Жесток говор Милорада Пуповца

Посланик хрватског Сабора Милорад Пуповац одржао је жесток говор на седници на којој се расправљало о веродостојности потписа за референдум.

Регион 14.02.2019 | 13:46
Жесток говор Милорада Пуповца
Ради се о референдуму који жели да организује иницијатива “Народ одлучује“, којим се жели инцирати промена изборног закона.

Како су пренели хрватски медији, Пуповац је, испровоциран претходним говорницима, побеснео и “почастио“ своје колеге “не баш лепим титулама“. 

“Као што смо чули данас овде, и прошло је као да нико ништа није рекао, а све велики хришћани, све велики католици и хрватски суверенисти, које угрожавају педери, Срби и не знам ко други. А ко их угрожава? Они сами, неостварени, неиживљени педери. У моралном и сваком другом смислу те речи. Неостварени Хрвати који нису у стању да схвате да им нису Срби који су остали да живе у Хрватској и који представљају Србе проблем, проблем су они сами. Не знам ко су, шта су, куда ће и како са собом. Па тако као што су јуче пљували по Београду, данас пљују по Бриселу. А себе никако да погледају тамо где треба, у очима других или у огледалу“, навео је Пуповац. 

Додао је и да свака хуља данас може да се позива на вољу народа. 

“Зато нам јесте тако како нам јесте и биће тако све док народ не прозре те хуље“, рекао је Пуповац.



(Б92)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

брате Србине

14.02.2019 13:00

Ста да ти казем?И овдје је лосе да горе бити не мозе.Ако ниси климоглавац и цлан Додикове узе и сире фамилије..најебо си друзе..ако имас стан и посао и ако цес имати пензију нека те тамо.И овамо би те Срби самљели..знају твоји Срби изнХрватске како им је.Срецом син ти је у иностранству..а ти се пуно не нервирај..има Цовиц..Додик..Вуциц..после прогона Срба све је висе сувисно говорити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМY

14.02.2019 13:13

Пуповац је хрватски Расим Љајиц,ту је да вајди у власти и то је то,срби се са њим неце прославити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

14.02.2019 13:31

Пуповац годинама држао ХДЗ на власти, па му сад дошло из г...це у главу. Боље икад него никад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

14.02.2019 13:32

Док је говорио у сабору је у тад хали било 5 људи . Толико је слушало и Ивана Пернара који је говорио непосредно пре њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идемо у пропаст

14.02.2019 14:01

"Пупи"брате не знам ста да ти казем ,само не бјези код нас овдје је сигурно ГОРЕ ,нас воде "наси Срби" ,али такодје нисмо сви исти ,једни се крсте десном други лијевом, а нај гори су они сто се крсте ногама ,руке су им у медјувремену турите у дрзавну КАСУ. Пропаст на видику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

14.02.2019 14:20

Додји ти Милораде у Републику Српску па кад видис како нас један други Милорад растура, схватицес да Срби имају висе права у Хрватској него у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

14.02.2019 14:53

Знају они то само прицају глупости и дан данас Срби одлазе из Републике Српске да несто зараде у Хрватској.А ови сто су у Хрватској додју у Републику Српску и кукају како им је теско у Хрватској и како немају никаква права а замислите имали имање у Србији и замијенили за имање Србина из Хрватске.Знаци сами себе протјерују.