Marselo otvoreno: Isplatite me i odlazim odmah!

Neću dozvoliti da budem oteran! Nivo koji sam pokazao prethodnih godina nije lako održavati. Trenutno sam ispod tog nivoa, svestan je Brazilac.

Fudbal 16.02.2019 | 19:15
Marselo otvoreno: Isplatite me i odlazim odmah!
Marselo ide - Marselo ostaje; Ronaldo zove Marsela u Torino; Juve prodaje Aleksa Sandra i kupuje Marsela... Samo su neki od naslova koji su okupirali naslovnice italijanske i španske sportske štampe tokom ove zime. I kraj se ne nazire. Mnogo toga je napisano, mnogo toga i izmišljeno od strane tabloida, pa uvek dobro dođe čuti nešto iz prve ruke o toj temi. 

Dakle, Marselo lično. Za medije u njegovoj domovini:

"Stvar je jednostavna. Ako sam na listi igrača koje Real želi da proda - nema problema. Samo treba da me isplate i sve je gotovo", poručio je navodno iskusni bek. "Verujem u sebe, u svoj rad i kvalitete. Ali ako dođe dan kada me Madrid više ne bude želeo naravno da ću otići. Biću tužan, ali ću otići. Sigurno neću dozvoliti da budem oteran, ili izbačen iz tima".

Italijani su se poslednjih meseci dosta bavili temom posebnih prijateljskih odnosa koje gaje Ronaldo i Marselo. Juve bi, po mnogima, mogao da odigra na tu kartu predstojećeg leta i dovede jednog od najboljih bekova sveta...  

"Video sam neke makete sebe u dresu Juventusa... Oni su zaista spektakularan tim. Ali ja sam i dalje igrač Reala, imam ugovor ovde". 

Salvu loših komentara na Marselov račun izazvala je loša partija u Kupu kralja protiv Barselone. Brazilac je priznao da je odigrao ispod svog nivoa i pokušao da potraži opravdanje...

"Nivo koji sam pokazao prethodnih godina nije lako održavati. Trenutno sam ispod tog nivoa. Ne zaboravite ipak da sam od početka sezone već imao tri povrede. Prošao sam kroz težak period. Ali sada je sve gotovo. Moram da igram da bih povratio samopouzdanje i fizičku spremu. Uobičajenu formu... Osećam se dobro, treniram snažno i čekam šansu". 

Marselo možda jeste spreman, međutim ključno je pitanje da li je i Santijago Solari spreman da ukaže šansu. Nije ga bilo ni u derbiju sa Atletiko Madridom proteklog vikenda, što je mladi Serhio Regilon maksimalno iskoristio. 

Marselo je na santijago Bernabeu stigao još 2007. godine iz Fluminensea. Odigrao je 475 zvaničnih utakmica za Kraljevski klub i postigao 36 golova. Za ovih 12 godina sa najvećim klubom na svetu osvojio je 20 trofeja. 

Bez obzira na svet signali iz Madrida su vrlo jasni: nisi nam više potreban.  

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar