Челси понудио 45.000.000 евра за Луку Јовића!

Нова бомба из Немачке! Трка моћника утроје за српског нападача!

Фудбал 16.02.2019 | 22:05
Челси понудио 45.000.000 евра за Луку Јовића!
Дилеме нема, Лука Јовић је нова звезда европског фудбала!

Немачки Билд вечерас ексклузивно јавља да је и Челси стао у ред за потпис српског репрезентативца и да је Ајнтрахту већ понудио 45.000.000 евра за куповину Јовића.

Подсетимо, Барселона и Реал су се претходних дана помињали као најозбиљнији купци, а изгледа да је у трку ушао и клуб са Стамфорд Бриџа. Билдове ексклузиве треба узимати с посебном пажњом јер су до сада били убелдјиво најбољи и најпоузданији извор за велике вести и трансфере из Немачке. Вечерас, а сутрашњем штампаном издању, трвде да је Челсијева понуда већ стигла у Франкфурт. Као и да је исти износ раније понудио и Реал. Подсетимо, локални Алгемајне Цајтунг и каталонски медији пишу да је Барселона договорила услове са Јовићевим заступницима.

Билд открива да се Јовићев менаџер Фали Рамадани састао претходних дана са Ајнтрахтовим спортским директором Фредијем Бобићем како би се одредила будућност Јовића. Разговарали су, али још ништа није одлучено. Билд наводи да је Рамадани прво ступио у преговоре са Барселоном пре него што је изашао са предлозима пред Бобића.

Али, улазак Челсија у трку мења ситуацију. Рамадани је претходних година изградио снажне везе са Стамфорд Бриџу. Почело је пре неколико година трансферима Стипеа Перице, Марка Марина и Данила Пантића, а онда јеРамадани ушао у ужи круг агената који тесно сарађују са Челсијем када је реализовао велики трансфер Маркоса Алонса из Фиорентине. Да би летос посредовао и у доласку тренера Мауриција Сарија. Сада је Челси наоштрио канџе на једног од његових највреднијих клијената и познати менаџер ће се наћи између две ватре.

Челсију је свакако неопходан нападач за следеће лето. Велико је питање да ли ће задржати Гонзала Игауинакоји је дошао на позајмицу до краја сезоне из Јувентуса. Мората је послат на 18-месечну позајмицу Атлетико, а Жиру код Сарија нема перспективу и спекулише се о његовом повртаку у Француску.

Челсијев адут у трци за Јовића је што ће можда моћи више да плати од Барселоне. Наиме, каталонски медији јављају Барса неће моћи да иде преко 50.000.000 евра у трци за Јовича јер је већ дала 75.000.000 евра за Де Јонга, а сличну суму је спремила за Де Лихта. Реалу новац није проблем, али Бензема игра у страшној форми, ту је и Маријано Дијаз и питање је каква би минутажа чекала Србина. У Челсију би могао да добије улогу стартера ако Игуаин буде враћен Јувентусу.

Креће луда пролећна трка европских гиганата за аутограм Луке Јовића…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар