Матићев став: Ако будемо играли овако...

Можемо да нападнемо титулу следеће сезоне! Зна Немања како се осваја трофеј у Премијер лиги. . .

Фудбал 12.02.2019 | 11:45
Матићев став: Ако будемо играли овако...
Са доласком Оле Гунар Солскјера Манчестер Јунајтед је продисао. Као да је неко гумицом обрисао све што се пре тога догађало. Почели су Црвени ђаволи од нуле. И, за сада им иде одлично. Од 11 утакмица, Манчестер је добио 10 и играо једном нерешено. Одличан је то увод за дуел против Пари Сен Жермена у Лиги шампиона који је на програму вечерас од 21.00.

Ипак, неки размишљају и на дуже стазе. Рецимо, Немања Матић. Српски репрезентативац мисли да би на темељу ових резултата Манчестер могао да гради напад на титулу у Премијер лиги следеће сезоне.

"Да бисте освојили шампионат морате да добијете утакмице као што смо ми у последњих седам, осам утакмица. Значи, морате да добијете шест, седам утакмица у низу. Тек онда можете да испустите неке бодова, да одиграте нерешено, изгубите једну утакмицу", каже Матић.

Наравно, Матић указује на недостатак константности у првом делу сезоне код Манчестера. Много је ту било просутих бодова. А ове победе у низу показатељ су како се игра када се напада титула. Зна тоМатић.

Очигледан је елан у редовима Црвених ђавола, па тако иако знају да ове сезоне практично не могу да запрете, већ размишљају о следећој сезони.

"Ово је начин на који треба да се боримо. Ако будемо играли овако и следеће сезоне, постаћемо један од тимова који ће се борити за титулу", истиче Матић.

Наравно да Матић зна шта је потребно да би се подигао трофеј Премијер лиге јер му је то у два наврата успео у Челсију.

Можда 2020. то успе и са Манчестер Јунајтедом. За сада се најављује останак Оле Гунар Солскјера на клупи и за следећу сезону. Ако Црвени ђаволи буду овако играли и тада...

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар