Budućnost nastavlja potragu za centrom, ništa od Sekulića!

Iskusni centar demantovao dogovor sa Podgoričanima.

Košarka 13.02.2019 | 15:30
Budućnost nastavlja potragu za centrom, ništa od Sekulića!
Podgorička Budućnost nastavlja potragu za još jednim klasičnim centrom, pošto ništa neće biti od dovođenja iskusnog Blagote Sekulića.

Specijalizovani košarkaški portal Sportando danas je objavio da je Sekulić na korak od potpisa za aktuelnog osvjača ABA lige, ali 36-godišnji košarkaš to ubrzo demantovao u izjavi za Vijesti.

"Nema ništa od toga", rekao je kratko Sekulić za Vijesti.

Podgoričani su prvobitno bili zainteresovani za Stefana Lazmea, koji je završio u Strazburu, a ko će biti naredna meta ostaje da se vidi. Na poziciji centra Jasmin Repeša u ovom trenutku na raspolaganju imaFilipa Barovića, kao i Gogu Bitadzea, koji je doživeo povredu u meču sa Partizanom i biće van stroja 20 dana. Od visokih igrača tu su još i krilni centri Erl Klark i Danilo Nikolić.

Sekulić je sezonu započeo u španskoj Gaipuskoi. Karijeru je počeo upravo u Budućnosti, a kasnije je igrao i za Partizan, Real Madrid, Albu, Fenerbahče...

Inače, na Tviteru su se oglasili predstavnici menadžerske agencije koja zastupa Sekulića, koji su izrazili ogorčenje ponašanjem predsednika Budućnosti Dragana Bokana.

"Kao agencija koja zastupa Blagotu Sekulića pozivamo predsednika Budućnosti da prestane da ponižava i sramoti klub koji vodi i njegove navijače, pozivajući noću igrače, pokušavajući da završi podmukao posao sa agencijom koju preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno", napisao je predsednik španske menadžerske agencije "Fer-plej" David Karo Funjes.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar