Keita zove Vernera na Enfild...!

Samo ako nije kasno već? Liverpul mora da kupi napadača na leto. . .

Fudbal 16.02.2019 | 19:45
Keita zove Vernera na Enfild...!
Liverpul ove zime nije doveo nijedno pojačanje. Očekivalo se možda da će Redsi pokušati na vreme da pronađu zamenu za odlazeće napadače Danijela Staridža i Divoka Origija (Dominik Solanke prodat u januaru za 21.000.000 Bornmutu), međutim taj posao ostavljen je ipak za leto. Jasno, ukoliko bi otišli i Staridž (ističe mu ugovor kroz četiri meseca) i Origi, uprava na čelu sa Jirgenom Klopom morala bi pod hitno da reaguje, a neke opcije već postoje. 

Jedno od imena koje se najčešće dovodilo u vezu sa Liverpulom jeste najbolji igrač RB Lajpciga i prvi napadač reprezentacije Nemačke - Timo Verner. Stidljivu želju Englezi su već pokazali, ali ništa više od toga. Uostalom, radi se o jednom od najtraženijih napadača današnjice, čija cena će lagano preći 100.000.000 evra, pogotovo jer interesovanje pokazuju Real Madrid i Mančester Junajted.  

Redsi imaju dobre odnose sa Bikovima, pošto su od njih već pazariliNabija Keitu, i to za blizu 70.000.000 evra, sa sve bonusima, a sada bi baš reprezentativac Gvineje mogao da im pomogne u nameri da privole Vernera...

"U Lajpcigu smo igrali zajedno, bili smo dobar tandem. Timo mi je bio jedan od najboljih prijatelja u Nemačkoj", kazao je Keita. "Razume se, ako odluči da menja klub zvaću ga dođe kod nas, na Enfild".  

Jirgen Klop vrlo dobro poznaje Tima Vernera iz vremena dok je radio u Borusiji iz Dortmunda, ali za sada se nije javno izjašnjavao o želji da ga angažuje. Možda i zbog toga što se uveliko spekuluše da je Bajern već obezbedio potpis mladog napadača...  

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar