Марсело отворено: Исплатите ме и одлазим одмах!

Нећу дозволити да будем отеран! Ниво који сам показао претходних година није лако одржавати. Тренутно сам испод тог нивоа, свестан је Бразилац.

Фудбал 16.02.2019 | 19:15
Марсело отворено: Исплатите ме и одлазим одмах!
Марсело иде - Марсело остаје; Роналдо зове Марсела у Торино; Јуве продаје Алекса Сандра и купује Марсела... Само су неки од наслова који су окупирали насловнице италијанске и шпанске спортске штампе током ове зиме. И крај се не назире. Много тога је написано, много тога и измишљено од стране таблоида, па увек добро дође чути нешто из прве руке о тој теми. 

Дакле, Марсело лично. За медије у његовој домовини:

"Ствар је једноставна. Ако сам на листи играча које Реал жели да прода - нема проблема. Само треба да ме исплате и све је готово", поручио је наводно искусни бек. "Верујем у себе, у свој рад и квалитете. Али ако дође дан када ме Мадрид више не буде желео наравно да ћу отићи. Бићу тужан, али ћу отићи. Сигурно нећу дозволити да будем отеран, или избачен из тима".

Италијани су се последњих месеци доста бавили темом посебних пријатељских односа које гаје Роналдо и Марсело. Јуве би, по многима, могао да одигра на ту карту предстојећег лета и доведе једног од најбољих бекова света...  

"Видео сам неке макете себе у дресу Јувентуса... Они су заиста спектакуларан тим. Али ја сам и даље играч Реала, имам уговор овде". 

Салву лоших коментара на Марселов рачун изазвала је лоша партија у Купу краља против Барселоне. Бразилац је признао да је одиграо испод свог нивоа и покушао да потражи оправдање...

"Ниво који сам показао претходних година није лако одржавати. Тренутно сам испод тог нивоа. Не заборавите ипак да сам од почетка сезоне већ имао три повреде. Прошао сам кроз тежак период. Али сада је све готово. Морам да играм да бих повратио самопоуздање и физичку спрему. Уобичајену форму... Осећам се добро, тренирам снажно и чекам шансу". 

Марсело можда јесте спреман, међутим кључно је питање да ли је и Сантијаго Солари спреман да укаже шансу. Није га било ни у дербију са Атлетико Мадридом протеклог викенда, што је млади Серхио Регилон максимално искористио. 

Марсело је на сантијаго Бернабеу стигао још 2007. године из Флуминенсеа. Одиграо је 475 званичних утакмица за Краљевски клуб и постигао 36 голова. За ових 12 година са највећим клубом на свету освојио је 20 трофеја. 

Без обзира на свет сигнали из Мадрида су врло јасни: ниси нам више потребан.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар