Још један бивши нападач Звезде наставља у Хрватској!

После Андрије Калуђеровића и Ђорђе Ракић каријеру наставља у Хрватској.

Фудбал 12.02.2019 | 14:45
Још један бивши нападач Звезде наставља у Хрватској!
Напад хулигана на ватерполисте Црвене звезде, који се протеклог викенда догодио на сплитској риви, додатно је закомпликовао ионако затегнуте односе између Србије и Хрватске.

И док медији брује о инциденту изазваним од стране групе хулигана сплитске Торциде, односно навијача Хајудка, у међувремену је потписана још једна спортска сарадња између Срба и Хрвата.

После Комнена Андрића, фудбалера који је добрим партијама за Интер из Запрешића приволео челнике загребачког Динама да га доведу у редове "модрих", и Андрије Калуђеровића, у понедељак се у фокус нашао трансфер некадашњег нападача Црвене звезде у редове Локомотиве, клуба који годинама важи за Динамову филијалу.

Наиме, Ђорђе Ракић (33) постао је члан екипе која у шампионату Хрватске заузима четврто место.

"Пре свега захваљујем директору и управи на ангажману. Јако сам добро прихваћен и од саиграча, стручног штаба и свих људи у клубу. Тренера Томића познајем још из Кине, иако ме није тренирао у клубу, али знам да је велики стручњак и професионалац о коме имам само речи хвале", рекао је Ракић на промоцији у плаво-белом дресу.

Искусни нападач је у Звезди провео две сезоне (2013 - 2015), играо је још за ОФК Београд, Војводину, Рад, Мачву, Спартак...

"Локомотива је добро организован клуб, који сјајно ради с младим играчима. Сјајан је спој младих талентованих играча и нас неколико искуснијих. Знам које су жеље и амбиције клуба, остварити пласман у европске квалификације, видим како играчи свакако поседују квалитету за врх лиге. Надам се да ћу својим играма дати допринос при остварењу тог циља".

Током зиме у Хрватску је стигао још један бивши фудбалер Црвене звезде. Андрија Калуђеровић је постао члан Интера из Запрешића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар