Natašine "lutkice" na platnu

U bijeljinskoj Galeriji otvorena je izložba radova mlade slikarke Nataše Milić. Prema riječima ove umjetnice, ovo je presjek njenog dosadašnjeg rada, u kome je centralnu ulogu zauzela jedna "lutka" koju je Nataša bojom I crtežom ispratila kroz sve faze života.

Zanimljivosti 12.02.2019 | 15:50
Natašine "lutkice" na platnu
Od kako je prvi put uzela olovke I bojice u ruke znala je da je slikanje njen život. Način da ispolji svoje mišljenje, stav, emocije. Poslednjih godina ozbiljno se posvetila svom radu što se I vidi kroz njene slike. Faze kroz koji prolazi njena “lutka” koja je glavni lik njenih radova, faze su kroz koje je I sama Nataša Milić prolazila. Ovo je njena druga izložba. Za slike koristi akrilne boje, akrilni sprej koje kombinuje sa drugim materijalima.

Kako živimo u vremenu kada su ljudi uglavnom preselili živote na internet, Nataša keže da je I ona uglavnom sa svojim radovima izašla na društvenim mrežama I da je to neophodno kako biste bili prisutni na sceni.

Kao I svaki umjetnik I Nataša želi da proba mnogo toga. Želja joj je da se u narednom periodu okuša u vajarstvu.

Za kreativce I umjetnike nema ograničenja. Oni svijet vide drugačije I treba ih podržati u njihovom izražaju. Natašine radove moguće je pogledati u galeriji do kraja februara.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar