Borusije lude za Dodijem, ali - pita se Votford!

Belgijanac iz Fortune zaludeo bundesligaške velikane.

Fudbal 18.02.2019 | 20:15
Borusije lude za Dodijem, ali - pita se Votford!
Dovođenje ovog momka prošlog leta bio je pun pogodak nemačkog kralja transfera Uvea Klajna i njegovog skauting tima. Za samo 300.000 evra Fortuna iz Dizeldorfa je pozajmila napadača Dodija Lukebakija iz Votforda.

Mladi reprezentativac Belgije ima fantastičnu jesen u Bundesligi, postigao 11 golova (čak tri protiv Bajerna u Minhenu) i asistirao tri puta u svim takmičenjima. Prema Transfermarktu, od leta je duplirao vrednost pa umesto 3.000.000 sada košta čak 6.000.000 evra.

Problem: Fortuna nema dogovoren otkup s Votfordom za Lukebakija, pa na kraju sezone mladi napadač mora da se vrati na Ostrvo. Ili nešto drugo? Prema saznanjima Bilda, dve Borusije, iz Dortmunda i Menhengladbaha, interesuju se za hitronogog napadača.

Šanse da ostane u Dizeldorfu i sledeće sezone su male iako Fortuna najavljuje da je spremna da se bori za njega. Menadžer Luc Fanenstil kaže da im se ne žuri.

"Znamo da će Dodi biti sve bolji i bolji kako vreme bude odmicalo. Probaćemo da ga zadržimo u Nemačkoj, ali i da razgovaramo s Votfordom. Dodi ima još mnogo toga da pokaže, a ima vremena za velike korake u karijeri, oni mogu i kasnije", objašnjava agent.



Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar