Još jedan bivši napadač Zvezde nastavlja u Hrvatskoj!

Posle Andrije Kaluđerovića i Đorđe Rakić karijeru nastavlja u Hrvatskoj.

Fudbal 12.02.2019 | 14:45
Još jedan bivši napadač Zvezde nastavlja u Hrvatskoj!
Napad huligana na vaterpoliste Crvene zvezde, koji se proteklog vikenda dogodio na splitskoj rivi, dodatno je zakomplikovao ionako zategnute odnose između Srbije i Hrvatske.

I dok mediji bruje o incidentu izazvanim od strane grupe huligana splitske Torcide, odnosno navijača Hajudka, u međuvremenu je potpisana još jedna sportska saradnja između Srba i Hrvata.

Posle Komnena Andrića, fudbalera koji je dobrim partijama za Inter iz Zaprešića privoleo čelnike zagrebačkog Dinama da ga dovedu u redove "modrih", i Andrije Kaluđerovića, u ponedeljak se u fokus našao transfer nekadašnjeg napadača Crvene zvezde u redove Lokomotive, kluba koji godinama važi za Dinamovu filijalu.

Naime, Đorđe Rakić (33) postao je član ekipe koja u šampionatu Hrvatske zauzima četvrto mesto.

"Pre svega zahvaljujem direktoru i upravi na angažmanu. Jako sam dobro prihvaćen i od saigrača, stručnog štaba i svih ljudi u klubu. Trenera Tomića poznajem još iz Kine, iako me nije trenirao u klubu, ali znam da je veliki stručnjak i profesionalac o kome imam samo reči hvale", rekao je Rakić na promociji u plavo-belom dresu.

Iskusni napadač je u Zvezdi proveo dve sezone (2013 - 2015), igrao je još za OFK Beograd, Vojvodinu, Rad, Mačvu, Spartak...

"Lokomotiva je dobro organizovan klub, koji sjajno radi s mladim igračima. Sjajan je spoj mladih talentovanih igrača i nas nekoliko iskusnijih. Znam koje su želje i ambicije kluba, ostvariti plasman u evropske kvalifikacije, vidim kako igrači svakako poseduju kvalitetu za vrh lige. Nadam se da ću svojim igrama dati doprinos pri ostvarenju tog cilja".

Tokom zime u Hrvatsku je stigao još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde. Andrija Kaluđerović je postao član Intera iz Zaprešića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar