Нова епизода ''француско-шпанског рата''!

Лион на слатким мукама, ПСЖ и Барса у трци за Мендија! Да ли ће Ферланд Менди на лето променити средину?

Фудбал 21.02.2019 | 12:15
Нова епизода ''француско-шпанског рата''!
Фудбалско тржиште не мирује, па тако ни трка великих клубова за новим талентима. Таман када су сви помислили да се рат Пари Сен Жермена и Барселоне барем на кратко смирио, појавила се информација да су оба клуба у трци за левим беком Олимпика из Лиона, Ферланом Мендијем.

Не први пут, име ПСЖ-а се у целој причи појавило тек када се сазнало да Барселона мотри на играча. Уосталом, већ је постала пракса да Свеци покушавају да Блауграни отимају фудбалере. Последњу битку су додуше изгубили: Френки де Јонг је за 75.000.000 евра отишао у Шпаниј, иако су на Парку принчева били уверени да су све утаначили.

Након тога, нова борба се повела око Матијса Де Лихта – њен епилог ћемо сазнати тек на лето – сада се прича да би ПСЖ и Барса могли да укрсте копља и око Донија ван де Бека, мада је ту у игри и Јувентус.

И сада нови фронт у Лиону. Тек да забава буде још већа – поново су бацили око на истог играча. Опет је Барса прва ушла у причу и понудила Лиону позамашну суму новца, али ПСЖ је убрзо узвратио и према писању шпанског Мундо Депортива на сто ставио негде између 35.000.000 и 40.000.000 евра.

ПСЖ је, делује, у благој предности у овој борби - Мундо преноси да је већ обављено пар разговора са фудбалером и његовим менаџером Лујом Ферером. Он је обавестио челнике Лиона о интересовању француског шампиона.

Али како то обично бива у рату, нико се неће предати без борбе, па ни Барса неће седети скрштених руку. Једно је сигурно, највише користи од свега имаће Лион чији ће банковни рачун бити увећан за неколико десетина милиона евра. У Ајаксу знају како је.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар