Будућност наставља потрагу за центром, ништа од Секулића!

Искусни центар демантовао договор са Подгоричанима.

Кошарка 13.02.2019 | 15:30
Будућност наставља потрагу за центром, ништа од Секулића!
Подгоричка Будућност наставља потрагу за још једним класичним центром, пошто ништа неће бити од довођења искусног Благоте Секулића.

Специјализовани кошаркашки портал Спортандо данас је објавио да је Секулић на корак од потписа за актуелног освјача АБА лиге, али 36-годишњи кошаркаш то убрзо демантовао у изјави за Вијести.

"Нема ништа од тога", рекао је кратко Секулић за Вијести.

Подгоричани су првобитно били заинтересовани за Стефана Лазмеа, који је завршио у Стразбуру, а ко ће бити наредна мета остаје да се види. На позицији центра Јасмин Репеша у овом тренутку на располагању имаФилипа Баровића, као и Гогу Битадзеа, који је доживео повреду у мечу са Партизаном и биће ван строја 20 дана. Од високих играча ту су још и крилни центри Ерл Кларк и Данило Николић.

Секулић је сезону започео у шпанској Гаипускои. Каријеру је почео управо у Будућности, а касније је играо и за Партизан, Реал Мадрид, Албу, Фенербахче...

Иначе, на Твитеру су се огласили представници менаџерске агенције која заступа Секулића, који су изразили огорчење понашањем председника Будућности Драгана Бокана.

"Као агенција која заступа Благоту Секулића позивамо председника Будућности да престане да понижава и срамоти клуб који води и његове навијаче, позивајући ноћу играче, покушавајући да заврши подмукао посао са агенцијом коју преферира. Врло неморално. Одвратно", написао је председник шпанске менаџерске агенције "Фер-плеј" Давид Каро Фуњес.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар