Јанг: Помислио сам да се Фергусон вратио!

Фудбалер Манчестер Јунајтеда, Ешли Јанг, повезао је Солскјеров утицај на екипу са начином на који је то радио Сер Алекс Фергусон.

Фудбал 14.02.2019 | 14:00
Јанг: Помислио сам да се Фергусон вратио!
Рад Оле Гунара Солскјера се у много чему поклапа са радом Сер Алекса Фергусона, приметио је Јанг, Солскјер је наследио Жозеа Муриња на клупи Јунајтеда и победио је на 10 од 11 одиграних утакмица, па се већ на "Острву" пише да би могао да ту и да остане.

Јунајтедов тријумф над Фуламом за викенд, вратио их је међу четири најбоље екипе Премиер Лиге и добри стари дух Јунајтеда осетио се у ваздуху.

"Када сам видео како Оле ради, помислио сам да се Сер Алекс вратио." рекао је Јанг, а пренео француски Л'Екип. "Ангажован је са Мајком Феланом, некадашњим Фергусоновим асистентом, као и са Мајклом Кериком, а и сам се угледа на Алекса Фергусона, за ког је играо својевремено и он тачно зна шта значи играти за Манчестер Јунајтед и бити опседнут победом, а такође зна да то пренесе на играче. Као што је и Сер Алекс знао."

Солскјер је главни разлог за оживљавање Јунајтеда, а његов фокус на офанзивне задатке, који итекако прија играчима, може му донети и сталан посао на "Олд Трафорду".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар