Три мигранта напала младића

Полиција из Градишке, ухапсила је три лица Y. С. (19) и Л. Е. (19) држављане Алжира и А. М. (19) држављанина Палестине, због сумње да су данас починили разбојништво над двадесеттрогодишњаком из Градишке.

Република Српска 13.02.2019 | 18:31
Три мигранта напала младића
Незванично сазнајемо да је младић који је нападнут у изнамљеном стану у којем је живио као подстанар, задобио лакше тјелесне поведе.

"Након сазнања да је извршено кривично дјело, на основу оперативних и истражних мјера и радњи, утврђено је да су осумњичени у сриједу око 00.30 часова у кући становања у улици Браће Чубриловић, нанијели повреде оштећеном, након чега су од њега отуђили одређене предмете", саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Напомињу да је о свим околностима упознат је дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се лица испитају и да се предузму потребе мјере и радње на документовању кривичног дјела разбојништво,  те да се утврди евентуално постојање других кривичних дјела.

"Све даље мјере и радње према осумњиченим лицима предузимаће се под надзором дежурног окружног јавног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те су о свему обавјештени и службеници Министарства сигурности Босне и Херцеговине, Одјељења са пословима са странцима-теренска канцеларија Бањалука", навели су из ПУ Градишка.

(Независне новине)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Директ

13.02.2019 17:44

Свако ко поцини неко кривицно дјело у РС, а досао је преко кријумцара (сто је такодје крсење закона) заслузује хапсење и депортацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

13.02.2019 17:58

На користан рад па их вратити у федерацију одакле су досли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

13.02.2019 18:21

Ма они се само сале!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрински Вук

13.02.2019 19:14

Крајисник а препао се тројице Дроњака !

Name

ЦАР

13.02.2019 21:30

ПОЛИЦИЈО УПОТРИЈЕБИТЕ СИЛУ И ПОКАЗИТЕ ДА ТИМЕ СТИТИТЕ НАРОД У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.ТИМ ИСИЛОВЦИМА ТРЕБА ПОКАЗАТИ ЗЕСТОКУ СИЛУ ДА ИМ НИКАДА НЕ ПАДНЕ НА ПАМЕТ ДА НЕКОГА ТУКУ.ДА НЕСМИЈУ ПРОЦИ КРОЗ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ТАКО ДА СЕ ПРОЦУЈЕ ОВА СИЛА ПОЛИЦИЈЕ А НЕ ТРЕНИРАТИ НАД ВЛАСТИТИМ НАРОДОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е да није сверца..

14.02.2019 23:17

Сверцају се мигранти кроз БиХ навелико. Уносан посао. Тако ова сиротиња по Градисци одједном купује ананасе на зеленој пијаци и плаца еврима. А фала богу, свуда има празних куца, поготову уз Саву, могу да их стекају на стотине. А јос не знамо ко је подстанар, а није Градиска тако велика.

ОДГОВОРИТЕ