj pa nećete biti lišeni slobode 24 sata već 24 godine. Plakaćete vi više nego Trivićka. Sila ste nad nejači. Gdje su vam ubice djece? Ne bavite se svojim poslom, zaštitom građana koji vas plaćaju. Vi štitite mafiju. Neće dugo proći popadaćete vi k'o zrele kruške. Nakupovali smo vam auta, uniformi, pištolja, pendreka a vi po svom narodu bijedo neljudska.

ODGOVORITE
Name

Mile kozarac

15.02.2019 13:28

U rs vise niko nece eur uloziti.toje doguralo na dno dna.ovo je gestapo ne policija.imal jos omladine da zivi u rs

ODGOVORITE
Name

M (ile)

15.02.2019 13:42

Putuj Biserka i ne naginji se kroz prozor!?

Name

Мирослав

15.02.2019 14:29

Људи немојте то радити неће нико од инвеститора доћи , чак ће и Мишковић поштењачина побјећи.

Name

pravda

15.02.2019 13:29

drasko i vukanovic su dva najbolja poslanika bez dlake na jeziku svakaim cast samose cuvajte i nekavas bog i sveti vasilije cuva zelim vam puno srece

ODGOVORITE
Name

Странац

15.02.2019 13:39

Судећи према великом броју коментара режимског народа јасно је да је Драшко развалио осињак па су убице одлучиле да около круже Дастерима. Коме још није јасно да убице убијају некажњено? Склони се Драшко, режим је изгубио компас.

ODGOVORITE
Name

Re

15.02.2019 13:40

Mamu ti jebem sad dobra policija...protjeraj to g..

ODGOVORITE
Name

Zlo

15.02.2019 16:48

lozi ih brate Drasko,vidi kako si se popalile,pic*e pandurske!!!

Name

Re re

15.02.2019 21:34

Ko je rekao da je dobra. Momak samo trazi od policije da pocne raditi sta joj je posao.

Name

Ovo

15.02.2019 13:40

je već otvorena diktatura. Šta čekaju ostali tzv. opozicionari. Treba da bojkotuju skupštinu i povedu proteste poput onih u Srbiji. Dokle će biti ikebana u skupštini?

ODGOVORITE
Name

007

15.02.2019 13:46

Ovom dječku je potreban dobar psihijatar. Napada policiju na svakom koraku i traži od iste da ga zaštiti jer se ne osjeća sigurno? Mali je očigledno "prolupo".

ODGOVORITE
Name

Priznaćeš uz zvuke lomljave kostiju

15.02.2019 13:46

Majmunčinu maloumnog treba pokršiti od batina. Tačka.

ODGOVORITE
Name

sRBIN

15.02.2019 14:16

Vi bi samo ubijali i prebijali sve one koji misle i govore drugacije od glavnog BAJE - to je sramno da se on i vi krijete iza nekakvog SRPSTVA ili Srpskih interesa a ustvari samo pljackate ovu ZEMLJU I NAROD koji ovdje zivotari ?

Name

Joj

15.02.2019 21:30

Uh, uh jesi opasan! A uživo si sigurno 40 kg, ali sa krevetom.

Name

inspektor

15.02.2019 13:51

Poslije ovog zvucnog snimka iz policijske stanice sta reci.Nista.Sve je receno.Bezakonje,seljacluk,nepostovanje zakona,nepostovanje covjeka kao covjeka.Stanivukovicu bjezi iz Banjaluke,ubice te.Pustite na radio bn snimke ,pa neka narod slusa koga je birao.Zlo i naopako.

ODGOVORITE
Name

Evropa

15.02.2019 14:03

Drasko odlazi iz tog entiteta ubice i tebe i familiju.Njima se ne moze stati u kraj sta rade i Kako se ponasaju . Sretno drago dijete

ODGOVORITE
Name

Ćelavi

15.02.2019 14:06

Dva Srđana, Perišić i Mazalica pišu komentare protiv Draška, malo pod svojim malo pod lažnim imenom. Podrstrekači zla, za sitne pare Obraz đon... Politička orijentacija - Bajina bašta/entitet Seksualna orijentacija - istopolna ljubav

ODGOVORITE
Name

Dragas

15.02.2019 14:06

Pa mladi gospodine i zasluzio si da ne budes bezbjedan. Kako neko gore rece zar sopstveni narod smatras stvarno ludim pa da ti jos i policijsku zastitu placa. A sam si diprinio svojoj nesigurnosti. Tako umisljenu i prepotentnu a ujedno i bezobraznu osobu u zivotu nisam vidio.

ODGOVORITE
Name

Tzv. Mir

15.02.2019 23:29

Rat je završen '95., međutim tada smo se osjećali slobodnije i sigurnije nego u današnje vrijeme. Onda smo imali tamo neke neprijatelje, važno je bilo granicu očuvati. Danas smo neslobodni, nezaštićeni, ugroženi, na razne načine, iznutra, po onoj "ko će kome, ko svoj svome",.., djeca nam bježe, ostali čekaju vize ili sanjaj, bar malo mira i slobode u ovom, za većinu "mučnom" životu...

Name

re

16.02.2019 05:37

Dragas ne seri

Name

♤♡◇♧

15.02.2019 14:14

DRASKO SINE....Uzmi svoj novac koji imas poridicni idi u inostrastvo i zivi kao covjek u PRAVNIJ DRZAVI..Ne brani BAGRU OD NARIDA RS nisu zasluzili vole ovaj KTIMINAL I RIALITI OD RS i Dodika vise od tvojih i Jelenini i Vukanivicevih ISTINA..PUSTI SINE RS neka ode u p.m.OPAMETISE NAROD VOLI OVO..Da sam mjesto tebe sa tim novcem nikada se nebih ovde vratila..A RS je dotakla PONOR..Gonije u p.m. neka propadne .ŠUGAVI NAROD NECE TO DA SHVATI..Vidis da do olupina krezavi nedopire nista .Pysti neka MILE PRODA SVE..NAROD JE TO I ZASLUZIO

ODGOVORITE
Name

ZAPAD - ISTOK

15.02.2019 14:25

SVAKA TI JE RIJEC -ZLATNA : ovaj krezavi i sugavi narod nije bolje ni zasluzio - narod vjeruje da dodo voli SRBSTVO !

Name

Ja za Bokija

15.02.2019 14:17

Ma sta ti znas djubre jedno,ne vidis dalje od nosa.Sta lijepo ti ovdjr u RS u ovakvoj kakva jeste,ubij se covjece nemas razlog da zivis kad nemas potrebu da se boris da sta promjenimo.Dao ti Dodo koju markicu i koje prazno obecanje pa odmah dobar. Sve govna i jadi.

ODGOVORITE
Name

re Ezoh

15.02.2019 14:23

Cirkusant? Da li si gledao Telering? Možda i jesi, ali ne možeš ti to razumjeti. TI i takvi niste Drašku ni do koljena. Nažalost osta samo šljam u ovoj državi koji glasa za vladajuću strukturu.

ODGOVORITE
Name

Q

15.02.2019 14:29

Nema nista dok sto nekaze bora corba.Dok na svojoj kozi ne osete sta znaci beda strah i BOL.Narodje kriv znas koje i eto kako on tebi tako tinjemu. Mozda oni imaju moc ali narod ima noc.Pa kom obojci kom opanci

ODGOVORITE
Name

Exit

15.02.2019 14:37

Južna Koreja .Policijska država na djelu.Sloboda izražavanja ,ne postoji .Mile kontrolise sve pore društva od komunalnog do zdravstva.Laku noc RS.

ODGOVORITE
Name

Kim Dzong Un

16.02.2019 06:39

Juzna??? Hahahaaa...al si informisan

Name

Е

15.02.2019 14:47

Искрен да будем мени овдје ништа није јасно. Прије подне оговара полицију а од подне тражи од исте да га заштити и обезбјеђује.

ODGOVORITE
Name

Zlo

15.02.2019 16:45

opet,apel ovima ciji je iq ispod 50,da se ne trude,molim vas,da shvate.majstore,lozi ih,pa za sta su korumpirani panduri nego za lozenje!

Name

re e

16.02.2019 05:39

Ti si glup Drasko naravno deklarativno trazi zastitu od policije RS naglasavajuci da radi svoj posao

Name

gagi

15.02.2019 15:23

Dosadan i naporan i veoma los glumac.

ODGOVORITE
Name

SLAVICA

15.02.2019 16:03

OVAJ MALI JE KRITICAN NE ZNA JEL POSO IL JE DOSO NEKA IDE MALO NA INSTRUKCIJE DA SE MALO ODMORIMO,BRATE NAPORAN JE

Name

Cica

15.02.2019 16:42

Kako te nije sramota od boga da napadas Draska. Momak se od srca bori za pravdu,ali dzaba ovom narodu pricati. Nedaj boze da dobijemo samostalnost,vidite da smo dno dna . Nista dobro nismo zasluzili. Neka dragi bog cuva Draska,Jelenu i Vukanovica. Idite iz ove zemlje. Ovaj narod nije zasluzio da se borite za njega.

Name

Svajcarska

15.02.2019 16:03

Eeeee Drasko Andjele nas ako se zaista odlucis da se maknes od zlotvora imas mjesto kod nas, cuvamo te kao kap vode na dlanu, a svi koji ste protiv Draska da vas stigne licno moja kletva

ODGOVORITE
Name

Vica

15.02.2019 16:06

Stanko svaka ti je na mjestu.Banda hara,osiromasavaju svoj vlastiti narod.Ukradose boga oca sve sto vidjese ocima.

ODGOVORITE
Name

Goran n

15.02.2019 16:14

Sve isto radi kao Sojic, ja ne mogu da vjerujem kome sam dao glas...Stanivukovicu, uozbilji se i opravdaj svoje glasove a ovo nije pravi nacin...

ODGOVORITE
Name

Pakipaki

15.02.2019 16:32

Ima mjesta u Vojkovićima za svačiju bezbednost, pa i zma mjesta i za ovog momka... samo treba napokon otvoriti državni zatvor...

ODGOVORITE
Name

jaaa

15.02.2019 16:34

Mali, ko s đavolom tikve sadi...

ODGOVORITE
Name

Zlatko

15.02.2019 16:53

Jel gospodinu neko rekao da su izbori prošli?

ODGOVORITE
Name

Inspector Savjetuje Stanivukovicu

15.02.2019 17:28

Poremeceni Inspector daje sebi za pravo da on pametnjakovic savjetuje Stanivukovica kojim temema u politici da se Stanivukovic bavi. Lopovski MUP RS-a nebi ni maltretirao Stanivukovica da ovaj posteni decko nije javno otkrio MUP I nezakonito krsenje prava Gradjana od MUP-a RS. Da se neboje Draska u MUP-u, nebi Draska I njegove saradnike protiv pravno maltretirali stalno. Podrska pravnoj, slobodnoj I gradjanskoj Republici Srpskoj.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

15.02.2019 19:41

DRASKO SVAKA TI CAST. VOLIO BIH DA SAM NA TVOM MJESTU DA SE TAKO MOGU BORIT ZA PRAVDU. IMA LI ISTA SLADJE NA SVIJETU NEGO BORIT SE I STRADAT ZA PRAVDU, TO JE PRAVO UZIVANJE. CEMU SE RADUJU OVI STO SE BORE PROTIV PRAVDE I ISTINE MENI NIKAD NECE BITI JASNO. JE LI TO TAJ DOLAZAK ANTIHRISTA, JELI OVO TO POSLJEDNJE VRIJEME? NADAM SE DA JESTE, DA JE ZEMLJI OTEZALA NEPRAVDA I BEZAKONJE I DA SE PRIBLIZIO SUDNJI DAN. KRIMINALCI, BOGATASI .. TOGA DANA NECE VAM VRIJEDITI VASE BOGATSTVO. I PRIJE SU BOGATASI LEZALI MRTVI PO ZLATNIM STEPENICAMA I TERASAMA I TU TRUNULI I USMRDILI SE. BOZE, MOLIMO TE MI STO SE U TEBE UZDAMO ,DA STO PRIJE OCISTIS OVU ZEMLJU OD OVOG ZLA.

ODGOVORITE
Name

синип

15.02.2019 20:30

Хоћеш ли и ти за Аустрију?

ODGOVORITE
Name

Re

15.02.2019 21:33

A je li se ti to iz Laktaša javljaš??? Podrška Drašku!

Name

синип

16.02.2019 00:07

Треба да будеш добро уских схватања да мислиш да ко год се не слаже с тобом да је из Лакташа. А још ужих да даш подршку таквој сподоби као што је Драшко. Па Небојша Вукановић је појам политичара за овог малог фолиранта.

Name

Borac VRS

15.02.2019 21:38

Da mi je neko 1992. rekao sta cu docekati od sopstvenog naroda ne bih proveo ni dana u vojsci. Zali boze propalih godina.

ODGOVORITE
Name

Istina

15.02.2019 22:05

Podrška Drašku, mladom, pametnom i poštenom!!! Drago dijete, Bog dragi neka te čuva!!!Narod je uz tebe!!!

ODGOVORITE
Name

Istina

15.02.2019 22:08

Zar su za ovo djeca ginula? Tuga do neba!!!

ODGOVORITE
Name

JA

15.02.2019 22:36

Ovi sto brane vlast i SNSD su toliko nepismeni, da me je sramota dok citam komentare. Jasno mi je o kakvim se mentalnim profilima radi, pa me onda i ne cudi sto su pokradeni izbiri, jer mi je jasno da je bilo i fizicke sile i kradje na izborima. Sve krkan do krkana!!!!. U ovoj drzavi su na vlasti samo siledjije i mafijasi. Koliko covjek mora biti bezobrazan i bez trunke morala da bi branio nesto sto je neodbranljivo. Ovde ljudi traze da rade institucije, da zakon bude isti za sve, da covjek ima slibodu. Sa ovima nam nema zivota.

ODGOVORITE
Name

синип

16.02.2019 01:14

Е мој Драшко, ти од лопова, криминалаца и убица тражиш заштиту, узми одријеши кесу и плати профије да порокају ту гамад па да дођу нови, бољи и млађи људи

ODGOVORITE
Name

синип

16.02.2019 10:07

Нисам знао да ћу за кратко да постанем тако "популаран" да ће људи почети да се представљају као ја... :-)))

Name

Momenat

16.02.2019 03:19

Ma dajte, manite se vi Stanivukovića, momak pokušava da postigne nešto (za razliku od ostatka političke mase). Jedino njegovo ime viđam (često) isprozivano. Opozicija ili ne, ovakvi ili onakvi, ako racionalno rezonujemo sve što se dešavalo poslednjih nekoliko mjeseci, jedino Draško pokušava da promijeni dugogodišnju patnju, i jedino on pokušava da vrati narodu krišku hljeba za kojom plače, i koja je narodu je dužna trenutna vlast. I manje-više, jedino Draško prihvata sve udarce, sa svih strana. A teški su. Srbi su (možda) pokušali nešto da mijenjaju u ovom tužnom, čemernom toku, i nije im išlo. Nažalost. Ali gospodin Stanivuković pokušava. Svim snagama, on pokušava, da se bori za narod. Jer vidim da vjeruje u Srpsku, u rod, u nasljedstvo. Zar nije to ono što smo tražili od predstavnika? Ostavite ga. I njegovo auto, i kolege, i istomišljenike, i prijatelje, a i protivnike. Manite mu se i nasljedstva. Saslušajte samo njega. Koliko ja čujem, jedan je od rijetkih i pametnih koji ima nešto da kaže. Pametno da kaže, za razliku od "hipnotisane gomile". Jedan od rijetkih, kvalifikovanih i obrazovanih kadrova, koji pokušavaju narodu da pokažu da nije sve tako sjajno kao što se možda čini. Pustite ga, da za narod, progovara.Zna momak što govori. Rijedak je, da se za narod trudi. Republika je davno ostala bez branioca, bez svetih, bez dragih. Republika je davno postala privatna. Htjeli vi to vidjeti, dragi narode, ili ne. Pustite Stanivukovića da progovori, da se bori, dajte mu šansu, i podršku. Smatram da je jedan od rijetkih koji pušta svoj glas (i trudi se) da se zaista čuje. Niti sam analitičar, niti političar, ja sam samo puki student, koji uviđa da narod pati. A narod ne treba da pati, nego treba da se čuje, da se glas njegov ori. Jer država treba da je u službi naroda. Nekom (neodrživom) logikom, sad je obrnuto. A bolno je kad je tako obrnuto. Narod glasno da se ori. A toliko je epova, od majke Jugovića, Marka Kraljevića, silnog carstva Nemanjića, i ti srpski narode pustiš da te obavije oblak crvenkastog dima. Probudi se, srpski narode, vječna ti slava. Probudi se, narode srpski. Možda mladi ipak imaju nešto pametno da kažu. Mani se amova, težine , strahova. Sad je sad. I sad je vrijeme da se nešto desi. Nešto (konačno) promijeni. Vrijeme je. Amin. I pomaže Bog, svom narodu Srpskome.

ODGOVORITE
Name

@Роки

16.02.2019 04:19

Комплет опозиција би требала напустити земљу. Сви у Беч.

ODGOVORITE
Name

Raso

16.02.2019 11:06

Sta da trade u Austriji?

Name

синип

16.02.2019 23:20

Гдје си ти видио наше политичаре да раде?!? :-)

Name

Jasno

16.02.2019 10:20

Draško čuvaj se "razmjene vatre",Lukač je ekspert za to!

ODGOVORITE
Name

gago

16.02.2019 11:07

On je zreo za"preko Vrbasa" ....

ODGOVORITE
Name

Savo

16.02.2019 11:24

Nisi SE ti dzaba borio za pelene izgleda da su ti vec potrebne

ODGOVORITE
Name

Amke

16.02.2019 11:42

Drasko ti si tracak svjetlosti koji unosi nadu da ces nesto uraditi da se ova vlas u cijeloj BiH konacno urusi da probudis sve uspavane narode i da krenemo sa tobom i ljudima slicmim tebi u bolje sutra za sve.Sa tobom do konacne pobjede.

ODGOVORITE
Name

007

16.02.2019 14:49

Dzaboljebojevici latite se kakvog posla,i bogu i narodu ste dosadili.

Name

Viktorija

17.02.2019 20:55

"A ja što ću, ali sa kime ću? Malo rukah, malena i snaga, jedna slamka među vihorove, sirak tužni bez nigđe nikoga… Moje pleme snom mrtvijem spava, suza moja nema roditelja, nada mnom je nebo zatvoreno, ne prima mi ni plača ni molitve; u ad mi se svijet pretvorio, a svi ljudi pakleni duhovi." Čuvaj se moj Draško sa ovakvim narodom nisi daleko dogurao.

Name

Lane

18.02.2019 00:09

Drasko sine dragi Pametan si, to si pokazao svima. Ja ti se divim, dolaziti u onu jazbinu, trošiti energiju, sljepcima otvarati oci je čista utopija.borba sa vjetrenjacama. Idi sine što dalje, ne dozvoli više onim mumijama što sjede u skupštini i blijedo zjevaju dok ti pričaš, da dijele prostor s tobom. Nisu vrijedni da ti ime spomenu, a ne da ti repliciraju. Ti si zaslužio da živiš u kulturnoj državi, gdje se policajac penje na drvo da bi spasio nečiju malu mačku, a nasi su pokazali cijelom svijetu gdje i kako je završio David.