Ivanić: BiH tone u političku krizu

„To je obaveza političkih struktura koje pretenduju da budu vlast na nivou BiH, a iz ugla nas iz Republike Srpske, to je posebno obaveza SNSD-a. Međutim, zbog njihove nesposobnosti zemlja tone u političku krizu“, zaključio je Ivanić.

Republika Srpska 13.02.2019 | 11:32
Ivanić: BiH tone u političku krizu
Počasni predsjednik Partije demokratskog progresa Mladen Ivanić sastao se danas sa delegacijom američke ambasade koju je predvodio šef kancelarije u Banjaluci Кori Gonzales, saopšteno je iz PDP-a.

Tema razgovora su bile političke prilike i aktuelna situacija u BiH.

Ivanić je izrazio rezervu prema skorom formiranju vlasti na nivou BiH:

„Interes i PDP-a je da formiranje vlasti bude brzo završeno“, istakao je Ivanić i dodao:

„To je obaveza političkih struktura koje pretenduju da budu vlast na nivou BiH, a iz ugla nas iz Republike Srpske, to je posebno obaveza SNSD-a. Međutim, zbog njihove nesposobnosti zemlja tone u političku krizu“, zaključio je Ivanić.

BN TV

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Aleks

13.02.2019 11:00

Nije mi jasno zašto političari ne idu u penziju. Pa imate neki hobi, trošite pare, zanimajte se.

ODGOVORITE
Name

Nikola

13.02.2019 11:34

Dodik i Ivanić su ista generacija,zašto onda to ne kazeš i za Dodika!?

Name

Luka

13.02.2019 11:03

Od kriminalaca se ništa bolje nemože ni očekivati i oni nedozvoljavaju napredak ove zemlje njima odgovara ovakvo stanje kakvo jeste,čast izuzetcima,ali oni su nemoćni. Dok je gospodin Ivanić bio u predsedništvu ipak je bilo nekog reda,ovo sada je živa propast.

ODGOVORITE
Name

Pametnjakovc

13.02.2019 11:06

Pa sad tu pricas price i glupiras se nije Dodik ti kriv za sve u Bosni i Herzegovini pokri se Sa glupostima Koje stalno od vas sviju pametnjakovica slusamo kako bi vi ovako ili onako nisi nista ni ti uradio osim sto si se hvalio a zna se ko se hvali Sam se kvari

ODGOVORITE
Name

profesor

13.02.2019 11:27

Dodik i SNSD su utoliko krivi sto su afirmisali "papaknizam" kao osnovnu metodologiju rada u svim drustvenim strukturama. Jer su je stalno uvodili, a nikada osudjivali. Kakva svijest moze ovako nesto da uradi? E odgovor na ovo pitanje lezi u privrednim i drugim aferama doticnih iz cega se vide "njihovi dometi". Ti isti "njihovi dometi" su sada postali nasi "dometi razvoja" unutar BiH, i u tome lezi sav problem BiH. Osim naravno drugih istorisjkih razlika i razloga. Pozdrav forumu!

Name

Ex

13.02.2019 11:28

Ivanic je najpametniji i najskolovaniji politicar u BiH, uz to kulturan i odmjeren. Svi druge treba da uce od njega. Stvarno je uzor u svakom pogledu. Uvazen je i postovan od predstavnika medjunarodne zajednice. Ima dostojanstvo i nema afera iza sebe. Gospodin u svakom pogledu.

Name

Re Pametnjakovic

13.02.2019 11:34

Burle,Babin sin Bakir,i Dragan Covic su najvece ZLO u Bosni i Hercegovini! !!!!! A svakom zlu jednom mora doci krajjj. Ako bogda....moglo bi biti da im je kraj blizu. A ako ne onda pakuj kofere i razguli,jer je Bosna postala privatna prcija gore navedenih budaletina.

Name

ago

13.02.2019 11:18

ivanicu kad vidim tebe i mnoge druge slicne tebi pa dobro ima ista jos od ove bosne pa vi ste joj dusu uzeli zasto se ne izgubite dosadili ste i bogu i narodu

ODGOVORITE
Name

Neutralni

13.02.2019 11:55

Pa samo glupi ne vide uspjehe gospodina Ivanića.. Ovi što teško progledaju to ne vide,za njih je uspjeh prazna priča koja je danas prisutna.

Name

Tito

13.02.2019 11:30

KUHA SE NESTO BOGAMI BURLE...... BICE OVO INTERESANTNA GODINA.... JEDINO STO NAS OBICNE GRADJANE KOI NISMO GLASALI SA SENDVICE I SITNU LOVU INTRESUJE JE..... KO JE UBIO DAVIDA?! BICE INTERESANTNO KAKO CE SE BURLE TRAKTORISTA,PEINA UNUKA BISERKA,I GOSPODIN SA ZAOSTALIM MENTALNIM RAZVOJEM INACE POZNATIJI KAO "CVOKA" ILI KAO "GOSPODIN KRAMP U LEDJA" IZVUCI SE IZ SVIH OVIH GOVANA KOJA SU IZASRALI A NE DA TONU UNOVU SEPTICKU JAMU PUNU NJIHOVIH GOVANA,NEGO IM JE DO POD NOS DOSLA PRAVDA ZA DAVIDA!!!!! UBICE...DAVIDA VAM NIKADA NECEMO OPROSTITI!!!!!

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin SDS

13.02.2019 13:54

E ovo je problem cuj ti nam sugerises za krivce, lose stanje itd. I ti tu imas dobroooog udijela. Mile ce odg.nadam se jednog dana ali ne smiju preteci ni takvi poput tebe guzovace , sjecamo se tvojih privatizacija nekadasnji komunisto pa onda veliki neoliberalisto. Iz iste ste kuhinje obojica. Dace bog lustraciju svima.

ODGOVORITE
Name

Dik Marti

13.02.2019 15:31

Potonula je ona davno samo se sad pokusava cupati !

ODGOVORITE
Name

Direkt

13.02.2019 16:04

U dubinama smo te krize jos odavno. Ovo sada je samo dno dna. Sada smo dosli do busenja dna. Ovaj nakaradni Dodikov rezim je sad u fazi busenja dna i gubljenja tla pod nogama. Jednog dana cemo da se probudimo u nasoj zemlji koja ce biti sve samo ne nasa. Rezim igra politiku smaranja naroda svojim jalovim pricama do napustanja zemlje.

ODGOVORITE
Name

Savjetnik

13.02.2019 17:40

Dosta je i tebe!!!

ODGOVORITE
Name

Sto dalje od politike

13.02.2019 17:56

Ivanicu bio si godinama u predsjednistvu BiH i nisi nista ucinio ni za RS ni za Federaciju. Kako ti tako i Izedbegovic.

ODGOVORITE
Name

Објективно

13.02.2019 19:24

Моји Бакировци ви Иванићу требате стопе љубит. Јер ниједна надлежност и ништа против РС и Б и Х за ове 4 године док је он био члан предсједништва није лоше урађено. А видјет ћемо вас шта ћете урадити Бакировци.

Name

Tako je

13.02.2019 20:10

Bakir je kao i Ivanic sporedni igrac. Bakir igra na kartu nacionalizma i nista vise ,Mislim da je najvise unazadio BiH.