Žestok govor Milorada Pupovca

Poslanik hrvatskog Sabora Milorad Pupovac održao je žestok govor na sednici na kojoj se raspravljalo o verodostojnosti potpisa za referendum.

Region 14.02.2019 | 13:46
Žestok govor Milorada Pupovca
Radi se o referendumu koji želi da organizuje inicijativa “Narod odlučuje“, kojim se želi incirati promena izbornog zakona.

Kako su preneli hrvatski mediji, Pupovac je, isprovociran prethodnim govornicima, pobesneo i “počastio“ svoje kolege “ne baš lepim titulama“. 

“Kao što smo čuli danas ovde, i prošlo je kao da niko ništa nije rekao, a sve veliki hrišćani, sve veliki katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam ko drugi. A ko ih ugrožava? Oni sami, neostvareni, neiživljeni pederi. U moralnom i svakom drugom smislu te reči. Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju da shvate da im nisu Srbi koji su ostali da žive u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znam ko su, šta su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su juče pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Briselu. A sebe nikako da pogledaju tamo gde treba, u očima drugih ili u ogledalu“, naveo je Pupovac. 

Dodao je i da svaka hulja danas može da se poziva na volju naroda. 

“Zato nam jeste tako kako nam jeste i biće tako sve dok narod ne prozre te hulje“, rekao je Pupovac.



(B92)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

brate Srbine

14.02.2019 13:00

Sta da ti kazem?I ovdje je lose da gore biti ne moze.Ako nisi klimoglavac i clan Dodikove uze i sire familije..najebo si druze..ako imas stan i posao i ako ces imati penziju neka te tamo.I ovamo bi te Srbi samljeli..znaju tvoji Srbi iznHrvatske kako im je.Srecom sin ti je u inostranstvu..a ti se puno ne nerviraj..ima Covic..Dodik..Vucic..posle progona Srba sve je vise suvisno govoriti...

ODGOVORITE
Name

SAMY

14.02.2019 13:13

Pupovac je hrvatski Rasim Ljajic,tu je da vajdi u vlasti i to je to,srbi se sa njim nece proslaviti.

ODGOVORITE
Name

BL

14.02.2019 13:31

Pupovac godinama držao HDZ na vlasti, pa mu sad došlo iz g...ce u glavu. Bolje ikad nego nikad.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

14.02.2019 13:32

Dok je govorio u saboru je u tad hali bilo 5 ljudi . Toliko je slušalo i Ivana Pernara koji je govorio neposredno pre njega.

ODGOVORITE
Name

Idemo u propast

14.02.2019 14:01

"Pupi"brate ne znam sta da ti kazem ,samo ne bjezi kod nas ovdje je sigurno GORE ,nas vode "nasi Srbi" ,ali takodje nismo svi isti ,jedni se krste desnom drugi lijevom, a naj gori su oni sto se krste nogama ,ruke su im u medjuvremenu turite u drzavnu KASU. Propast na vidiku.

ODGOVORITE
Name

Milko

14.02.2019 14:20

Dodji ti Milorade u Republiku Srpsku pa kad vidis kako nas jedan drugi Milorad rastura, shvatices da Srbi imaju vise prava u Hrvatskoj nego u RS.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

14.02.2019 14:53

Znaju oni to samo pricaju gluposti i dan danas Srbi odlaze iz Republike Srpske da nesto zarade u Hrvatskoj.A ovi sto su u Hrvatskoj dodju u Republiku Srpsku i kukaju kako im je tesko u Hrvatskoj i kako nemaju nikakva prava a zamislite imali imanje u Srbiji i zamijenili za imanje Srbina iz Hrvatske.Znaci sami sebe protjeruju.