Dokle više? Ivan Obradović ponovo povrijeđen!

Menja ga Hrvat u naredna tri kola.

Fudbal 14.02.2019 | 10:00
Dokle više? Ivan Obradović ponovo povrijeđen!
Definitivno nema sreće Ivan Obradović. Taman se vrati na teren, zahukta, kad iz nefudbalskih razloga mora na pauzu. Najnovija će, prema informacijama uz Belgije, trajati oko tri sedmice, pošto je iskusni levi bek ponovo povređen.

Na utkamici sa Zulte Varegemom, koju Anderleht nije uspeo da dobije (0:0), Obradović je osetio bol u predelu zadnje lože. Zamenjen je posle 45 minuta i lekari su prepisali tri sedmice bolovanja. To znači da nekadašnji srpski reprezentativac neće moći da igra na gostovanjima Antverpenu i Lokerenu, a propustiće i veliki derb  sa aktuelnim prvakom Klub Brižom, 24. februara u Briselu. Očekuje se daObradović bude spreman za finiš osnovnog dela prvenstva i kasniji plej-of, ako ga Ljubičasti uopšte izbore, jer trenutno dele graničnu šestu poziciju sa Gentom (po 38 bodova).

U međuvremenu će nekadašnjeg prvotimca Partizana na mestu levog beka menjati Hrvat, Antonio Milić. Bivši fudbaler splitskog Hajduka je od dolaska iz Osetndea odigrao 19 utakmica, uglavnom kao štoper, ali će silom prilika sad morati da se pomeri na stranu.

A za Ivana Obradovića – šta reći? Povrede su ga mučile i u Saragosi i na početku mandata u Anderlehtu. Taman se vratio u sastav posle nemilosti kod prethodnog trenera Hajna Vanhecbruka, zaigrao pod komandom Holanđanina Freda Rutena, a sad opet mora u ambulantu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar