Будућност хоће Милка Бјелицу!

Бивши (крилни) центар Звезде жеља Подгоричана! Будућност жели Бјелицу, Ражнатовић најавио долазак појачања! Најпознатији кошаркашки менаџер у Европи, Миодраг Ражнатовић, најавио је долазак новог појачања у подгоричку Будућност.  

Кошарка 13.02.2019 | 09:45
Будућност хоће Милка Бјелицу!
Већ данима се спекулише о новим именима у Морачи, помињу се имена Алена Омића, Огњена Кузмића, Стефона Лазмеа, Јаниса Бурусиса, Артјома Парахускиса, чак и Мирослава Радуљице, а последњи у низу је Милко Бјелица.

Ипак, његов долазак зависи од јапанског тима Тоyота Алварк за који игра ове сезоне,

Подгоричани су покушали да врате Благоту Секулића, због чега их је јавно прозвао агент црногорског кошаркаша Давид Каро.

"Мислим да и Будућност и Партизан раде на освежавању играчког кадра пред одлучујуће борбе, тако да се немојте изненадити ако се у наредних неколико дана појаве још неки нови играчи у АБА лиги", рекао је Ражнатовић гостујући на Арени Спорт, а након што је Црвена звезда довела Кеј Сија Риверса.

У међувремену, Партизан је довео Огњена Јарамаза, па се чекају информације из Подгорице.

Да је реално очекивати ускоро ново име у Морачи, потврђује и порука Ражнатовића на Твитеру где се жали на недостатак директних летова из Србије у Шпанију, због потреба у наредним данима.

Прелазни рок у АБА лиги завршава се у петак.

Улазимо у финиш прелазног рока у кошарци, абалигаши немају још много времена да реагују, рок је петак, а тренутно најактивнији тим је Будућност из Подгорице. Плавима је потребно појачање на позицији центра, а последње име које се појавило је - Милко Бјелица.

Последњу реч имаће јапански тим Тојота Алварк где Бјелица игра отпочетка сезоне, пише новинар Спортанда Емилијано Карчија који је најавио и долазак Кеј Си Риверса у Црвену звезду. Ако тим буде дао амин, Бјелица ће се преселити у Будућност па ће имати шансу да помогне Плавима у завршници АБА лиге.

Подсетимо, Бјелица се већ доводио у везу са преласком у Сан Пабло Бургос (тим из ког је Огњен Јарамаз стигао у Партизан на позајмицу), али се то није догодило. Зато сада Будућност има шансу да га доведе. Бјелица је добро познат екипи из Подгорице као играч који је наступао и за репрезентацију Црне Горе.

Бјелица је прошле сезоне играо за Црвену звезду, добро је почео сезону, али је у самом финишу пао у форми и зато је отишао из клуба. Прешао је у Сарагосу, а одатле отишао у Јапан.

Бјелица је играч који може да игра и на позицији пет и на позицији четири. Подсетимо, Плави су већ пробали да доведу Благоту Секулића, али тај покушај није успео.

Можда са Бјелицом буду имали више среће.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар