Бизаран разлог због ког Марсело и Бејл не причају!

У Роналду је имао пријатеља с којим је могао да проћаска пред меч, али је то са најскупљим играчем у историји Реала, Гаретом Бејлом, просто немогуће. . . Марсело је открио и због чега.

Фудбал 15.02.2019 | 17:00
Бизаран разлог због ког Марсело и Бејл не причају!
Гарет Бејл је у лето 2013. године направио велику одлуку када је одбио понуде Манчестер јунајтеда и Челсија и дрес Тотенхема заменио оним најуспешнијег клуба на свету.

Реал Мадрид је био спреман да обори рекорд и да га доведе за 100 милиона фунти, а протеклог викенда против Атлетика постигао је и 100. гол у свим такмичењима као њихов фудбалер.

Неки сматрају да је то мало за играча таквог калибра, неки да је "пуна капа", а иако је било "трзавица" претходних сезона, причало се о његовом незадовољству, Вешланин је ипак остао члан "Лос Бланкоса" пошто је добио нов уговор и улогу звезде по одласку Кристијана Роналда.

Ипак, било је потребно попунити и "рупу" у свлачионици, не само на терену, коју је Португалац оставио иза себе, а Марсело се "пожалио" да са Бејлом једва и да комуницира.

Разлог за то је потпуно бизаран - Гарет Бејл ни после скоро шест година на Пиринејском полуострву није научио да прича шпански језик!

"Имао сам сјајан однос са Кристијаном Роналдом, његовом породицом и девојком. Играли смо заједно девет сезона, стално смо разговарали и нормално је да сам тужан. Такође, тужан сам и због одласка Кика Касиље у Лидс, пошто је седео до мене у свлачионици. Сваки дан смо причали, а сада немам никога с те стране...".

"Са друге је Гарет Бејл, али он не прича шпански. Прича само Енглески и комуницирамо помоћу гестова, тако да знам само да му кажем ћао и добро вино".

Обично када "странци" дођу на Острво одмах крену на часове енглеског језика како би се прилагодили новој средини, али Велшанин је очигледно одлучио да му шпански није потребан за комуникацију у Шпанији. Или није планирао толико да се задржи...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар