Matićev stav: Ako budemo igrali ovako...

Možemo da napadnemo titulu sledeće sezone! Zna Nemanja kako se osvaja trofej u Premijer ligi. . .

Fudbal 12.02.2019 | 11:45
Matićev stav: Ako budemo igrali ovako...
Sa dolaskom Ole Gunar Solskjera Mančester Junajted je prodisao. Kao da je neko gumicom obrisao sve što se pre toga događalo. Počeli su Crveni đavoli od nule. I, za sada im ide odlično. Od 11 utakmica, Mančester je dobio 10 i igrao jednom nerešeno. Odličan je to uvod za duel protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona koji je na programu večeras od 21.00.

Ipak, neki razmišljaju i na duže staze. Recimo, Nemanja Matić. Srpski reprezentativac misli da bi na temelju ovih rezultata Mančester mogao da gradi napad na titulu u Premijer ligi sledeće sezone.

"Da biste osvojili šampionat morate da dobijete utakmice kao što smo mi u poslednjih sedam, osam utakmica. Znači, morate da dobijete šest, sedam utakmica u nizu. Tek onda možete da ispustite neke bodova, da odigrate nerešeno, izgubite jednu utakmicu", kaže Matić.

Naravno, Matić ukazuje na nedostatak konstantnosti u prvom delu sezone kod Mančestera. Mnogo je tu bilo prosutih bodova. A ove pobede u nizu pokazatelj su kako se igra kada se napada titula. Zna toMatić.

Očigledan je elan u redovima Crvenih đavola, pa tako iako znaju da ove sezone praktično ne mogu da zaprete, već razmišljaju o sledećoj sezoni.

"Ovo je način na koji treba da se borimo. Ako budemo igrali ovako i sledeće sezone, postaćemo jedan od timova koji će se boriti za titulu", ističe Matić.

Naravno da Matić zna šta je potrebno da bi se podigao trofej Premijer lige jer mu je to u dva navrata uspeo u Čelsiju.

Možda 2020. to uspe i sa Mančester Junajtedom. Za sada se najavljuje ostanak Ole Gunar Solskjera na klupi i za sledeću sezonu. Ako Crveni đavoli budu ovako igrali i tada...

Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar