Наташине "луткице" на платну

У бијељинској Галерији отворена је изложба радова младе сликарке Наташе Милић. Према ријечима ове умјетнице, ово је пресјек њеног досадашњег рада, у коме је централну улогу заузела једна "лутка" коју је Наташа бојом И цртежом испратила кроз све фазе живота.

Занимљивости 12.02.2019 | 15:50
Наташине "луткице" на платну
Од како је први пут узела оловке И бојице у руке знала је да је сликање њен живот. Начин да испољи своје мишљење, став, емоције. Последњих година озбиљно се посветила свом раду што се И види кроз њене слике. Фазе кроз који пролази њена “лутка” која је главни лик њених радова, фазе су кроз које је И сама Наташа Милић пролазила. Ово је њена друга изложба. За слике користи акрилне боје, акрилни спреј које комбинује са другим материјалима.

Како живимо у времену када су људи углавном преселили животе на интернет, Наташа кеже да је И она углавном са својим радовима изашла на друштвеним мрежама И да је то неопходно како бисте били присутни на сцени.

Као И сваки умјетник И Наташа жели да проба много тога. Жеља јој је да се у наредном периоду окуша у вајарству.

За креативце И умјетнике нема ограничења. Они свијет виде другачије И треба их подржати у њиховом изражају. Наташине радове могуће је погледати у галерији до краја фебруара.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар