Не одустајемо до истине и правде

И 323. дан грађани Бањалуке и чланови групе "Правда за Давида" су се окупили да се заједничким снагама пошаљу поруку да их ништа неће поколебати у борби за истину и правду у случају убиства Давида Драгичевића.

Република Српска 11.02.2019 | 19:07
Не одустајемо до истине и правде
Грађани Бањалуке су се, упркос хладноћи, и 323. дан за редом окупили испред Храма Христа Спаситеља на, како су рекли, јединој слободној територији у Бањалуци али и у Републици Српској.

И овај пут су запалили свијеће и послали исту поруку као и увијек– да институције коначно почну да раде свој посао и ријеше случај убиства Давида Драгичевића.



Грађани су поручили: 

„Ја мислим да ово не иде у правом смјеру и да требају да министар не напада грађане већ да они раде свој посао и да буду више укључени у овај случај много више него што су до сада били". 

"Стојим да што прије дође дан да престане разлог мог стајања овдје, а то је да то дијете нађе свој смирај а да наравно они који су му то урадили заврше иза решетака".

"Након оволико дана мјесеци још мало и година дана разочарани смо надамо се да ће се нешто промијенити али видјећемо". 

"Ништа нас неће спријечити у нашој борби да дођемо до истине и правде. Остајемо уз Давора и Сузану све док се убице и сви саучесници не доведу пред лице правде и док случај убиства Давида Драгичевића не буде разријешен", поручили су окупљени грађани.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Милико

11.02.2019 19:34

Наклон херојима насег времена. Наклон људима са витеским геном. Зао ми је сто нисам ту. И ја сам са породицом иселио због звјерстава владајуце багре а долазили смо редовно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.02.2019 05:01

Нелази мрцино побјего си за парама као и давор СА Парамá бандо

Name

ЛУКА

11.02.2019 21:15

ЉУДИ СВАКА ВАМ ЧАСТ НА ИЗДРЖЉИВОСТИ,УПОРНОСТИ,СТРПЉЕЊУ И ХРАБРОСТИ ЈЕР КОЛИКО ВИДИМ И ЧУЈЕМ НИЈЕ ЛАКО ТРАЖИТИ НИ ИСТИНУ А НИ ПРАВДУ НИ УКОМ СЛУЧАЈУ,А ПОГОТОВО У СЛУЧАЈУ ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА. ТЕ ДВЕ РЕЧИ СЕ ИЗГЛЕДА НЕСМИЈУ ИЗГОВОРИТИ,А НИТИ ИМЕ ДАВИД. ДА ЈЕ ДРУГАЧИЈЕ НЕБИ ВАС ОКРУЖИЛА ПОЛИЦИЈА ИСПРЕД ЦРКВЕ,ВАЉДА ЈОШ НЕМОГУ ОДАТЛЕ ДА ВАС ПРОГОНЕ,АЛИ НИЈЕ ИСКЉУЧЕНО ДА НЕЋЕ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АП

11.02.2019 23:07

Правда за Давида!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалност

12.02.2019 06:36

Толико се плаше имена Давид да це ускоро забранити матицним уредима да дјеци дајемо име Давид. Процитајте објављено писмо професора Боре, све це вам бити јасно ста нам ради министар и његови поданици углавном курсадзије

Name

ја

12.02.2019 07:39

"Остајемо уз Давора и Сузану" и они уз вас - у мислима са слободне територије :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орхидеја

12.02.2019 08:05

Хвала добрим људима који сто је као опомена да институције и људи који раде у њима назалост нити су урадили нити раде у правцу истине. Залосно да ботови и даље сузе у сврху мрзње па макар и свога.Казу побјегли Давор и остали.Ко то бјези од добра.И јос несто моји непријатељи нису босњаци,себи,хрвати и остали вец управо такви који сију мрзњу и раздор према свему сто је добро!Цемер сте ви јадни!

ОДГОВОРИТЕ