Коларов опет на удару "ултраса": Копиле?!

Председник Роме стао је у одбрану капитена репрезентације Србије, након што су најекстремнији навијачи клуба наставили са увредама на његов рачун.  Први човек Роме, Џејмс Палота, изјавио је да би волео да у тиму има 22 фудбалера као што је капитен репрезентације Србије, Александар Коларов.

Фудбал 14.02.2019 | 14:45
Коларов опет на удару "ултраса": Копиле?!
Ромини "ултраси" не желе помирење које је предложио капитен Данијеле Де Роси.

"Цурва Суд" истакла је током утакмице осмине финала Лиге шампиона нову увреду на рачун капитена наше репрезентације, Александра Коларова, због чега је дан касније реаговао и председник клуба, Џејмс Палота.

Бранећи српског фудбалера од увреда тифоза, попут оне истакнуте у среду увече на "Олимпику" током утакмице са Портом ("копиле"), Американац је изјавио да би волео да у тиму има 22 фудбалера као што је Коларов.

"Нема сумње да је апсолутни професионалац Коларов. Сваки дан први долази на тренинг, а одлази међу последњима. Чврст је момак, не воли друштвене мреже, не пије, само тренира јако и напорно", рекао је Палота за италијанске медије.

Палота је упутио и поруку навијачима Роме да пруже подршку Коларову.

"Коларов зна понекад да направи грешку, као и сви ми. Надам се да ће навијачи схватити, фудбалере као што је Александар желис да имаш свих 22 у тиму", навео је он.

У одбрану Коларова раније је стао и капитен Данијеле Де Роси, али "ултаси" још нису заборавили речи Србина "да навијачи не разумеју најбоље фудбал" и то што се расправљао са њима после катастрофалног пораза од Фиорентине (7:1).

Исто тако, Палота је изразио незадовољство резултатима екипе Еузебија Ди Франческа ове сезоне.

"Искрено, нисам уопште задовољан. Мислим да морамо да будемо други или трећи у Серији А, када се све погледа... Много смо бодова испустили у финишу утакмица, то је за мене фрустрирајуће. Ипак, разумем да је Серија А најтежа лига у Европи, верујем да ћемо завршити међу четири најбоља", поручује Американац.

Типови са јужне трибине "Олимпика" од повратка Коларова у Рим уздржани су у пружању подршке срчаном беку из разлога што је пре Манчестер ситија са великим успехом бранио боје најомраженијег ривала, Лација.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар