Budućnost hoće Milka Bjelicu!

Bivši (krilni) centar Zvezde želja Podgoričana! Budućnost želi Bjelicu, Ražnatović najavio dolazak pojačanja! Najpoznatiji košarkaški menadžer u Evropi, Miodrag Ražnatović, najavio je dolazak novog pojačanja u podgoričku Budućnost.  

Košarka 13.02.2019 | 09:45
Budućnost hoće Milka Bjelicu!
Već danima se spekuliše o novim imenima u Morači, pominju se imena Alena Omića, Ognjena Kuzmića, Stefona Lazmea, Janisa Burusisa, Artjoma Parahuskisa, čak i Miroslava Raduljice, a poslednji u nizu je Milko Bjelica.

Ipak, njegov dolazak zavisi od japanskog tima Toyota Alvark za koji igra ove sezone,

Podgoričani su pokušali da vrate Blagotu Sekulića, zbog čega ih je javno prozvao agent crnogorskog košarkaša David Karo.

"Mislim da i Budućnost i Partizan rade na osvežavanju igračkog kadra pred odlučujuće borbe, tako da se nemojte iznenaditi ako se u narednih nekoliko dana pojave još neki novi igrači u ABA ligi", rekao je Ražnatović gostujući na Areni Sport, a nakon što je Crvena zvezda dovela Kej Sija Riversa.

U međuvremenu, Partizan je doveo Ognjena Jaramaza, pa se čekaju informacije iz Podgorice.

Da je realno očekivati uskoro novo ime u Morači, potvrđuje i poruka Ražnatovića na Tviteru gde se žali na nedostatak direktnih letova iz Srbije u Španiju, zbog potreba u narednim danima.

Prelazni rok u ABA ligi završava se u petak.

Ulazimo u finiš prelaznog roka u košarci, abaligaši nemaju još mnogo vremena da reaguju, rok je petak, a trenutno najaktivniji tim je Budućnost iz Podgorice. Plavima je potrebno pojačanje na poziciji centra, a poslednje ime koje se pojavilo je - Milko Bjelica.

Poslednju reč imaće japanski tim Tojota Alvark gde Bjelica igra otpočetka sezone, piše novinar Sportanda Emilijano Karčija koji je najavio i dolazak Kej Si Riversa u Crvenu zvezdu. Ako tim bude dao amin, Bjelica će se preseliti u Budućnost pa će imati šansu da pomogne Plavima u završnici ABA lige.

Podsetimo, Bjelica se već dovodio u vezu sa prelaskom u San Pablo Burgos (tim iz kog je Ognjen Jaramaz stigao u Partizan na pozajmicu), ali se to nije dogodilo. Zato sada Budućnost ima šansu da ga dovede. Bjelica je dobro poznat ekipi iz Podgorice kao igrač koji je nastupao i za reprezentaciju Crne Gore.

Bjelica je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu, dobro je počeo sezonu, ali je u samom finišu pao u formi i zato je otišao iz kluba. Prešao je u Saragosu, a odatle otišao u Japan.

Bjelica je igrač koji može da igra i na poziciji pet i na poziciji četiri. Podsetimo, Plavi su već probali da dovedu Blagotu Sekulića, ali taj pokušaj nije uspeo.

Možda sa Bjelicom budu imali više sreće.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar