Priznao da nije prao ruke 10.g.

Američki voditelj Pete Hegseth izjavio da nije oprao ruke deset godina

  • Vijesti
  • Svijet


Voditelj vijesti na Fox Newsu Pete Hegseth priznao je u eteru da nije oprao ruke već deset godina zato što "ne vjeruje da postoje klice".

Naime, govoreći u emisiji "Fox and Friends", Hegseth je rekao da infektivni mikroorganizmi ne postoje jer ih se ne može vidjeti golim okom.

Njegovo priznanje je uslijedilo nakon što su ga domaćini Ed Henry i Jedediah Bila ismijavali dok je jeo ostatke pizze u emisiji uživo.

Njegovi komentari vezani za pranje ruku naišli su u isto vrijeme na podršku i zgražavanje na društvenim mrežama, prenosi BBC.

Valja podsjetiti da su iz američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti kazali da je redovno pranje ruku "jedan od najboljih načina za uklanjanje mikroba, prevenciju bolesti i sprečavanje širenja mikroba na druge ljude".

Prema jednoj naučnoj studiji, jedan gram ljudskog fecesa može sadržavati jedan trilion klica. Bakterije koje se mogu prenositi neopranim rukama uključuju također salmonelu i E. Coli.

(Klix)

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Tebe bi primili

12.02.2019 07:28

Tebe bi snsd odmah za sekretara uzeo,čak i za neku veću funkciju,onaj Vasić Rajko nije oprao usta deset godina,Dodik isto,Špirić ni maslo nije skinuo deset godina sa oćiju,ti bi kod njih došao kao kec na deset.Prljavi,lažu i članovi partije.

Po tome šta pišeš već osjećam smrad iz tvojih neopranih usta. Fujjjj.. I tu gdje ne treba praviš se pamaetan i uplićeš politiku. još jednom FUJJJJ kako ti smrdi iz usta.

RE

12.02.2019 09:04

Nisu se okupali sigurno 20 godina a i ovaj sto ti odgovara raspada se od smrada

Sasa

12.02.2019 22:04

Marietta

12.02.2019 07:35

Šta i očekivati od nastranih Amerikanaca, to znači da se nije ni kupao deset godina

21. Vijek

12.02.2019 08:20

A da li se, u ovih deset godina, okupao, odnosno, da li je oprao intimne dijelove tijela, ili nepranje važi samo za ruke? Inače, svakodnevno sam u gradskom prevozu, i imam priliku osjetiti "plodove" neodržavanja lične higijene! P.S. Najnesnosniji je "miris" neoprane kose, ja ga mogu osjetiti, do na drugi kraj autobusa?!

XXL

12.02.2019 14:43

XAXA GLUPOSTI..PA ONDA SE NIJE NI KUPAO..ILI GA JE DRUGI RIBAO..A ON DRŽAO RUKE U NAJLON KESI...XAXXXAXA

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.