Чекају да ово заједно прославе

Јелисавета и Милош Теодосић су пре два дана постали родитељи девојчице Петре, а њихови кумови Александра и Филип Живојиновић једва чекају да са њима прославе лепе вести.

 

Забава 15.02.2019 | 07:58
Чекају да ово заједно прославе
Вест да су Јелисавета и Милош Теодосић постали родитељи није обрадовала само њихове породице, већ и пријатеље и кумове. Међу онима који су посебно били срећни су Алексаднра Пријовић и Филип Живојиновић, којима је Тео био кум на венчању. Није тајна да су ова два пара веома блиска и да се често друже када су заједно у Београду, а сви су посебно срећни што ће њихова деца одрастати заједно.

- Чим им је јављено да се Јелисавета породила, Александра и Филип нису скидали осмех с лица. Одмах су позвали Теа у Лос Анђелес да би се распитали о стању маме и бебе, као и да би упутили најискреније честитке. Александра је стварно пресрећна због Јелисавете и драго јој је што је родила девојчицу. Она чека дечака и допада јој се чињеница што ће њихова деца да одрастају заједно и што ће се дружити - каже нам извор близак певачици, и додаје:

- Александра је већ у неколико наврата спомињала колико воли Јелисавету и Теа и колико је поносна на то што су кумови. Баш смо јуче причали и она ми је рекла: „Пресрећна сам што ће наша деца моћи да се играју и одрастају заједно. Једва чекам да се и ја породим, па да можемо заједно да славимо кад дођу и њих двоје у Србију. Немам речи којима бих могла описати колико сам срећна због ових радносних вести.” Александри је термин све ближи и она је сада посебно емотивна, тако је и било када је чула да се њена кума породила. Баш се разнежила.

Иначе, певачица се увелико припрема за порођај који се учекује у наредних неколико дана.

- Александра и Филип су спремни да постану родитељи и једна чекају тај дан. Она се не боји порођаја, припремила се за тај дан. Већ је познато да ће сина назвати Александар, соба за бебу је спремна, тако да Живојиновићи само чекају дан када ће њихов наследник угледати светлост дана. Александра се о свему доста саветовала са мамом Борком, Филиповом мамом Зорицом, као и са Лепом Бреном. Оне су јој причале своја искуства са децом, али су јој рекле да све треба да ради онако како осећа - додаје наш извор.

 Како даље сазнајемо, Александрина мама Борка ће се преселити код ње и Филипа на неколико месеци да би јој помогла са бебом.

Иначе, певачица ће се породити у једној приватној клиници у Београду, за порођај ће издвојити око 3.000 евра. Како се писало, она ће имати најбољу могућу негу и третман, планирано је да се породи природним путем, а Филип ће све време бити уз њу.

 (Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зена

15.02.2019 09:46

Цеститамооо

ОДГОВОРИТЕ