Дефинитивно: Марин остаје!

Плејмејкер Црвене звезде неће у Кину!

Фудбал 12.02.2019 | 12:15
Дефинитивно: Марин остаје!
Блиски или Далеки исток? Региони из којих се последњих сезона у свету фудбала добијају “понуде које се не одбијају”. Једној таквој надао се Марко Марин ове зиме, али када она није стигла из Катара, па је као могућност остала само Кина, немачки репрезентативац је и дефинитивно преломио: остаје у Звезди до краја сезоне!

Спортски журнал доноси вест уз тврдњу да се Марину једноставно не иде у Кину, јер би селидба породице представљала логистичку ноћну мору. За Катар је још и био заинтересован, спекулисало се да се само чека понудаЋавијевог Ал Сада, и Звезда је била спремна да се играчу одужи за све што јој је пружио тиме што му неће правити проблеме да оде и наплати фудбалско умеће, али… Прелазни рок у Катару је завршен, а Марин је још ту. Да остане до краја сезоне по свему судећи.

Звездин план је био да сви они који сада остану буду ту и за утакмице европских квалификација, али после свега јасно је да нико не може да гарантује да Марин неће раздужити опрему и пре тих изазова. Мирко Иванић је уосталом доведен баш како би одменио бившег немачког репрезентативца.

Иначе, ако Марин и буде одлазио београдским црвено-белима неће припасти сав новац од обештећења, пошто део од 30 одсто следује Олимпијакосу, који је на томе инсистирао када су летос вођени преговори о доласку 29-годишњег аса у Београд.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар