Tri migranta napala mladića

Policija iz Gradiške, uhapsila je tri lica Y. S. (19) i L. E. (19) državljane Alžira i A. M. (19) državljanina Palestine, zbog sumnje da su danas počinili razbojništvo nad dvadesettrogodišnjakom iz Gradiške.

Republika Srpska 13.02.2019 | 18:31
Tri migranta napala mladića
Nezvanično saznajemo da je mladić koji je napadnut u iznamljenom stanu u kojem je živio kao podstanar, zadobio lakše tjelesne povede.

"Nakon saznanja da je izvršeno krivično djelo, na osnovu operativnih i istražnih mjera i radnji, utvrđeno je da su osumnjičeni u srijedu oko 00.30 časova u kući stanovanja u ulici Braće Čubrilović, nanijeli povrede oštećenom, nakon čega su od njega otuđili određene predmete", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Napominju da je o svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju i da se preduzmu potrebe mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela razbojništvo,  te da se utvrdi eventualno postojanje drugih krivičnih djela.

"Sve dalje mjere i radnje prema osumnjičenim licima preduzimaće se pod nadzorom dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te su o svemu obavješteni i službenici Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine, Odjeljenja sa poslovima sa strancima-terenska kancelarija Banjaluka", naveli su iz PU Gradiška.

(Nezavisne novine)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Direkt

13.02.2019 17:44

Svako ko pocini neko krivicno djelo u RS, a dosao je preko krijumcara (sto je takodje krsenje zakona) zasluzuje hapsenje i deportaciju.

ODGOVORITE
Name

brecalo

13.02.2019 17:58

Na koristan rad pa ih vratiti u federaciju odakle su dosli

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

13.02.2019 18:21

Ma oni se samo sale!!!!

ODGOVORITE
Name

Drinski Vuk

13.02.2019 19:14

Krajisnik a prepao se trojice Dronjaka !

Name

CAR

13.02.2019 21:30

POLICIJO UPOTRIJEBITE SILU I POKAZITE DA TIME STITITE NAROD U REPUBLICI SRPSKOJ.TIM ISILOVCIMA TREBA POKAZATI ZESTOKU SILU DA IM NIKADA NE PADNE NA PAMET DA NEKOGA TUKU.DA NESMIJU PROCI KROZ REPUBLIKU SRPSKU TAKO DA SE PROCUJE OVA SILA POLICIJE A NE TRENIRATI NAD VLASTITIM NARODOM.

ODGOVORITE
Name

E da nije sverca..

14.02.2019 23:17

Svercaju se migranti kroz BiH naveliko. Unosan posao. Tako ova sirotinja po Gradisci odjednom kupuje ananase na zelenoj pijaci i placa evrima. A fala bogu, svuda ima praznih kuca, pogotovu uz Savu, mogu da ih stekaju na stotine. A jos ne znamo ko je podstanar, a nije Gradiska tako velika.

ODGOVORITE