Докле више? Иван Обрадовић поново повријеђен!

Мења га Хрват у наредна три кола.

Фудбал 14.02.2019 | 10:00
Докле више? Иван Обрадовић поново повријеђен!
Дефинитивно нема среће Иван Обрадовић. Таман се врати на терен, захукта, кад из нефудбалских разлога мора на паузу. Најновија ће, према информацијама уз Белгије, трајати око три седмице, пошто је искусни леви бек поново повређен.

На уткамици са Зулте Варегемом, коју Андерлехт није успео да добије (0:0), Обрадовић је осетио бол у пределу задње ложе. Замењен је после 45 минута и лекари су преписали три седмице боловања. То значи да некадашњи српски репрезентативац неће моћи да игра на гостовањима Антверпену и Локерену, а пропустиће и велики дерб  са актуелним прваком Клуб Брижом, 24. фебруара у Бриселу. Очекује се даОбрадовић буде спреман за финиш основног дела првенства и каснији плеј-оф, ако га Љубичасти уопште изборе, јер тренутно деле граничну шесту позицију са Гентом (по 38 бодова).

У међувремену ће некадашњег првотимца Партизана на месту левог бека мењати Хрват, Антонио Милић. Бивши фудбалер сплитског Хајдука је од доласка из Осетндеа одиграо 19 утакмица, углавном као штопер, али ће силом прилика сад морати да се помери на страну.

А за Ивана Обрадовића – шта рећи? Повреде су га мучиле и у Сарагоси и на почетку мандата у Андерлехту. Таман се вратио у састав после немилости код претходног тренера Хајна Ванхецбрука, заиграо под командом Холанђанина Фреда Рутена, а сад опет мора у амбуланту.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар