Definitivno: Marin ostaje!

Plejmejker Crvene zvezde neće u Kinu!

Fudbal 12.02.2019 | 12:15
Definitivno: Marin ostaje!
Bliski ili Daleki istok? Regioni iz kojih se poslednjih sezona u svetu fudbala dobijaju “ponude koje se ne odbijaju”. Jednoj takvoj nadao se Marko Marin ove zime, ali kada ona nije stigla iz Katara, pa je kao mogućnost ostala samo Kina, nemački reprezentativac je i definitivno prelomio: ostaje u Zvezdi do kraja sezone!

Sportski žurnal donosi vest uz tvrdnju da se Marinu jednostavno ne ide u Kinu, jer bi selidba porodice predstavljala logističku noćnu moru. Za Katar je još i bio zainteresovan, spekulisalo se da se samo čeka ponudaĆavijevog Al Sada, i Zvezda je bila spremna da se igraču oduži za sve što joj je pružio time što mu neće praviti probleme da ode i naplati fudbalsko umeće, ali… Prelazni rok u Kataru je završen, a Marin je još tu. Da ostane do kraja sezone po svemu sudeći.

Zvezdin plan je bio da svi oni koji sada ostanu budu tu i za utakmice evropskih kvalifikacija, ali posle svega jasno je da niko ne može da garantuje da Marin neće razdužiti opremu i pre tih izazova. Mirko Ivanić je uostalom doveden baš kako bi odmenio bivšeg nemačkog reprezentativca.

Inače, ako Marin i bude odlazio beogradskim crveno-belima neće pripasti sav novac od obeštećenja, pošto deo od 30 odsto sleduje Olimpijakosu, koji je na tome insistirao kada su letos vođeni pregovori o dolasku 29-godišnjeg asa u Beograd.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar