Иванић: БиХ тоне у политичку кризу

„То је обавеза политичких структура које претендују да буду власт на нивоу БиХ, а из угла нас из Републике Српске, то је посебно обавеза СНСД-а. Међутим, због њихове неспособности земља тоне у политичку кризу“, закључио је Иванић.

Република Српска 13.02.2019 | 11:32
Иванић: БиХ тоне у политичку кризу
Почасни предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић састао се данас са делегацијом америчке амбасаде коју је предводио шеф канцеларије у Бањалуци Кори Гонзалес, саопштено је из ПДП-а.

Тема разговора су биле политичке прилике и актуелна ситуација у БиХ.

Иванић је изразио резерву према скором формирању власти на нивоу БиХ:

„Интерес и ПДП-а је да формирање власти буде брзо завршено“, истакао је Иванић и додао:

„То је обавеза политичких структура које претендују да буду власт на нивоу БиХ, а из угла нас из Републике Српске, то је посебно обавеза СНСД-а. Међутим, због њихове неспособности земља тоне у политичку кризу“, закључио је Иванић.

БН ТВ

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Алекс

13.02.2019 11:00

Није ми јасно зашто политичари не иду у пензију. Па имате неки хоби, трошите паре, занимајте се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2019 11:34

Додик и Иванић су иста генерација,зашто онда то не казеш и за Додика!?

Name

Лука

13.02.2019 11:03

Од криминалаца се ништа боље неможе ни очекивати и они недозвољавају напредак ове земље њима одговара овакво стање какво јесте,част изузетцима,али они су немоћни. Док је господин Иванић био у председништву ипак је било неког реда,ово сада је жива пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паметњаковц

13.02.2019 11:06

Па сад ту прицас прице и глупирас се није Додик ти крив за све у Босни и Херзеговини покри се Са глупостима Које стално од вас свију паметњаковица слусамо како би ви овако или онако ниси ниста ни ти урадио осим сто си се хвалио а зна се ко се хвали Сам се квари

ОДГОВОРИТЕ
Name

професор

13.02.2019 11:27

Додик и СНСД су утолико криви сто су афирмисали "папакнизам" као основну методологију рада у свим друственим структурама. Јер су је стално уводили, а никада осудјивали. Каква свијест мозе овако несто да уради? Е одговор на ово питање лези у привредним и другим аферама дотицних из цега се виде "њихови домети". Ти исти "њихови домети" су сада постали наси "домети развоја" унутар БиХ, и у томе лези сав проблем БиХ. Осим наравно других историсјких разлика и разлога. Поздрав форуму!

Name

Еx

13.02.2019 11:28

Иваниц је најпаметнији и најсколованији политицар у БиХ, уз то културан и одмјерен. Сви друге треба да уце од њега. Стварно је узор у сваком погледу. Увазен је и постован од представника медјународне заједнице. Има достојанство и нема афера иза себе. Господин у сваком погледу.

Name

Ре Паметњаковиц

13.02.2019 11:34

Бурле,Бабин син Бакир,и Драган Цовиц су највеце ЗЛО у Босни и Херцеговини! !!!!! А сваком злу једном мора доци крајјј. Ако богда....могло би бити да им је крај близу. А ако не онда пакуј кофере и разгули,јер је Босна постала приватна прција горе наведених будалетина.

Name

аго

13.02.2019 11:18

иваницу кад видим тебе и многе друге слицне теби па добро има иста јос од ове босне па ви сте јој дусу узели засто се не изгубите досадили сте и богу и народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутрални

13.02.2019 11:55

Па само глупи не виде успјехе господина Иванића.. Ови што тешко прогледају то не виде,за њих је успјех празна прича која је данас присутна.

Name

Тито

13.02.2019 11:30

КУХА СЕ НЕСТО БОГАМИ БУРЛЕ...... БИЦЕ ОВО ИНТЕРЕСАНТНА ГОДИНА.... ЈЕДИНО СТО НАС ОБИЦНЕ ГРАДЈАНЕ КОИ НИСМО ГЛАСАЛИ СА СЕНДВИЦЕ И СИТНУ ЛОВУ ИНТРЕСУЈЕ ЈЕ..... КО ЈЕ УБИО ДАВИДА?! БИЦЕ ИНТЕРЕСАНТНО КАКО ЦЕ СЕ БУРЛЕ ТРАКТОРИСТА,ПЕИНА УНУКА БИСЕРКА,И ГОСПОДИН СА ЗАОСТАЛИМ МЕНТАЛНИМ РАЗВОЈЕМ ИНАЦЕ ПОЗНАТИЈИ КАО "ЦВОКА" ИЛИ КАО "ГОСПОДИН КРАМП У ЛЕДЈА" ИЗВУЦИ СЕ ИЗ СВИХ ОВИХ ГОВАНА КОЈА СУ ИЗАСРАЛИ А НЕ ДА ТОНУ УНОВУ СЕПТИЦКУ ЈАМУ ПУНУ ЊИХОВИХ ГОВАНА,НЕГО ИМ ЈЕ ДО ПОД НОС ДОСЛА ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!!! УБИЦЕ...ДАВИДА ВАМ НИКАДА НЕЦЕМО ОПРОСТИТИ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин СДС

13.02.2019 13:54

Е ово је проблем цуј ти нам сугерисес за кривце, лосе стање итд. И ти ту имас доброооог удијела. Миле це одг.надам се једног дана али не смију претеци ни такви попут тебе гузоваце , сјецамо се твојих приватизација некадасњи комунисто па онда велики неолибералисто. Из исте сте кухиње обојица. Даце бог лустрацију свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дик Марти

13.02.2019 15:31

Потонула је она давно само се сад покусава цупати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

13.02.2019 16:04

У дубинама смо те кризе јос одавно. Ово сада је само дно дна. Сада смо досли до бусења дна. Овај накарадни Додиков резим је сад у фази бусења дна и губљења тла под ногама. Једног дана цемо да се пробудимо у насој земљи која це бити све само не наса. Резим игра политику смарања народа својим јаловим прицама до напустања земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјетник

13.02.2019 17:40

Доста је и тебе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сто даље од политике

13.02.2019 17:56

Иваницу био си годинама у предсједниству БиХ и ниси ниста уцинио ни за РС ни за Федерацију. Како ти тако и Изедбеговиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективно

13.02.2019 19:24

Моји Бакировци ви Иванићу требате стопе љубит. Јер ниједна надлежност и ништа против РС и Б и Х за ове 4 године док је он био члан предсједништва није лоше урађено. А видјет ћемо вас шта ћете урадити Бакировци.

Name

Тако је

13.02.2019 20:10

Бакир је као и Иваниц споредни играц. Бакир игра на карту национализма и ниста висе ,Мислим да је највисе уназадио БиХ.