Борусије луде за Додијем, али - пита се Вотфорд!

Белгијанац из Фортуне залудео бундеслигашке великане.

Фудбал 18.02.2019 | 20:15
Борусије луде за Додијем, али - пита се Вотфорд!
Довођење овог момка прошлог лета био је пун погодак немачког краља трансфера Увеа Клајна и његовог скаутинг тима. За само 300.000 евра Фортуна из Дизелдорфа је позајмила нападача Додија Лукебакија из Вотфорда.

Млади репрезентативац Белгије има фантастичну јесен у Бундеслиги, постигао 11 голова (чак три против Бајерна у Минхену) и асистирао три пута у свим такмичењима. Према Трансфермаркту, од лета је дуплирао вредност па уместо 3.000.000 сада кошта чак 6.000.000 евра.

Проблем: Фортуна нема договорен откуп с Вотфордом за Лукебакија, па на крају сезоне млади нападач мора да се врати на Острво. Или нешто друго? Према сазнањима Билда, две Борусије, из Дортмунда и Менхенгладбаха, интересују се за хитроногог нападача.

Шансе да остане у Дизелдорфу и следеће сезоне су мале иако Фортуна најављује да је спремна да се бори за њега. Менаџер Луц Фаненстил каже да им се не жури.

"Знамо да ће Доди бити све бољи и бољи како време буде одмицало. Пробаћемо да га задржимо у Немачкој, али и да разговарамо с Вотфордом. Доди има још много тога да покаже, а има времена за велике кораке у каријери, они могу и касније", објашњава агент.



Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар