Катарина Грујић отворено о свему

Иако тренутно нема среће у љубави, певачица Катарина Грујић слави Дан заљубљених јер веру у искрене емоције није изгубила.

 
 

Забава 14.02.2019 | 07:44
Катарина Грујић отворено о свему
- У сваку емотивну везу улазила сам максимално посвећена и давала целу себе. Никада нисам ишла с неким предрачуном шта желим да добијем из те везе. Дешавало се да су више мушкарци профитирали од мене. Како године пролазе, нова упознавања и везе представљају нови изазов, али и више замарају. Сценарио је увек исти, само што су улоге другачије подељене. Нисам изгубила веру у љубав, али сам постала много опрезнија кад је реч о избору партнера. Не желим да се залећем и играм, јер нећу да будем ничија лутка, као што каже моја песма.

 - Што немају храбрости, нису џентлмени и што немају своје ја. Када себе погледате у огледалу, треба да знате да ли сте спремни да се за неку љубав дате у потпуности. Данас мушкарци желе жену коју могу да поседују. Учините то, а онда схватите да сте превише труда уложили, а да реципроцитет није исти.

Због чега бег од реалности проналазиш у Паризу?

- У Париз одлазим кад желим да осетим ону истинску љубав и да напуним батерије. Проблем данашњице је што људи немају могућности да путују, те не могу да виде како други живе. У моје време само сте могли на разгледницама и у магазинима то да видите, ера интернета свима даје могућност да целу планету обиђете седећи код куће. Ви ћете у Паризу видети најлепше обучене људе, али ћете схватити да сва гардероба на њима не кошта на стотине евра, већ да са малим буџетом можете све лепо да уклопите. Није сва срећа у новцу, већ да будеш испуњен изнутра, да би могао да будеш добар себи, али и другима.

Ипак си одсела у лукзусном хотелу који гледа на Ајфелов торањ, то сигурно није коштало мало?

- Од седам дана у недељи, радим најмање три, ваљда је логично да себе могу да наградим једним таквим одмором. То вам ништа не значи ако немате са ким да делите кревет или шетате. Сведоци смо да највеће светске звезде које имају милионе немају срећу у љубави. Знате моменте када имате све, а немате особу којој увече можете да пошаљете поруку за лаку ноћ. Управо то је оно што не може да замени новац.

С ким си ти делила апартман у Паризу?

- Ух, тешко питање. Ујутру сам собу делила са послугом, а увече време проводила у ресторану са пријатељима. У том периоду сам више уживала када ми је постеља била празна, а срце пуно. Само зато што сам у Паризу, месту где за оне са празним срцем и те како има среће.

Јесте ли посесивни у везама?

- Волим да када је нешто моје буде само моје и не волим да делим. Никада у животу нисам била друга, како год се то звало.

Врањеш је прошлост

Зашто не желиш да коментаришеш везу са Огњеном Врањешом?

- Шта желите да чујете на ту тему? Прошлост остављам где јој је место и нећу да о томе причам и пуним новинске ступце.

(Блиц) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

14.02.2019 07:03

ај мало дрзи педавање ко је дзентлмен ко нема своја ја ,,, ти намас своје ја са коњом би соавала зарад славе и популарности

ОДГОВОРИТЕ
Name

Като

14.02.2019 07:24

дедер ми отпевај ону...пиц,пиц,пицицу апартман уплатит цу...ко некада пиц...пиц...ето нсу принц.Ал дзабе...ја не плацам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оооо

14.02.2019 19:52

Ја од 7 радим 6, па не могу приустити ни авион до Париза. Логицно

ОДГОВОРИТЕ