Признао да није прао руке 10.г.

Амерички водитељ Пете Хегсетх изјавио да није опрао руке десет година

Свијет 12.02.2019 | 07:24
Признао да није прао руке 10.г.
Водитељ вијести на Фоx Неwсу Пете Хегсетх признао је у етеру да није опрао руке већ десет година зато што "не вјерује да постоје клице".

Наиме, говорећи у емисији "Фоx анд Фриендс", Хегсетх је рекао да инфективни микроорганизми не постоје јер их се не може видјети голим оком.

Његово признање је услиједило након што су га домаћини Ед Хенрy и Једедиах Била исмијавали док је јео остатке пиззе у емисији уживо.

Његови коментари везани за прање руку наишли су у исто вријеме на подршку и згражавање на друштвеним мрежама, преноси ББЦ.

Ваља подсјетити да су из америчких центара за контролу и превенцију болести казали да је редовно прање руку "један од најбољих начина за уклањање микроба, превенцију болести и спречавање ширења микроба на друге људе".

Према једној научној студији, један грам људског фецеса може садржавати један трилион клица. Бактерије које се могу преносити неопраним рукама укључују такођер салмонелу и Е. Цоли.

(Клиx)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Тебе би примили

12.02.2019 06:28

Тебе би снсд одмах за секретара узео,чак и за неку већу функцију,онај Васић Рајко није опрао уста десет година,Додик исто,Шпирић ни масло није скинуо десет година са оћију,ти би код њих дошао као кец на десет.Прљави,лажу и чланови партије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

12.02.2019 08:04

По томе шта пишеш већ осјећам смрад из твојих неопраних уста. Фујјјј.. И ту гдје не треба правиш се памаетан и уплићеш политику. још једном ФУЈЈЈЈ како ти смрди из уста.

Name

Саса

12.02.2019 21:04

Нису се окупали сигурно 20 година а и овај сто ти одговара распада се од смрада

Name

Мариетта

12.02.2019 06:35

Шта и очекивати од настраних Американаца, то значи да се није ни купао десет година

ОДГОВОРИТЕ
Name

21. Вијек

12.02.2019 07:20

А да ли се, у ових десет година, окупао, односно, да ли је опрао интимне дијелове тијела, или непрање важи само за руке? Иначе, свакодневно сам у градском превозу, и имам прилику осјетити "плодове" неодржавања личне хигијене! П.С. Најнесноснији је "мирис" неопране косе, ја га могу осјетити, до на други крај аутобуса?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

12.02.2019 13:43

XАXА ГЛУПОСТИ..ПА ОНДА СЕ НИЈЕ НИ КУПАО..ИЛИ ГА ЈЕ ДРУГИ РИБАО..А ОН ДРЖАО РУКЕ У НАЈЛОН КЕСИ...XАXXXАXА

ОДГОВОРИТЕ