Кеита зове Вернера на Енфилд...!

Само ако није касно већ? Ливерпул мора да купи нападача на лето. . .

Фудбал 16.02.2019 | 19:45
Кеита зове Вернера на Енфилд...!
Ливерпул ове зиме није довео ниједно појачање. Очекивало се можда да ће Редси покушати на време да пронађу замену за одлазеће нападаче Данијела Стариџа и Дивока Оригија (Доминик Соланке продат у јануару за 21.000.000 Борнмуту), међутим тај посао остављен је ипак за лето. Јасно, уколико би отишли и Стариџ (истиче му уговор кроз четири месеца) и Ориги, управа на челу са Јиргеном Клопом морала би под хитно да реагује, а неке опције већ постоје. 

Једно од имена које се најчешће доводило у везу са Ливерпулом јесте најбољи играч РБ Лајпцига и први нападач репрезентације Немачке - Тимо Вернер. Стидљиву жељу Енглези су већ показали, али ништа више од тога. Уосталом, ради се о једном од најтраженијих нападача данашњице, чија цена ће лагано прећи 100.000.000 евра, поготово јер интересовање показују Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед.  

Редси имају добре односе са Биковима, пошто су од њих већ пазарилиНабија Кеиту, и то за близу 70.000.000 евра, са све бонусима, а сада би баш репрезентативац Гвинеје могао да им помогне у намери да приволе Вернера...

"У Лајпцигу смо играли заједно, били смо добар тандем. Тимо ми је био један од најбољих пријатеља у Немачкој", казао је Кеита. "Разуме се, ако одлучи да мења клуб зваћу га дође код нас, на Енфилд".  

Јирген Клоп врло добро познаје Тима Вернера из времена док је радио у Борусији из Дортмунда, али за сада се није јавно изјашњавао о жељи да га ангажује. Можда и због тога што се увелико спекулуше да је Бајерн већ обезбедио потпис младог нападача...  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар