Bizaran razlog zbog kog Marselo i Bejl ne pričaju!

U Ronaldu je imao prijatelja s kojim je mogao da proćaska pred meč, ali je to sa najskupljim igračem u istoriji Reala, Garetom Bejlom, prosto nemoguće. . . Marselo je otkrio i zbog čega.

Fudbal 15.02.2019 | 17:00
Bizaran razlog zbog kog Marselo i Bejl ne pričaju!
Garet Bejl je u leto 2013. godine napravio veliku odluku kada je odbio ponude Mančester junajteda i Čelsija i dres Totenhema zamenio onim najuspešnijeg kluba na svetu.

Real Madrid je bio spreman da obori rekord i da ga dovede za 100 miliona funti, a proteklog vikenda protiv Atletika postigao je i 100. gol u svim takmičenjima kao njihov fudbaler.

Neki smatraju da je to malo za igrača takvog kalibra, neki da je "puna kapa", a iako je bilo "trzavica" prethodnih sezona, pričalo se o njegovom nezadovoljstvu, Vešlanin je ipak ostao član "Los Blankosa" pošto je dobio nov ugovor i ulogu zvezde po odlasku Kristijana Ronalda.

Ipak, bilo je potrebno popuniti i "rupu" u svlačionici, ne samo na terenu, koju je Portugalac ostavio iza sebe, a Marselo se "požalio" da sa Bejlom jedva i da komunicira.

Razlog za to je potpuno bizaran - Garet Bejl ni posle skoro šest godina na Pirinejskom poluostrvu nije naučio da priča španski jezik!

"Imao sam sjajan odnos sa Kristijanom Ronaldom, njegovom porodicom i devojkom. Igrali smo zajedno devet sezona, stalno smo razgovarali i normalno je da sam tužan. Takođe, tužan sam i zbog odlaska Kika Kasilje u Lids, pošto je sedeo do mene u svlačionici. Svaki dan smo pričali, a sada nemam nikoga s te strane...".

"Sa druge je Garet Bejl, ali on ne priča španski. Priča samo Engleski i komuniciramo pomoću gestova, tako da znam samo da mu kažem ćao i dobro vino".

Obično kada "stranci" dođu na Ostrvo odmah krenu na časove engleskog jezika kako bi se prilagodili novoj sredini, ali Velšanin je očigledno odlučio da mu španski nije potreban za komunikaciju u Španiji. Ili nije planirao toliko da se zadrži...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar